Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 02, 22:31)
Labutis naujoje temoje smile.gif
Balionas Argijai  4u.gif beje, ar man vienai neužkrauna paveiksliuko?  verysad.gif
<...>

Labas, ačiū 4u.gif na man rodo g.gif
štai paveikslėlio nuoroda .
Atsakyti
Jungiuosi su "Šanchajaus sugulove",negaliu daug ko pasakyt,nes tik pora psl. perskaiciau. blush2.gif Galvą nuo slogos skaudėt ėmė.. =< o dar mažius zyzia pastoviai,jau net nežinau kaip jam įtikt..dar ir panešiot reik 12kg sverianti,o prisėdu ir rėkia tada..
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 03 02, 21:51)
Jungiuosi su "Šanchajaus sugulove",negaliu daug ko pasakyt,nes tik pora psl. perskaiciau. blush2.gif Galvą nuo slogos skaudėt ėmė.. =< o dar mažius zyzia pastoviai,jau net nežinau kaip jam įtikt..dar ir panešiot reik 12kg sverianti,o prisėdu ir rėkia tada..

Išlepinai, matyt biggrin.gif

O „Šanchajaus sugulovė“ mane domina, tai kai pabaigsi, parašyk atsiliepimą.
Atsakyti
man irgi SIUZANOS DIENORAŠTIS NIKOLUI patiko, turiu ir citatą išsirašiusi.

Masako, man irgi kliūva tie visokie sijonų užvertimai doh.gif

mama vakar buvo susitikime su Silva rerum, liko sužavėta pačios autorės ir romano gimimmo aplinkybi. autorė nustebino erudicija, sklandžia švaria kalba (turint omeny ilgą gyvenimą užsienyje ir eee, aaa nebuvimą šnekoje). parnešė autografą Mielai skaitytojai L... - čia jau man rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pabaigiau McCullough "Per daug žmogžudysčių" rolleyes.gif Knyga ir patiko ir ne biggrin.gif Perskaičiau lengvai,bet...Kuo toliau skaiciau ,tuo labiau isitikinau,kad siai autorei detektyvai nelbai sekasi rašyti (mano nuomone) unsure.gif Atrodo ir intriga yra,ir susukta viskas,na bet pats dėstymas,pasakojimas,na toks monotoniškas,veiksmo mažai..kažkaip keistai ten viskas,atrodo,kad tuos nusikaltėlius iš vakaro susapnuoja,ryte sugauna unsure.gif Na bet gal čia tik man šitaip atrodo.P.S.Parduodu 20 Lt,jei kas norit praneškit 4u.gif

Dabar bandysiu "Šanchajaus sugulovė" pradeti skaityt rolleyes.gif paskui irgi pardavinėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 02, 19:58)
Registruojuosi naujoje temoje su baiginėjama skaityti Michal Viewegh "Mergaičių auklėjimas Čekijoje". Visai patinka rolleyes.gif Kažką ji man primena - matyt tuos laikus, kuomet pati mokiausi, kažkokia "sava" atrodo. .

drinks_cheers.gif
as sia knyga senokai skaiciau... islikus atminty kaip labai sava biggrin.gif
QUOTE(Pajauta @ 2011 03 02, 20:55)
"Melagis ant kušetės"

sitos noreciau, jei galetum blush2.gif bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 03 03, 08:02)
mama vakar buvo susitikime su Silva rerum, liko sužavėta

Nu va kaip faina bigsmile.gif Dar smagiau knygas skaityt biggrin.gif

SS, atrodo, nebloga knygele ta Suskindo, dekui uz atsiliepima.

O as vakar prarijau puse Skaisciojo melio - kaiiiip patinka, zinokit bigsmile.gif Nesitikejau, kad sitaip itrauks. Na, man pasirode kitokia truputi, negu minetos dvi kitos tos autores knygos, gal net menine verte labiau i skaitalo puse, bet ziauriai uzkabliavo. Gal todel, kad labai masina mane visokios paslaptys is senoves, geneologiniai tyrinejimai ir pan. dalykai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 kovo 2011 - 09:01
Labas rytas huh.gif noriu miegot...
Atsakyti
ne i tema - nuotaikai pakelt thumbup.gif
http://vimeo.com/12236680
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Perskaičiau S. Tamaro "Eik kur liepia širdis". Tai pagyvenusios ligotos moters laiškai savo toli gyvenančiai anūkei, atskleidžiantys praeities paslaptis. Buvo gera skaityti, labai šilta ir jautri knyga.
Dar vienas, tik vakar baigtas skaitinys G. Petkevičaitės Bitės apsakymų rinkinys "Žvaigždžių takais". Senoji, geroji klasika, su vaizdingais gamtos aprašymais, gražia lietuviška kalba. Verta dėmesio knygelė.

Naujoj temoj registruojuosi su K. Neville "Užburtas ratas"
user posted image
Perskaičiau jau pusę knygos (o ji stora, virš 500 psl.), kol kas nieko gero. Katilina mačiau yra skaičius ją. Būk gera, pasakyk, kad toliau bus įdomiau, nu kol kas skaitosi nykiai, nėra anei jokios intrigos. Nemėgstu numesti neperskaitytos knygos, vis tikiuosi, kad kažkas bus gero dar, bet jei ir toliau taip - tai bus pirmas mano šių metų nusivylimas.

Papildyta:
QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 02, 17:37)
Registruojuosi su Ana Karenina. Labai įdomu, bet kad pamažėli man ta rusiška versija skaitosi  doh.gif
Jau buvau ir lietuviškai pasiėmusi, bet na visai ne tas skaitymas... Tai vėl toliau skaitau rusiškai.. geriau lėčiau, bet kokybiškiau.

Aš susiplanavus perskaityt rusiškai M. Bulgakovo "Baltoji gvardija"*Meistras ir Margarita", pasidėjus tą knygą artimiausiu metu skaitytinų sąraše, bet kažkaip vis nesiryžtu pradėti. O reikia rusų kalbą tobulinti, juk susiplanavau šiais metais perskaityt nors pora rusiškų knygų. Bet įsivaizduoju, kaip lėtai skaitysis.

QUOTE(eliss @ 2011 03 02, 17:49)
Pradėjau "Jūros katedra",sutinku su dauguma dėl prievartos scenų rolleyes.gif

Kai pabaigsi, lauksiu nors trumpo atsiliepimo, nes irgi noriu ją perskaityti. Apie prievartos scenas jau rašė ir kitos, bet ar skaityt įdomu, ar patiks g.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 02, 21:31)
AgnĖ.**, skaičiau „Siuzanos dienoraštį Nikolui“ vasarą, įveikiau pajūry besidegindama per dieną, baigus skaityti ir ašarą nubraukiau (lyg), nors knygos mane sunkiai sugraudina.Be galo graži istorija. Net keista, kad kitoms banali. Man daug kas būna banalu ir per saldu, bet ši knyga tokie tikrai nepasirodė.

Esu skaičius ir aš šią knygą, man ji irgi nepasirodė per saldi, o netgi labai patiko. Bet, kiek žmonių - tiek nuomonių, reikia paskaityti pačiai ir susidaryti savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 03 02, 20:04)
**Žinok mačiau ją Flagman blusturgy už 5lt atrodo, ir nepirkau, o tiek esu apie ją girdėjus, tai dabar labai gailiuosi biggrin.gif

Kas yra Flagman blusturgis?
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 03 03, 12:25)
Kas yra Flagman blusturgis?

blusu turgus, tik ar tikrai Flagmane jis, o ne Gedimino9 4 a.?
ta knyga as turiu, galiu mainyt i kokia kita jei ka domina 4u.gif
Atsakyti