Labas, merginos, naujoje temoje
Po truputį atsigaunu
Registruojuosi naujoje temoje su baiginėjama skaityti
Michal Viewegh "Mergaičių auklėjimas Čekijoje". Visai patinka

Kažką ji man primena - matyt tuos laikus, kuomet pati mokiausi, kažkokia "sava" atrodo. Knygoje užtektinai humoro. Veiksmas sukasi apie mokytoją bei mokyklą, tai galbūt būtų visai įdomi mūsų temos pedagogėms

Nors, aišku, jau visai kiti laikai, nežinau, kaip ji pasirodytų neišgyvenusioms postsovietinio laikmečio
O kita pradėta, bet laikinai atidėta į šoną (nes su skaudančia galva nesinorėjo pernelyg daug informacijos, negalėjau susikaupti

) -
John Lawrence Reynolds "Šešėlių žmonės". Knyga apie slaptas organizacijas. Kai pabaigsiu "Mergaičių auklėjimą", prie jos ir grįšiu.
Dar noriu pastabą dėl "
Jamaikos smuklės". Visgi galvoju, kad iš trijų skaitytų Daphne du Maurier knygų ("Jamaikos smuklė", "Rebeka" bei "Mano pusseserė Reičel") man turbūt labiausiai ir patiko būtent "Jamaikos smuklė". Galbūt ji man pasirodė dinamiškiausia . Nors tikrai nenurašau nė vieno iš šių trijų skaitytų romanų, visos trys daugiau ar mažiau patiko, nenuvylė. Šios autorės kūryba labai mano skonio (kaip ir Kate Morton). Gaila, kad jau nebelabai ką berasiu iš jos kūrinių lietuviškai

Liko neskaityta tik "Paukščiai" ir kažkoks apsakymų rinkinukas.
Papildyta:
QUOTE(*IsaDora* @ 2011 03 02, 17:18)
Aš skaičiau prieš porą metų. Man labai labai patiko, net nusipirkau paskui, kad savo turėčiau.

Bet kiek esu girdėjus kitų nuomonių, tai kai kuriems nepatiko, nes per daug "saldumo" ir pan.
Čia man ji perdaug saldi pasirodė

O kas perdaug, tas nesveika...