Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(Vessta @ 2011 03 04, 19:47)
sita knyga jau pasidejau prie lovos, jauciu, kad bus bemiege naktis biggrin.gif
biggrin.gif Sek mano pavyzdžiu, kol neperskaitysi visko iki pabaigos, nedėk knygos į šalį, nemiegok, tik skaityk ir skaityk biggrin.gif

QUOTE(katilina @ 2011 03 04, 19:49)
*SS, filmas vadinasi "The old man who read love stories" (2001).
**Nuo "Klouno Šalimaro" tikrai nesiūlyčiau pradėti pažinties su Rushdie. Labiau tiktų "Paskutinis mauro atodūsis".
*Pavadinimas tai žodis žodin biggrin.gif Dėkui 4u.gif Ainu pasiieškot parsisiųst.
**Kadangi jau daug kas rekomenduoja būtent nuo Mauro atodūsio pradėti pažintį su Rushdie, tai reikės būtent taip ir daryti. Tikiuosi kai jau sugalvosiu pažindintis su Rushdie, Dori tebeturės šią jo knygą, kad galėtų man paskolinti biggrin.gif
Atsakyti
SS, turėsiu aš dar tą knygą, kai norėsi skaityt tikrai mirksiukas.gif Aš taip tikėjausi, kad šiandien vėl grįši su perskaityta knyga biggrin.gif

Aš jau einu į pabaigą su Radvilavičiūte, jetus kaip juokiaus vienoj vietoj lotuliukas.gif net noriu greičiau užbaigt, kad galėčiau atsiliepimą parašyt.

Beje, šiandien atkeliavo iš Amerikos pirkti ženkliukai su V. Woof, J. Austen ir E Poe atvaizdais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 03 04, 18:27)
Kam tokie dalykai tikrai rūpi, informacijos gali gauti pačiais įvairiausiais būdais. Nors, prisimenu, kažkur skaičiau, kaip policininkai apgailestauja, kad tokie serialai kaip CSI moko nusikaltėlius geriau paslėpti savo pėdsakus ir neįkliūti.  smile.gif

drinks_cheers.gif už tat kaip įdomu žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 03 04, 19:47)
sita knyga jau pasidejau prie lovos, jauciu, kad bus bemiege naktis biggrin.gif

Labai gera ji. Pabaiga gal kiek neišbaigta, bet man labai patiko pati idėja. Malonaus skaitymo smile.gif Ir ačiū tau už skolinimus, lieku skolinga smile.gif
Atsakyti

Filmo parsisiųst neradau, Picoult knygos nebegavau, nesėkmingas vakaras...

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 04, 20:23)
Aš taip tikėjausi, kad šiandien vėl grįši su perskaityta knyga  biggrin.gif
Šiandien taip juodai miego norėjau, kad kol spirgiuks miegojo, aš irgi gulinėjau, pusiau pasnausdama, pusiau tv pažiūrėdama biggrin.gif Nors su savim buvau pasiėmusi knygą "Popierinis namas", kuri tau "labai patiko" biggrin.gif Noriu perskaityti ją ir pasižiūrėti kudie tokios visiškai skirtingos tavo ir Fati nuomonės apie ją.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 04, 20:17)
blink.gif kaip tu sitaip gaaaaliiii??????? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai blink.gif lotuliukas.gif As vakar nusipirkau A. Čekuolio naujausia "Šešios progos numirti", nu thumbup.gif thumbup.gif , kiek varciau, labai idomios temos joje. Vakar jau perskaiciau straipsnius apie atminti ir apie Amerikietiskas rungtynes - labai idomu. Jauciu sita knyga bus pati geriausia kol kas wub.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 04 kovo 2011 - 21:30
skaitau pirmąją Užkalnio Angliją. nesuprantu aš anglų unsure.gif aišku, nei aš ten buvusi, nei gyvenusi, bet jau iš Midsomerio žmogžudysčių visokių keistenybių lenda. pasirodo, man nesirodo unsure.gif o skaityti smagu bigsmile.gif
Atsakyti
Laba ryta,

vakar perskaiciau apie 100 psl. Mago. Turiu plana iki meeto uzbaigti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 05, 08:23)
Laba ryta,

vakar perskaiciau apie 100 psl. Mago. Turiu plana iki meeto uzbaigti cool.gif

iki ryt?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 05, 09:59)

aha, liko 250 psl. mazdaug. Pamislijau, kad niekad neuzbaigsiu, jei dabar to nepadarysiu biggrin.gif Be to, reikia grazinti Pajautai 4u.gif
Atsakyti
gala kuri turit IŠLIKIMO VADOVĄ netyčia? svarstau, kad mano vaikiui turėtų patikti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 03 05, 09:06)
aha, liko 250 psl. mazdaug. Pamislijau, kad niekad neuzbaigsiu, jei dabar to nepadarysiu biggrin.gif  Be to, reikia grazinti Pajautai  4u.gif

ji tokia plona? unsure.gif man ji kokių 500 psl atrodo biggrin.gif pas mamą likusi, negaliu pažiūrėti.
Atsakyti