Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

QUOTE(nonstandard @ 2007 08 01, 16:25)
o jis neriebalina plaukų per daug? g.gif

neriebalina bet apsunkina sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(KMU @ 2007 08 01, 15:17)
vis esu istikima paul mitchell aliejukui smile.gif nerizikuoju keist, nes labai geras. nors ir nera labai pigus, bet jis man nepakeiciamas smile.gif

Kur jo galima nusipirkti, kokia kainele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2006 04 10, 16:58)
Aš naudoju salone pirktą ALFAPARF kaukę. Labai gera, nei eurovaistinej nei sarmoj tokios nemačiau - REAL CREAM pH4 (Kolageninė kaukė pažeistiems plaukams). Laikyti reikia 10 min., bet aš jei turiu laiko palaikau ilgiau, o po to nuskalavus dar aliejuku patepu. Nu žinokit man tai fantastika - plaukai minkšti ir švelnūs. Ir kaina normali - 23 lt.

Koks turis sios kaukes rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinara @ 2007 03 13, 16:55)
nusipirkau aš alfa parf Semi de lino šampūną ir baisiausiai nusivyliau doh.gif , net tris kartus išplovus galvą, plaukai lieka kažkokie riebaluoti, šiurkštus, beto labai blogai putoja... ieškosiu kito genialaus šampūno savo galvytei, o šitą nugrūsių į lentyną... unsure.gif

Siandien nusipirkau si sampuna, tai po keliu dienu parasysiu savo atsiliepumus apie ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 05, 14:49)
Siandien nusipirkau si sampuna, tai po keliu dienu parasysiu savo atsiliepumus apie ji smile.gif

lauksim user posted image o aš pati naudoju iš alfa parf nutri seduction šampūną, kaukę ir aliejuką - labai jais patenkinta user posted image reikėjo plaukučius atgaivinti - pavyko, minkštučiai tapo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soir: 05 rugpjūčio 2007 - 14:44
QUOTE(tigrik @ 2007 08 05, 13:49)

Atsiliepimai ne kokie, nevertas tokios kainos schmoll.gif Panasus efektas kaip ir nuo Lorealio sampunu po 9lt su centais blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(nancy @ 2007 08 02, 04:36)
neriebalina bet apsunkina sakyciau  g.gif

hm.. nu man tai visai neapsunkina. nors mano plaukai ilgi, bet tikrai nepajauciau kad apsunkintu. man jis labai super tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2007 08 05, 21:08)
Kur jo galima nusipirkti, kokia kainele? 4u.gif

150ml kaina ~70lt. as ji pirkdavau visad savo kirpykloj, bet dabar jo ten nera, tai reikes ieskot kitur. siaip jo buna kirpyklose kurios naudoja sios firmos gaminius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KMU: 06 rugpjūčio 2007 - 17:39
Gal kuri naudojot Hairpower+ sampuna nuo slinkimo? Suplojau 41lt. ir dabar galvoju ar pades g.gif
Atsakyti
Nei Semi di lino, nei Midolo šampūnai neverti savo kainos, lietuviškas Organic man geriau patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2007 08 12, 14:25)
Ne i tema poster_offtopic.gif , bet kas cia per Organic sampunas g.gif

kiek zinau tai naujoji BIOK linija. Yra vyrams ir moterims.
Papildyta:
Gal kas nors bandet alfaparf putas? teko kirpt plaukus ir ieskau formavimo priemoniu kurie ju nealintu. manieji labai plonuciai ir kolkas blizgantys ax.gif
Atsakyti
na stai, jau gal menesi ar daugiau naudoju Midollo sampuna, ai antra kart nepirksiu as jo, po jo butinai balzamas reikalingas (po Klorane sampuno man balzamas nebutinas buvo, kazkaip ir taip minksti plaukai budavo), kitaip plaukai kaip stagarai..
Atsakyti
o gal kuri naudojot Nutri Seduction serijos Rich Infusion aliejuką? g.gif Jeigu taip - kokie rezultatai, ar verta pirkti?
Atsakyti
turiu aliejuka iš serijos diamante. bet nieko ypatingo schmoll.gif neatitinka etiketės aprašymo. gal šiek tiek ir padeda iššukuoti, bet nors tepu jo mažai - plaukus riebaluoja ir nėra to super blizgesio, apie kurį etiketėje tiek prirašyta schmoll.gif
Atsakyti