Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

tai kad aš šito šampūno pusė saujos anf galvos supilu, o mano plaukai trumpi, trinu trinu, o plaukai vistiek kažkokie riebaluoti lieka... doh.gif , netgi sakyčiau kad paprastas nivea šampūnas daug geiau išplauna
norejau kaip geriau, o gaunas kaip visada.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinara @ 2007 03 19, 15:04)
tai kad aš šito šampūno pusė saujos anf galvos supilu, o mano plaukai trumpi, trinu trinu, o plaukai vistiek kažkokie riebaluoti lieka...  doh.gif , netgi sakyčiau kad paprastas nivea šampūnas daug geiau išplauna
norejau kaip geriau, o gaunas kaip visada.... biggrin.gif

puse saujos ant trumpu plauku supilt tikrai nera gerai blink.gif del to ir rezultatas nekoks. geriau truputi sampuno atskiesti vandeniu ir tada plauti
Atsakyti
Nusipirkau neseniai Alfapar kaukę su lino sėmenimis. Nors dar tik kelis kartus naudojau, tačiau plaukai po jos labai švelnūs ir nepasišiaušę 4u.gif
Atsakyti
Esu bandzius semi di lino sampuna ir aliejuka plaukams.
Neblogos priemones, bet kitos siuo metu patinka labiau.
man patinka tokie sampunai, kai panaudojus nereikia balzamo, plaukai paklusnus, tas tai toks nebuvo.
Atsakyti
nutri seduction sampunas g.gif neapsisprendziu del jo poveikio. negaliu atsikratyt pojucio, kad tepu alieju, o ne sampuna ant galvos. kazkoks jis riebus blink.gif bet galva gerai isplauna ir plaukai blizga, tik greiciau susiriebaluoja (nes aliejus, o ne sampunas biggrin.gif )
Atsakyti
Turiu Nutri seduction aliejuką labai fainas wub.gif thumbup.gif
Gal kas bandėt kremą Nutri seduction? ax.gif
Atsakyti
Turėjau Semi di lino aliejuka
http://www.alfaparf....alliLiquidi.JPG
feeeee unsure.gif atrodo lyg paprasčiausią alyvuogių aliejų ant plaukų teptum. Galai susiriebaluoja ir absoliučiai jokio teigiamo poveikio nepastebėjau verysad.gif nei sustiprėjo, nei skilinėti/lūžinėti nustojo. Gaila 60 Lt, kaip į balą. protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Bri @ 2007 04 16, 13:42)
Esu bandzius semi di lino sampuna ir aliejuka plaukams.
Neblogos priemones, bet kitos siuo metu  patinka labiau.
man patinka tokie sampunai, kai panaudojus nereikia balzamo, plaukai paklusnus, tas tai toks nebuvo.

ka naudoji? 4u.gif
Atsakyti
susidomėjau ALFA PARF semi di lino aliejuku ir ruošiuos jį pirkti, tik šitoj temoj neradau kaip jis tikliai vadinasi, tai gal kuri man padės ax.gif :

1 LINO SĖMENŲ SKYSTIS SEMI DI LINO CRISTALLI LIQUIDI(geltonas skystis permatomam buteliuke su sidabriniu kamšteliu)
3 LINO SĖMENŲ BLIZGESYS SEMI DI LINO CRISTALLI FINISHING (buteliukas smėlio spalvos su tamsiai mėlynu kamšteliu)
1 LINO SĖMENŲ ALIEJAUS EKSTRAKTAS SEMI DI LINO OLIO ESSENZIALE(tokia mėlyna kaip ampulytė)
čia kiek internete žiūrinėjau, gal parduotuvėj ir pasakytų, nes žodis aliejus buvo tik prie tų ampulyčių, bet manau kad čia visos apie 1 variantą kalbat, apšvieskit blush2.gif
dar radau vaškas-tokioj apvalioj kaip kremo bonkutėj, bet jis čia turbūt tai tikrai ne tas
Atsakyti
QUOTE(efyra @ 2007 06 08, 17:03)
susidomėjau ALFA PARF  semi di lino aliejuku ir ruošiuos jį pirkti, tik šitoj temoj neradau kaip jis tikliai vadinasi, tai gal kuri man padės  ax.gif  :

1  LINO SĖMENŲ SKYSTIS  SEMI DI LINO CRISTALLI LIQUIDI(geltonas skystis permatomam buteliuke su sidabriniu kamšteliu)
3  LINO SĖMENŲ BLIZGESYS  SEMI DI LINO CRISTALLI FINISHING (buteliukas smėlio spalvos su tamsiai mėlynu kamšteliu)
1  LINO SĖMENŲ ALIEJAUS EKSTRAKTAS  SEMI DI LINO OLIO ESSENZIALE(tokia mėlyna kaip ampulytė) 
čia kiek internete žiūrinėjau, gal parduotuvėj ir pasakytų, nes žodis aliejus buvo tik prie tų ampulyčių, bet manau kad čia visos apie 1 variantą kalbat, apšvieskit blush2.gif
dar radau vaškas-tokioj apvalioj kaip kremo bonkutėj, bet jis čia turbūt tai tikrai ne tas

kiek suprantu tai turėtų būti šitas:
1 LINO SĖMENŲ SKYSTIS SEMI DI LINO CRISTALLI LIQUIDI(geltonas skystis permatomam buteliuke su sidabriniu kamšteliu)
Atsakyti
viena sampuna naudoti nepatariu.NS plauna ir maitina sausus,garb.plaukus... reikia naudoti ir kauke NS,tavo toks naud.tas pats,kaip dantys su sepet.valyt be pastos..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sdl: 15 birželio 2007 - 12:54
sian is eurovaistines pasiemiau lankstinuka apie alfa parf nutri seduction linija..labiausiai sudomino Precious oil aliejus (iskart pradedanti veikti ypatingai drekinanti priemone.Aliejus akimirskniu suteikia neprilygstama lygumo ir svelnumo jausma bei greita ir ilgai isliekanti nesivelianciu plauku efekta) ir luxury mask kauke (pamaitina ir atgaivina, sugrazindama neitiketina minkstuma plaukams, kurie tampa ispuoseleti bei blizgantys.Juos norisi glamoneti... biggrin.gif) stai ka raso lankstinukas bigsmile.gif gal kas bandet? blush2.gif 4u.gif
dr ten aprasytos linijos plaukams tiesinti, (zinau kazkam aktualu tongue.gif ) ir garbanotiems ir banguotiems plaukams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 22 birželio 2007 - 20:45