Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 04, 20:07)
Ne, iš kitos fainos pardavėjos, bet iš sena.lt biggrin.gif

Gal ji dar kokiu knygu turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 03 03, 13:07)
(Čekuolį kol kas padėjau į šoną).

blink.gif kaip tu sitaip gaaaaliiii??????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2011 03 02, 22:55)
O „Šanchajaus sugulovė“ mane domina, tai kai pabaigsi, parašyk atsiliepimą.

As turiu Rytu brangenybes uzrasai, Geisos gyvenimas, Seseliu princese, tai rekomendavo sitos nepirkt.. nes sake visos panasios ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 04, 20:17)
blink.gif kaip tu sitaip gaaaaliiii??????? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 04, 20:18)
Tai jau tikrai. blink.gif

lotuliukas.gif o mes visi sergam.. mb 39, man tik sloga kol kas baisine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 04, 19:13)
Sveikos  drinks_cheers.gif skaitau Uz auksiniu grotu: as gimiau hareme.. nu ziaaaaaaauriai idomi blink.gif garbe zodis.. retai kada  kiekviena raide skaitau lotuliukas.gif tikrai skirias ji is visu tu musulmonisku, tik dar negaliu pasakyt tiksliai kuom.. bet ziauriai kabina
Papildyta:
Nu ir kaip? pardavinesi gal? bigsmile.gif

blush2.gif nepardavinėsiu , o nori perskaityti? ar tu jau skaičius ir šiaip nori turėti? biggrin.gif
o tu nepardavinėsi už auksinių grotų? arba bent duotum paskaityti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 04, 20:22)
blush2.gif  nepardavinėsiu , o nori perskaityti? ar tu jau skaičius ir šiaip nori turėti?  biggrin.gif
o tu nepardavinėsi už auksinių grotų? arba bent duotum paskaityti  biggrin.gif  biggrin.gif

As neskaicius ir nuoru nusipirkt 4u.gif
ne mano ten unsure.gif pasiskolinau is driauges.. ji SM nukove.. zyziau parduot, bet ne per kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 04, 19:52)
Iš pašto taip pat parsinešiau dar porą knygų sau: Edna O’Brien “Kaimo mergaičių trilogija ir epilogas” ir Jessica Gregson “Angelų kūrėjos”, o draugei Alma Alexander “Dzin-šei paslaptys “. Beliko įsigyt naują Picoult knygą ir tada kurį laiką jau būsiu rami biggrin.gif

"Kaimo trilogijos" ir aš norėčiau. Pamačiau šiandien knygyne knygą, kurios pavadinime yra žodis "akmenys" ir ant viršelio krūva akmenukų, tai iš karto pagalvojau apie tave. smile.gif

Nusipirkau dar vieną knygą išpardavime- Salman Rushdie "Klounas Šalimaras". Ir iš pašto pasiėmiau Užkalnio "Kelionių istorijos" (ačiū Adžani už laiku suteiktą informaciją 4u.gif ). Neiškentusi pradėjau, tai kiek perskaičiau, labai patiko. Ant knygos viršelio įdėti kelių žmonių pasisakymai, tai vienas yra iš SM. Taip kad žiūrėkit, ką rašot- gal ir jūsų žodžius kas nors užsinorės pacituoti. mirksiukas.gif

Dėl Creed klausimo- tai juk labai daug knygų rašo apie blogus dalykus, visokių serijinių žudikų, iškrypėlių, narkomanų bei alkoholikų ir pan. pilnos knygos, bet juk nereiškia, kad perskaitę pulsim panašiai elgtis. Kam tokie dalykai tikrai rūpi, informacijos gali gauti pačiais įvairiausiais būdais. Nors, prisimenu, kažkur skaičiau, kaip policininkai apgailestauja, kad tokie serialai kaip CSI moko nusikaltėlius geriau paslėpti savo pėdsakus ir neįkliūti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 04, 19:14)
Gal ji dar kokiu knygu turi? blush2.gif
Va jos profilis My Webpage mirksiukas.gif Sakė kai tik perskaito kokią knygą, taip ir įdeda į pardavimą. Nesusilaikiau ir dėl Picoult knygos jau jai parašiau biggrin.gif jamsiu aš ją, ne itin pigu, bet vis pigiau nei knygyne. Siaubas baubas, nebesusitvarkau su savim doh.gif blush2.gif biggrin.gif Totali ligonė blush2.gif

QUOTE(katilina @ 2011 03 04, 19:27)
*Pamačiau šiandien knygyne knygą, kurios pavadinime yra žodis "akmenys" ir ant viršelio krūva akmenukų, tai iš karto pagalvojau apie tave.  smile.gif
**Nusipirkau dar vieną knygą išpardavime- Salman Rushdie "Klounas Šalimaras".
***Ir iš pašto pasiėmiau Užkalnio "Kelionių istorijos" Ant knygos viršelio įdėti kelių žmonių pasisakymai, tai vienas yra iš SM. Taip kad žiūrėkit, ką rašot- gal ir jūsų žodžius kas nors užsinorės pacituoti.  mirksiukas.gif 
* biggrin.gif Geras, įstrigo tie mano pafilosofavimai biggrin.gif
**Už šitos knygos man pastoviai akis užkliūva, bet vis pabijau ją nusipirkt, nes su Rushdie dar neteko susipažinti, neskaičiau nė vienos knygos ir galvoju ar "Klounas Šalimaras" būtų tinkamas pirmai pažinčiai. Kažkaip atsargiai ir su kažkokia pagarbia baime vis pažiūriu į Rushdie knygas. Vieną dieną manau tikrai kurią nors paimsiu į rankas, bet dar ne dabar ax.gif
***Labai dabar pasidarė smalsu kas per pasisakymas bigsmile.gif Pasidalink jei netingi spausdint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 04 kovo 2011 - 19:36
QUOTE(amber123 @ 2011 03 04, 19:26)
As neskaicius ir nuoru nusipirkt 4u.gif
ne mano ten unsure.gif pasiskolinau is driauges.. ji SM nukove.. zyziau parduot, bet ne per kur biggrin.gif

aš tai pasiliksiu tą knygą .. nes ji kažko labai traukia ir patinka.. jei jau negausi pirkti , tai nebent duosiu paskaityti biggrin.gif
aišku už auksinių grotų negausiu , gal ir man pavyks nukauti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 04, 20:36)
aš tai pasiliksiu tą knygą .. nes ji kažko labai traukia ir patinka.. jei jau negausi pirkti , tai nebent duosiu paskaityti  biggrin.gif
aišku už auksinių grotų negausiu , gal ir man pavyks nukauti..  blush2.gif

biggrin.gif gausiu as ja gausiu biggrin.gif
nu butu mano tai paskolinciau.. unsure.gif 4u.gif as pati jos baisiai ieskau
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 04, 18:52)

Iš pašto taip pat parsinešiau dar porą knygų sau: Edna O’Brien “Kaimo mergaičių trilogija ir epilogas” ir Jessica Gregson “Angelų kūrėjos”[/b], o draugei [b]Alma Alexander “Dzin-šei paslaptys “. Beliko įsigyt naują Picoult knygą ir tada kurį laiką jau būsiu rami biggrin.gif

sita knyga jau pasidejau prie lovos, jauciu, kad bus bemiege naktis biggrin.gif
Atsakyti
SS, filmas vadinasi "The old man who read love stories" (2001). Nuo "Klouno Šalimaro" tikrai nesiūlyčiau pradėti pažinties su Rushdie. Labiau tiktų "Paskutinis mauro atodūsis".
Pacituota buvo Darbinga:

"Savo istorijose autorius atvirai reiškia panieką visokiems utopistams, antiglobalistams, visų pakraipų žaliesiems, kovotojams už lygybę, tačiau ir pats ne mažiau yra idealistas, nes vakarietiškos gerovės išugdytas žmogus tokios knygos neparašytų. Susidariau tvirtą įspūdį, kad autorius nori išmatuoti pasaulį potyriais, kurie jam buvo uždrausti ir nepasiekiami pilkais tarybinės vaikystės metais. Galingi automobiliai, dideli ir sultingi amerikietiški kepsniai, brangūs viešbučiai...Jei norite išklausyti ditirambų ekonominei gerovei, skaitykite Užkalnio kelionių istorijas."
Atsakyti