norejau kaip geriau, o gaunas kaip visada....
tai kad aš šito šampūno pusė saujos anf galvos supilu, o mano plaukai trumpi, trinu trinu, o plaukai vistiek kažkokie riebaluoti lieka...
, netgi sakyčiau kad paprastas nivea šampūnas daug geiau išplauna
QUOTE(Dinara @ 2007 03 19, 15:04)
tai kad aš šito šampūno pusė saujos anf galvos supilu, o mano plaukai trumpi, trinu trinu, o plaukai vistiek kažkokie riebaluoti lieka...
, netgi sakyčiau kad paprastas nivea šampūnas daug geiau išplauna
puse saujos ant trumpu plauku supilt tikrai nera gerai
Nusipirkau neseniai Alfapar kaukę su lino sėmenimis. Nors dar tik kelis kartus naudojau, tačiau plaukai po jos labai švelnūs ir nepasišiaušę
Esu bandzius semi di lino sampuna ir aliejuka plaukams.
Neblogos priemones, bet kitos siuo metu patinka labiau.
man patinka tokie sampunai, kai panaudojus nereikia balzamo, plaukai paklusnus, tas tai toks nebuvo.
man patinka tokie sampunai, kai panaudojus nereikia balzamo, plaukai paklusnus, tas tai toks nebuvo.
nutri seduction sampunas
neapsisprendziu del jo poveikio. negaliu atsikratyt pojucio, kad tepu alieju, o ne sampuna ant galvos. kazkoks jis riebus
bet galva gerai isplauna ir plaukai blizga, tik greiciau susiriebaluoja (nes aliejus, o ne sampunas
)
Turėjau Semi di lino aliejuka
http://www.alfaparf....alliLiquidi.JPG
feeeee
atrodo lyg paprasčiausią alyvuogių aliejų ant plaukų teptum. Galai susiriebaluoja ir absoliučiai jokio teigiamo poveikio nepastebėjau
nei sustiprėjo, nei skilinėti/lūžinėti nustojo. Gaila 60 Lt, kaip į balą.
http://www.alfaparf....alliLiquidi.JPG
feeeee
QUOTE(Bri @ 2007 04 16, 13:42)
Esu bandzius semi di lino sampuna ir aliejuka plaukams.
ka naudoji?
susidomėjau ALFA PARF semi di lino aliejuku ir ruošiuos jį pirkti, tik šitoj temoj neradau kaip jis tikliai vadinasi, tai gal kuri man padės
:
1 LINO SĖMENŲ SKYSTIS SEMI DI LINO CRISTALLI LIQUIDI(geltonas skystis permatomam buteliuke su sidabriniu kamšteliu)
3 LINO SĖMENŲ BLIZGESYS SEMI DI LINO CRISTALLI FINISHING (buteliukas smėlio spalvos su tamsiai mėlynu kamšteliu)
1 LINO SĖMENŲ ALIEJAUS EKSTRAKTAS SEMI DI LINO OLIO ESSENZIALE(tokia mėlyna kaip ampulytė)
čia kiek internete žiūrinėjau, gal parduotuvėj ir pasakytų, nes žodis aliejus buvo tik prie tų ampulyčių, bet manau kad čia visos apie 1 variantą kalbat, apšvieskit
dar radau vaškas-tokioj apvalioj kaip kremo bonkutėj, bet jis čia turbūt tai tikrai ne tas
1 LINO SĖMENŲ SKYSTIS SEMI DI LINO CRISTALLI LIQUIDI(geltonas skystis permatomam buteliuke su sidabriniu kamšteliu)
3 LINO SĖMENŲ BLIZGESYS SEMI DI LINO CRISTALLI FINISHING (buteliukas smėlio spalvos su tamsiai mėlynu kamšteliu)
1 LINO SĖMENŲ ALIEJAUS EKSTRAKTAS SEMI DI LINO OLIO ESSENZIALE(tokia mėlyna kaip ampulytė)
čia kiek internete žiūrinėjau, gal parduotuvėj ir pasakytų, nes žodis aliejus buvo tik prie tų ampulyčių, bet manau kad čia visos apie 1 variantą kalbat, apšvieskit
dar radau vaškas-tokioj apvalioj kaip kremo bonkutėj, bet jis čia turbūt tai tikrai ne tas
QUOTE(efyra @ 2007 06 08, 17:03)
susidomėjau ALFA PARF semi di lino aliejuku ir ruošiuos jį pirkti, tik šitoj temoj neradau kaip jis tikliai vadinasi, tai gal kuri man padės
:
kiek suprantu tai turėtų būti šitas:
sian is eurovaistines pasiemiau lankstinuka apie alfa parf nutri seduction linija..labiausiai sudomino Precious oil aliejus (iskart pradedanti veikti ypatingai drekinanti priemone.Aliejus akimirskniu suteikia neprilygstama lygumo ir svelnumo jausma bei greita ir ilgai isliekanti nesivelianciu plauku efekta) ir luxury mask kauke (pamaitina ir atgaivina, sugrazindama neitiketina minkstuma plaukams, kurie tampa ispuoseleti bei blizgantys.Juos norisi glamoneti...
) stai ka raso lankstinukas
gal kas bandet?

dr ten aprasytos linijos plaukams tiesinti, (zinau kazkam aktualu
) ir garbanotiems ir banguotiems plaukams
dr ten aprasytos linijos plaukams tiesinti, (zinau kazkam aktualu