Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

sveikos.
o gal alfaparf turi kokiu geru priemoniu riebiem plaukam?
gal ka bandet ir likot patenkinti..?
dekoju smile.gif
Atsakyti
Merginos as vakar nusipirkau sios priemones kapsulyte(rausvos spalvos) na man konsultante paasikino jog ji nuo paluku slinkimo padeda. Taigi is pradziu daug as ju nepirkau o tik viena pabandymui. Gal kuri esate naudojusi jas ? nes as nezinau koks turi buti kursas ju ? kiek ju reikia naudoti, kad rezultatas butu ? beje,o melynos gal kam labiau tiko ampulytes ? aciu 4u.gif
Atsakyti
Turėjau nenuplaunama melsvą ampulę thumbup.gif , plaukai sunkesni, glotnesnė tapo, tik visa ampulė man per daug buvo iš karto rolleyes.gif
Atsakyti
Nuspirkau Midollo šampūną, siaubas kažkoks, nepatinka jis man schmoll.gif , net su bet kokia pigena plaukai išplauti geriau atrodo, o dar vadinasi pažeistiems plaukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2007 09 12, 19:14)
Nuspirkau Midollo šampūną, siaubas kažkoks, nepatinka jis man  schmoll.gif , net su bet kokia pigena plaukai išplauti geriau atrodo, o dar vadinasi pažeistiems plaukams  g.gif

man tai nepasakyciau kad labai tragiskas sampunas (po jo naudoju gera plauku balzama tai gal del to neatrodo toks tragiskas), bet daugiau tikrai nepirksiu.. ir kazkaip nebesinori dar kazka bandyt is AlfaParf..
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kas keisčiausia aš seniau buvau bandžiusi tokias rudas Alfa Parf ampulytes nuo plaukų slinkimo. Tai labai patiko thumbup.gif . Tai buvo vienintelė priemonė sustabdžiusi slinkimą, bet dabar sarmoje jau neberadau tokių, buvo tik melsvos ir rožinės, o aš banžiau būtent rudas. Reiks Eurovaistinėje pabandyt paieškot mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau rausvas ampules SEMI DI LINO SHINE LOTION.Parasyta, kad stiprina ir maitina plauku saknis, atstato pazeistu plauku struktura. Naudojimas: preparatu itrinti isplautus, nusausintus plaukus. neskalauti.

Tik iskilo klausimas, ar itrinti galvos oda ar tik per visa plauku ilgi. Ta prasme parasyta,kad maitina plauku saknis, o instrukcijoj kad tik plaukus patept , o ne oda. Gal kuri naudojote ir atsilieptumet?

Nu cia parasiau blush2.gif sviestas sviestuotas
Atsakyti
as irgi Sarmoje pirkau melsvas ampoles,ir man sake kad nereikia nuskalauti,o kai nuejau i kirpykla nusipirkti dar tu ampoliu ir man pasake kad butinai jas reikia isskalauti smile.gif o kaukes ir sampunai man nieko gero wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2007 09 25, 20:08)
as irgi Sarmoje pirkau melsvas ampoles,ir man sake kad nereikia nuskalauti,o kai  nuejau i kirpykla nusipirkti dar tu ampoliu ir man pasake kad butinai jas reikia isskalauti smile.gif o kaukes ir sampunai man nieko gero wub.gif

Reikia melsvas ampules palaikyt 10min.ir nuskalaut biggrin.gif
Atsakyti
man melsva ampulyte plaukams spalva nuima....nesvarbu pries kiek laiko buciau daziusi, ar jau seniai ar pries menesi koki.... pasviesina gal kokiais 3 tonais, beveik blondine tampu, sviesiai sviesiai ruda, nors dazau tamsiai rudai.... ir shiaip jie tokie siurkstus pasidaro.... bandziau gal kokius 4 kartus... :? nuostolis tik ir viskas, jokio teigiamo poveikio plaukams, issipucia, kaip sluota pasidaro galva :/

semi di lino sampunas ir balzamas + kauke i savaite karta, atgaivino mano nualintus plaukus...bet....teko laukti ir kenteti kol visas tas priemones isnaudojau smile.gif nesinorejo ismesti tiek priemoniu smile.gif bet daugiau jau gyvenime nieko nepirksiu is alfaparfo....turejau dar aliejuka plaukams geltona semidilino irgi.....nepajutau kaip istustejo buteliukas....jokio gero rezultato, yra pigesniu ir geresniu priemoniu (pvz. z-one)
Atsakyti
Pirmiausia, tai Sveikos! 4u.gif Si zinute yra mano pirmoji siame web-site. Tikiuosi, viskas bus gerai ir sekmingai galesiu parasineti, pakomentuoti ir t. t. thumbup.gif
Kas link temos, nuo sio pirmadienio, t. y. 2007 10 01 savo plaukucius plaunu su "Alfaparf" sampunu is "Midollo" linijos + buvau uzsidejusi ir kauke. Rezultate - plaukai nuostabus thumbup.gif . Zvilga, svelnus tarsi is sampunu reklamos.
Anksciau naudojau "Semi de lino" serija. Tiko, taciau "Midollo" zenkliai geriau.
O siandien, kadangi lija ir shiaip niuru gamtoje verysad.gif , teks imtis saves grazynimosi darbu biggrin.gif pagulineti vonykej, paskaitineti knyga, uzsideti kauke plaukams, skanaus paruosti vakarienei ohmy.gif)
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2007 09 17, 10:42)
nusipirkau rausvas ampules SEMI DI LINO SHINE LOTION.Parasyta, kad stiprina ir maitina plauku saknis, atstato pazeistu plauku struktura. Naudojimas: preparatu itrinti isplautus, nusausintus plaukus. neskalauti.

Tik iskilo klausimas, ar itrinti galvos oda ar tik per visa plauku ilgi. Ta prasme parasyta,kad maitina plauku saknis, o instrukcijoj kad tik  plaukus patept , o ne oda. Gal kuri naudojote ir atsilieptumet?

Nu cia parasiau  blush2.gif sviestas sviestuotas

kaip tik siandien jas nusipirkau.tai kirpeja sake, kad saknis imasazuoti reikia 4u.gif
o kiek mokejai jei nepaslaptis
Atsakyti