Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

nupirkau dovanai Eziuka ruke ir paskaitinejau kol eiles poliklinikoj laukiau
kokia wub.gif
jeigu kas turit parduot - AS PERKU!!!!! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 02, 20:21)
kokia  wub.gif

O ji tik vaikams ar tinka ir suaugusiems? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 02, 19:21)
kokia  wub.gif
jeigu kas turit parduot - AS PERKU!!!!!  cool.gif

Aš irgi perku biggrin.gif Jau seniai smile.gif
Va kai tik Maximoje bus artimiausios pocentinės nuolaidos knygoms, pati pirma knyga, kurią griebsiu. Gailiuosi, kad prieš Naujuosius suabejojau dėl jos. O kai apsisprendžiau visgi pirkti, jau neberadau.
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 03 02, 19:23)
O ji tik vaikams ar tinka ir suaugusiems?  blush2.gif

Tinka ir suaugusiems (kurie neatsikratę vaikiškumo jausmo).
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 02, 21:23)

nu man tai tinka zinok laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 02, 19:17)
Aš ją perskaičius irgi pardavinėsiu už kokius 4-5 Lt.
Net smalsu, o ką tiek apie ją girdėjai?

Draugė, kuri skaito įdomias knygas ir žiūri gerus filmus kažkada daug apie ją kalbėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 02 kovo 2011 - 19:30
QUOTE(adžani @ 2011 03 02, 18:23)

tai knyga visiems biggrin.gif

Na aš ją turiu, bet tikrai nežadu pardavinėti biggrin.gif Beto manoji jau su dedikacija nuo Sigutės Ach
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 02, 19:17)
Turbūt viena iš priežasčių - romanas  įeina į garsiausių XX a. pabaigos knygų seriją. Na ir gal asmeninės simpatijos Čekijai biggrin.gif

Čia turi omeny "XXa aukso fondą"? g.gif Iš pradžių pagalvojau, kad tarp tų 50 žymiausių XX knygų, bet ten jos lyg ir nėra
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 02, 19:46)
Čia turi omeny "XXa aukso fondą"?  g.gif Iš pradžių pagalvojau, kad tarp tų 50 žymiausių XX knygų, bet ten jos lyg ir nėra

Nea, kita serija- "Garsiausios XXa. pabaigos knygos" (serijos leidėjas Tyto alba):

http://www.suknyga.l...s-cekijoje/8751

Šiaip dėl tos serijos kai kurių knygų vertingumo dar būtų galima ginčytis. Juk garsiausia nebūtinai reiškia geriausia smile.gifĮ ją įeina ir tokios mano nuomone, pakankamai vidutiniškos knygos, kaip kad James Patterson Siuzanos dienoraštis Nikolui, Colleen McCullough Angelėlis. Bet joje labai daug ir ypatingai vertingų knygų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 kovo 2011 - 19:54
Sveikos

Registruojuos su C. McCullough "Prisilietimas".Dadar tik per šimtą psl persiritau 4u.gif
Visai gerai skaitosi kol kas.

masako dar turiu be tavo minėtų Yalomo "Terapijos dovana" čia jau grynai psichologams, psichoterapeutams, bet man ji įdomi, bei mažiausiai patikusi ,tai "Melagis ant kušetės"
Atsakyti

Laba moteros mirksiukas.gif

Nanny is back cool.gif Tik nesenai pasiekiau savo namus, nieko nebenoriu išskyrus apapa biggrin.gif

Kol vaikučiuks miegojo pietukus, auklytė, t.y. aš, suskaitė Patrick Suskind "Pono Zomerio istorija"

user posted image

Labai keista ir labai smagi istorija, pasakojama per berniuko prisiminimus apie jo vaikystę ir vieną labai keistą dėdę - poną Zomerį - kuris nieko daugiau ir nedarydavo kaip tik vaikščiodavo per dienas po kaimą ir jo apylinkes. Keliose vietose negalėjau rimtu veidu skaityt pasakojamų istorijų, nes jos taip šmaikščiai pateiktos, kad sėdėjau išsišiepus. Keistas tas ponas Zomeris, keistas jo gyvenimas ir labai keista knygos pabaiga, nesitikėjau kažkaip tokios. Tikrai rekomenduoju, tokia ne eilinė knyga, savotiška, keista, bet fainuoliška. O iliustracijos kokios gražios ir smagios, vien jas žiūrinėdama šypsojaus.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 23:17)
Jei kas nepatingėsit, čia tik kelių klausimukų apklausėlė, atlikit smile.gif
Padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 02 kovo 2011 - 20:01
QUOTE(LEEja @ 2011 03 02, 21:21)
kokia  wub.gif
jeigu kas turit parduot - AS PERKU!!!!!  cool.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 03 02, 21:26)
nu man tai tinka zinok  laugh.gif

vau "Ežiukas rūke" gėris kaip tik jau baigdinėju.Skaitau,tiksliau, jau baigdinėju, pati sau biggrin.gif, nes mažąjai dar per anksti.Ši knyga tokia pozityvi, šilta.Tikrai verta turėti, nes tai kažkas panašaus su 'Pukuotuko pasauliu","Troliais mumiais" .
Tai paprastos mažos, pozityvios istorijėlės, ne tik apie draugyste, bet ir skatinančios pajusti gamtą.Jau beveik perskaičiau ir kai tik kur rasiu su nuolaida griebsiu.
drinks_cheers.gif man ji irgi tinka ir patinka. Vienu žodžiu, šilta, miela, gražu, pozityvu.

Nu mergos jei užmatysit paimkit ir man ją su nuolaida.Nelabai su maže kur išeinu,duokit žinią jei ką 4u.gif
Atsakyti
Labutis naujoje temoje smile.gif
Balionas Argijai 4u.gif beje, ar man vienai neužkrauna paveiksliuko? verysad.gif

Šiandien ir ryt registras su pedagogikos ir pschologijos konspektais valstybiniam egzaminui, o paskui:
„Beatričė ir dangiškieji kūnai“ ir „Tūla“ smile.gif

Beje, šiandien per Lryto TV Ekovizija 22.20, Užkalnis kalbės, gal ir ne visai apie knygas, bet kas domisi, gal bus įdomu wink.gif

AgnĖ.**, skaičiau „Siuzanos dienoraštį Nikolui“ vasarą, įveikiau pajūry besidegindama per dieną, baigus skaityti ir ašarą nubraukiau (lyg), nors knygos mane sunkiai sugraudina.Be galo graži istorija. Net keista, kad kitoms banali. Man daug kas būna banalu ir per saldu, bet ši knyga tokie tikrai nepasirodė.

Ingėnai, visai sudomino tavo skaitoma knyga, jei sakai, kad tinkama pedagogėms laugh.gif lauksiu, kol baigsi smile.gif

SS, ačiū už apklausa, ne man ji, draugei, diplominį iš R. Rolano rašo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 kovo 2011 - 21:38