Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 02, 18:06)
Panos, ar esat kuri skaičiuosi „Siuzanos dienoraštį Nikolui“? Verta dėmesio?   g.gif

Aš skaičiau prieš porą metų. Man labai labai patiko, net nusipirkau paskui, kad savo turėčiau. blush2.gif Bet kiek esu girdėjus kitų nuomonių, tai kai kuriems nepatiko, nes per daug "saldumo" ir pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *IsaDora*: 02 kovo 2011 - 17:19
QUOTE(Creed @ 2011 03 02, 16:32)
Sudomino si knyga http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=515 ,gal angliskai skaitancios jau skaite?As visai nezinau sitos rasytojos,pirma kart pamaciau,idomu verta pirkti ir skaityti? g.gif

Aš esu skaičiusi kitą šios rašytojos knygą- Fingersmith. Man labai patiko, daug gerų žodžių galėčiau apie ją parašyti. smile.gif Jei šita tokia pat gera, tai tikrai rekomenduoju skaityti.

O į šią temą ateinu su Maeve Binchy "Raudonlapis bukas". Visai įdomu, bet labai primena dvi jos paskutines skaitytas.
Atsakyti
Masako, mūsų vietinėj Maximoj daug "Popiežės Joanos" smile.gif
Atsakyti
Labas,

Registruojuosi su Ana Karenina. Labai įdomu, bet kad pamažėli man ta rusiška versija skaitosi doh.gif
Jau buvau ir lietuviškai pasiėmusi, bet na visai ne tas skaitymas... Tai vėl toliau skaitau rusiškai.. geriau lėčiau, bet kokybiškiau.

O savaitgalį toks noras užėjo detektyvą perskaityti, tai po ranka turėjau Agatos Kristi "Rodžero Ekroido nužudymas". Buvau jau kažkada labai seniai skaičiusi, bet neatsiminiau kas ir kaip ten buvo. Tai tikrai su malonumu suskaičiau. Be jokių ten kraujų ir baisybių, trumpas geras senas detektyvas.

Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 02, 17:06)
Panos, ar esat kuri skaičiuosi „Siuzanos dienoraštį Nikolui“? Verta dėmesio?  g.gif

skaičiau,man patiko,ir filmas visai nieko smile.gif

Creed,tavo nužiūrėtoji knyga ir mane sudomino,mėėgstu tokias bigsmile.gif

Pradėjau "Jūros katedra",sutinku su dauguma dėl prievartos scenų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 02, 18:06)
Panos, ar esat kuri skaičiuosi „Siuzanos dienoraštį Nikolui“? Verta dėmesio?   g.gif

O man si knyga - viena banaliausiu ir skysciausiu kada skaitytu. Jauciu, su dabartiniu poziuriu i skaityma jos isvis nebuciau baigus blush2.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 03 02, 18:27)
Masako, mūsų vietinėj Maximoj daug "Popiežės Joanos" smile.gif

lotuliukas.gif Kazkodel juokingai nuskambejo. Maciau, zinok bigsmile.gif Bet Fati paskolins, tai nepirksiu smile.gif aciu mirksiukas.gif

Pradejau skaityt T. Chevalier Skaistusis melis. Leksta ir vulgaroka pradzia - kam reikejo taip iskart tu "sijono uzvertimu ir ibedimu is pirmo karto" doh.gif O siaip patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 kovo 2011 - 18:33
Ačiū už tema,su kuo registruojuosi nesakysiu,nes užmėtysit akmenimis,nėra kada skaityti. doh.gif
Atsakyti
Labas, merginos, naujoje temoje 4u.gif

Po truputį atsigaunu thumbup.gif
Registruojuosi naujoje temoje su baiginėjama skaityti Michal Viewegh "Mergaičių auklėjimas Čekijoje". Visai patinka rolleyes.gif Kažką ji man primena - matyt tuos laikus, kuomet pati mokiausi, kažkokia "sava" atrodo. Knygoje užtektinai humoro. Veiksmas sukasi apie mokytoją bei mokyklą, tai galbūt būtų visai įdomi mūsų temos pedagogėms biggrin.gif Nors, aišku, jau visai kiti laikai, nežinau, kaip ji pasirodytų neišgyvenusioms postsovietinio laikmečio mastau.gif

O kita pradėta, bet laikinai atidėta į šoną (nes su skaudančia galva nesinorėjo pernelyg daug informacijos, negalėjau susikaupti unsure.gif ) - John Lawrence Reynolds "Šešėlių žmonės". Knyga apie slaptas organizacijas. Kai pabaigsiu "Mergaičių auklėjimą", prie jos ir grįšiu.

Dar noriu pastabą dėl "Jamaikos smuklės". Visgi galvoju, kad iš trijų skaitytų Daphne du Maurier knygų ("Jamaikos smuklė", "Rebeka" bei "Mano pusseserė Reičel") man turbūt labiausiai ir patiko būtent "Jamaikos smuklė". Galbūt ji man pasirodė dinamiškiausia . Nors tikrai nenurašau nė vieno iš šių trijų skaitytų romanų, visos trys daugiau ar mažiau patiko, nenuvylė. Šios autorės kūryba labai mano skonio (kaip ir Kate Morton). Gaila, kad jau nebelabai ką berasiu iš jos kūrinių lietuviškai verysad.gif Liko neskaityta tik "Paukščiai" ir kažkoks apsakymų rinkinukas.

Papildyta:
QUOTE(*IsaDora* @ 2011 03 02, 17:18)
Aš skaičiau prieš porą metų. Man labai labai patiko, net nusipirkau paskui, kad savo turėčiau.  blush2.gif Bet kiek esu girdėjus kitų nuomonių, tai kai kuriems nepatiko, nes per daug "saldumo" ir pan.  g.gif

Čia man ji perdaug saldi pasirodė blush2.gif O kas perdaug, tas nesveika...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 02, 18:58)
*Po truputį atsigaunu thumbup.gif
**Registruojuosi naujoje temoje su baiginėjama skaityti Michal Viewegh "Mergaičių auklėjimas Čekijoje". Visai patinka rolleyes.gif Kažką ji man primena - matyt tuos laikus, kuomet pati mokiausi, kažkokia "sava" atrodo. Knygoje užtektinai humoro. Veiksmas sukasi apie mokytoją bei mokyklą, tai galbūt būtų visai  įdomi mūsų temos pedagogėms biggrin.gif  Nors, aišku, jau visai kiti laikai, nežinau, kaip ji pasirodytų neišgyvenusioms postsovietinio laikmečio mastau.gif

*Smagu girdėti smile.gif
**Žinok mačiau ją Flagman blusturgy už 5lt atrodo, ir nepirkau, o tiek esu apie ją girdėjus, tai dabar labai gailiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 02, 18:58)
as organizacijas. Kai pabaigsiu "Mergaičių auklėjimą", prie jos ir grįšiu.

Dar noriu pastabą dėl "Jamaikos smuklės". Visgi galvoju, kad iš trijų skaitytų Daphne du Maurier knygų ("Jamaikos smuklė", "Rebeka" bei "Mano pusseserė Reičel") man turbūt labiausiai ir patiko būtent "Jamaikos smuklė". Galbūt ji man pasirodė dinamiškiausia . Nors tikrai nenurašau nė vieno iš šių trijų skaitytų romanų, visos trys daugiau ar mažiau patiko, nenuvylė. Šios autorės kūryba labai mano skonio (kaip ir Kate Morton). Gaila, kad jau nebelabai ką berasiu iš jos kūrinių lietuviškai verysad.gif  Liko neskaityta tik "Paukščiai" ir kažkoks apsakymų rinkinukas.

Sutampa skoniai del siu autoriu drinks_cheers.gif ,nu tik as Reicel kiek nurasiau,man neitin kabino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 03 02, 19:04)
**Žinok mačiau ją Flagman blusturgy už 5lt atrodo, ir nepirkau, o tiek esu apie ją girdėjus, tai dabar labai gailiuosi biggrin.gif

Aš ją perskaičius irgi pardavinėsiu už kokius 4-5 Lt.
Net smalsu, o ką tiek apie ją girdėjai? Mane tai net nepamenu gerai, kodėl ji suintrigavo. Turbūt viena iš priežasčių - romanas įeina į garsiausių XX a. pabaigos knygų seriją. Na ir gal asmeninės simpatijos Čekijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 03 02, 20:04)

Man ji patiko, bet ne per daug. smile.gif
Atsakyti