Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

Normalus gyvenimas-labai individuali sąvoka.Kas vienam normalu-kitam gali būti absoliučiai nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 17, 01:18)
yra pas mane namie toks zmogus, kuris iejes kur nors i kambari, virtuve mane pamato tai meta is ko nors, ir jei pasakai ant jo koki bloga zodi tuo metu, tave puola musti, ar stumia meta ant zemes, galva uzlauzia, o mamyte atbegus gina ir bunu kalta as, nors as stovejau rami, o mane dauze. ka jus manote apie tai?

O tau paciai tai atrodo normalu? Ar tau gal patinka toks elgesys, jei pakenti? Turiu minty, gal mazochiste esi?
Nezinau, ar as tiesiog neuzsiroviau ant tokiu ar kas?... Bet as visada vyrams, jei matydavau, kad einama (gal labiau matytavau, kad koki karta ar kita butu nieko pries man uzvozt) link smurto, "pranesdavau", kad "paliesk mane bent pirstu - mieganti nudursiu" (nudurciau ar nenudurciau, cia jau kitas klausimas ax.gif , bet turbut labai itikinamai tai pasakydavau lotuliukas.gif ), tai (tfu tfu tfu) iki siol nesu patyrus kas tai yra vyro smurtas pries moteri (konkreciai mane), nors pirmasis vyras, kiek zinau, yra ne karta savo drauge, kuria turejo po manes, prilupes...
Man asmeniskai yra nesuvokiama, kaip galima leist is saves tyciotis?... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 03 17, 08:16)
Kas čia taip elgiasi? Jis/ji nepilno proto?

mano brolis. jis per daug pasikeles, mamytes lepunelis.
Papildyta:
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 03 17, 12:08)
O tau paciai tai atrodo normalu? Ar tau gal patinka toks elgesys, jei pakenti? Turiu minty, gal mazochiste esi?
Nezinau, ar as tiesiog neuzsiroviau ant tokiu ar kas?... Bet as visada vyrams, jei matydavau, kad einama (gal labiau matytavau, kad koki karta ar kita butu nieko pries man uzvozt) link smurto, "pranesdavau", kad "paliesk mane bent pirstu - mieganti nudursiu" (nudurciau ar nenudurciau, cia jau kitas klausimas  ax.gif , bet turbut labai itikinamai tai pasakydavau  lotuliukas.gif ), tai (tfu tfu tfu) iki siol nesu patyrus kas tai yra vyro smurtas pries moteri (konkreciai mane), nors pirmasis vyras, kiek zinau, yra ne karta savo drauge, kuria turejo po manes, prilupes...
Man asmeniskai yra nesuvokiama, kaip galima leist is saves tyciotis?...  blink.gif

nea. bet yra toks zmogus namie (mano motina), kuri isaukstina ji, nes viena durne pasake, kai dar kokiu 1 metu buvo, kad tipo sventasis jis bus ir visalaik ji isaukstina, kad ir bunu as teisi, vistiek ji gina, o mane keikia, pries mane net buvo vienakart su kede uzsimojus, nes jis mane nuteske ant zemes, vien del to kad as vakare nenusiprausiai, o i ryto nuejau, buvau gal kokia 10 min vonioj, ir paskui kai uzsireikejo jam ten eiti, mane isvarinejo ir kai isejau plojo mane ant zemes, kita diena buvau kaip sulauzyta.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 17, 14:24)
mano brolis. jis per daug pasikeles, mamytes lepunelis.
Papildyta:
nea. bet yra toks zmogus namie (mano motina), kuri isaukstina ji, nes viena durne pasake, kai dar kokiu 1 metu buvo, kad tipo sventasis jis bus ir visalaik ji isaukstina, kad ir bunu as teisi, vistiek ji gina, o mane keikia, pries mane net buvo vienakart su kede uzsimojus, nes jis mane nuteske ant zemes, vien del to kad as vakare nenusiprausiai, o i ryto nuejau, buvau gal kokia 10 min vonioj, ir paskui kai uzsireikejo jam ten eiti, mane isvarinejo ir kai isejau plojo mane ant zemes,  kita diena buvau kaip sulauzyta.

o tau ir broliui kiek metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 03 17, 15:03)
o tau ir broliui kiek metu?  g.gif

Jam 28, man 24
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 17, 17:05)
Jam 28, man 24

g.gif blink.gif bent jau as iseiciau atskyrai gyvent ir palikciau tas nezemiskasias dievybes viena kita garbint...

Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 03 17, 17:06)
g.gif  blink.gif bent jau as iseiciau atskyrai gyvent ir palikciau tas nezemiskasias dievybes viena kita garbint...

noreciau iseit tikrai, kad ir dabar susikrauciau reikalingiausius daiktus ir iseiciau, bet neturiu pas ka, nei uz ka nuomotis kazkur.
o darba sunkiai ieskausi.
be to kazkada motina sake, kad jeigu noresi iseiti, neleisiu nieko issinesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 17 kovo 2011 - 17:15
http://www.lygus.lt/...s2.php?tipas=42 pagal savo apskriti paziurek ir susirask moteru namus, bent laikinai pagyvent. jei ne didmiesty gyveni, tai kelkis i didmiesti, daugiau sansu susirast darba
Atsakyti
sweikos, mergaites 4u.gif gywenime pasiekiau riba, jauciu, kad mano gywenime nieko newyksta. pries metus issiskyriau su waikinu, po jo buwo trys pabandymai susirasti kita, taciau su kitais waikinais man nepawyko. lb dazai jauciu nerima, pasimetima, ir wisus kitus negatyvius jausmus.. gal tai depresija, bet sio fakto diagnozawimas nepalengwina nastos. zinau, kad ir jus turite rupesciu ir su laiku wiskas atsistoja i sawo wietas ir tokios menkos problemos pranyksta, taciau kjp jus su jomis kovojate?
p.s. pradejau skaityto iwajrias knygas, kurios padetu issiaiskinti, kas man yra, taciau tai dar labiau nustumia i savianalize, kritiska poziuri i sawe. ir meciau i sali tokias knygas.
Atsakyti
QUOTE(alino4ka @ 2011 03 17, 22:04)
sweikos, mergaites  4u.gif  gywenime pasiekiau riba, jauciu, kad mano gywenime nieko newyksta. pries metus issiskyriau su waikinu, po jo buwo trys pabandymai susirasti kita, taciau su kitais waikinais man nepawyko. lb dazai jauciu nerima, pasimetima, ir wisus kitus negatyvius jausmus.. gal tai depresija, bet sio fakto diagnozawimas nepalengwina nastos. zinau, kad ir jus turite rupesciu ir su laiku wiskas atsistoja i sawo wietas ir tokios menkos problemos pranyksta, taciau kjp jus su jomis kovojate?
p.s. pradejau skaityto iwajrias knygas, kurios padetu issiaiskinti, kas man yra, taciau tai dar labiau nustumia i savianalize, kritiska poziuri i sawe. ir meciau i sali tokias knygas.

kol pati nieko nedarysi, nieko ir nevyks. susirask koki dusiai miela uzsiemima (mokinkis ko nors, kad ir kalbos, megzk, nerk, sportuok ar dar ka daryk) mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif sian jau geriau jauciuosi, cia gal oras itakoja gera nuotaika g.gif na ir dar grupiokes smagus juokelis, dabar zinoma norite, kad pasidalinciau su jumis smile.gif
wisi puikiai zinome apie atomines jegaines katastrofa Cernobilyje.. Situacija tokia, kad stovi dvi senutes ir aptaria tai:
-Girdejai, kad Cernobilyje katiline sprogo?
-Aga, girdejau, ir net radiatoriai iki Svedijos nuskrido!
-Na ir radiatoriai siais laikais!?

cia turima omenyje, kad ne radiatoriai, o radiacija pasklido iki Svedijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

negaliu, juoko pilnos kelnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s.kada blogas mintis parasai, issilieji, wisada po to buna geriau ax.gif
today i in love wub.gif
Atsakyti
Susimoviau....... verysad.gif keista kai mylimas zmogus pyksta ant taves, tada nezinai ne kur detis verysad.gif jei galeciau tai stipriai apkabinciau..............
Atsakyti