Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(Creed @ 2011 03 04, 16:35)
Perskaiciau atsiliepima ir man pasidare idomu,na kam tokios knygos,kam tie vaizdingi zudymu ir t.t aprasymai blink.gif

tu dar klausi, kam, Creed? Pazvelk, KIEK norinciu ja perskaityti........... mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Yra paklausa, yra ir pasiula cool.gif

Fati, jo jo, man sitos knygos, dekui rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 03 04, 15:41)
Sveikos. Kas liečia sekmadienį, tai užlėksiu akimirkai atiduoti knygų ir pasilabint. Turiu penkis rašinius parašyti iki pirmadienio-antradienio... ir kas svarbiausia, tik du iš jų skolos...  unsure.gif Ir tada dar pakartosiu prašymą, kad gal kas turi paskolinti Orwell'o kataloniją arba dienas paryžiuje ir londone? Būčiau be galo dėkinga. Ir Picoult 19 minučių. Tai jei kažkas atras noro paskolinti, labai lauksiu smile.gif

mano sita paskolinta, turiu jos ,,Trapuma", jei nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 04, 17:06)
tu dar klausi, kam, Creed? Pazvelk, KIEK norinciu ja perskaityti...........  mirksiukas.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Yra paklausa, yra ir pasiula cool.gif

šiaip ši knyga, jau senutė, išleista prieš 20 metų pirmą kartą. Ir iki šiol skaitoma, taip kad...
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 03 04, 18:12)
mano sita paskolinta, turiu jos ,,Trapuma", jei nori ax.gif

bigsmile.gif aha. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 04, 19:31)
šiaip ši knyga, jau senutė, išleista prieš 20 metų pirmą kartą. Ir iki šiol skaitoma, taip kad...

taip kad... ka? Kada tokiems dalykams nebuvo paklausos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 04 kovo 2011 - 18:33
QUOTE(Gegytė @ 2011 03 04, 18:32)

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau aitvarus gavau. thumbup.gif
Atsakyti

Hau user posted image

Daitės dėka šiandien esu nepaprastai laiminga assa.gif Ačiū tau dar kartelį, labai labai labai ačiū 4u.gif Jos dėka turiu (na, dar neturiu, nes knyga pas daitę, bet vieną dieną pasiimsiu) Linn Ullmann "Palaimintas vaikas" assa.gif

Iš pašto taip pat parsinešiau dar porą knygų sau: Edna O’Brien “Kaimo mergaičių trilogija ir epilogas” ir Jessica Gregson “Angelų kūrėjos”, o draugei Alma Alexander “Dzin-šei paslaptys “. Beliko įsigyt naują Picoult knygą ir tada kurį laiką jau būsiu rami biggrin.gif

Einu skaityti kas per dieną prikalbėta cool.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien pagaliau prisėsiu prie knygos nuo mokslų pailsėti.. bigsmile.gif
beje šiandien kažkaip buvo bloga nuotaika ir einant pamačiau maximoje Popiežę Joaną nupigintą tai ir pasiėmiau , seniai norėjau jos ,bet vis brangu buvo .. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 04, 17:32)
taip kad... ka? Kada tokiems dalykams nebuvo paklausos? biggrin.gif

taip kad nieko, pasaulio ji juk nepakeitė. o paklausa visada bus, nes visada atsiras kam įdomu paskaityti, aptarti su draugais ir pamiršti smile.gif Ir tikrai nemanau, kad tai instrukcija iškrypeliams, kaip creed sakė. Po šios knygos pasirodymo, niekas nepuolė vykdyti realybėje, knygoje aprašytus dalykus. O nusikalstamumas auga ne dėl to.
Atsakyti

QUOTE(katilina @ 2011 03 03, 21:19)
SS , tai štai apie ką ši knyga.  smile.gif  Mane ji domino todėl, kad yra pastatytas filmas pagal šią knygą (su man patinkančiu aktorium), bet pagal tai, ką parašei, knygos skaityti turbūt nelabai norėsiu (o filmą greičiausiai pažiūrėsiu).
Kaip filmas angliškai vadinasi? Noriu pamatyt ekranizaciją bigsmile.gif

QUOTE(adžani @ 2011 03 03, 21:43)
Sveikinu,čia iš to sena.lt pardavėjo? bigsmile.gif
Ne, iš kitos fainos pardavėjos, bet iš sena.lt biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2011 03 04, 09:48)
Tracy Chevalier "Skaistusis mėlis"
Labai itraukianti istorija, megstancioms moteriskas istorijas, paslaptis is praeities, besidomincioms geneologija.
Nu va, dar viena knyga, kurios noriu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Creed @ 2011 03 04, 10:01)
Isvaziuoju savaitei i Vokietija thumbup.gif
Smagios kelionės mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(eliss @ 2011 03 04, 13:44)
Gal kam įdomu:sekmadienį 11.45 rodys "Undinės krėslas" pagal Sue Monk Kidd knygą.Man patiko ir knyga,ir filmas.Labai gražūs vaizdai smile.gif
Šią knygą jau nežinau kiek metų turiu ir niekaip jos neperskaitau doh.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif skaitau Uz auksiniu grotu: as gimiau hareme.. nu ziaaaaaaauriai idomi blink.gif garbe zodis.. retai kada kiekviena raide skaitau lotuliukas.gif tikrai skirias ji is visu tu musulmonisku, tik dar negaliu pasakyt tiksliai kuom.. bet ziauriai kabina
Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 02, 17:33)
registruojuosi su S.Oksanen ,,Valymas''  4u.gif

Nu ir kaip? pardavinesi gal? bigsmile.gif
Atsakyti