Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

QUOTE(Pigalica @ 2008 02 16, 21:42)
Perskačiau visą temą... skaičiau, kad naudojate kaukę, ar čia Illuminatting MASK? Ar ji gera? Pastebėjau, kad joje yra blizgučių, atrodo kaip perlamutrinė ax.gif Gundausi išbandyti ją, tik kažkaip kaina kandžiojasi ax.gif

QUOTE(eglincia @ 2008 02 16, 23:03)
uzsisakiau is diamande serijos sampuna su kondicionierium,gal kuri naudojate?

Naudoju šios serijos kaukę, šampūną ir kondicionierių. Brolio žmona atidavė, mat jai netiko schmoll.gif O aš tik išbandžiau, tai negalėjau atsigerėti plaukučiais bigsmile.gif Jie ir šiaip sveiki ir blizga, bet po šių priemonių jie tiesiog suspindėjo nuo pat šaknų thumbup.gif Mama išbandė, irgi baisiai patenkinta buvo, kad plaukai atsigavo.

Visos priemonės su smulkiais blizgučiais, tirštos, taupiai naudojasi. Manau kaina atitinka kokybę visu 100% thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sios priemones jau ir DROGE pardavinejamos. g.gif keista kodel..
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 03 28, 00:55)
Sios priemones jau ir DROGE pardavinejamos.  g.gif  keista kodel..
unsure.gif

O kuo blogai Drogas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 03 27, 23:29)
zinok buvau nuvaziavus i ta parduotuve savanoriuose tu alfa parf dazu ir negavau kazkaip, tai kur man ju dar ieskoti kaune?smile.gif negi tik ten yra?smile.gif

Pati nuvaziavau ir irgi jau neradau doh.gif O dar turiu daza, tik emulsijos reik unsure.gif O kur kitur galetu ju but neysivaizduoju schmoll.gif Todel emiau kitus dazus ir likau labai patenkinta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(egluciukas @ 2008 03 28, 00:55)
Sios priemones jau ir DROGE pardavinejamos.  g.gif  keista kodel..
unsure.gif

Gal pagaliau Drogas susiprato ne tik ss... pardavinet biggrin.gif
Atsakyti
naudojau alfaparf kauke su silikonu, sampuna ir kondicionieriu, tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2008 03 28, 11:34]
Pati nuvaziavau ir irgi jau neradau doh.gif O dar turiu daza, tik emulsijos reik unsure.gif O kur kitur galetu ju but neysivaizduoju schmoll.gif Todel emiau kitus dazus ir likau labai patenkinta wub.gif

primink man kokie ten jie?:)tada pirksiu ir as:) kokia kaina, kiek ko ten pirkti, niu zodziu viska smulkiai nupasakok jei gali:)
Atsakyti
patikti tai man patiko,bet padeti tai niekuo nepadejo verysad.gif
Atsakyti
Niu man itin patinka ALFAPARF Semidi lino ampulytes tos zydrosios.Po ju plaukuciai tampa svelnus, minkstuciai, blizgus .Man jos pacios paciausios thumbup.gif
Atsakyti
kirpeja sake, kad labai pabrango sios serijos priemones. jei pernai ampules kainavo apie 6 Lt, tai siandien apie 11Lt unsure.gif
Atsakyti
[quote=jauniute,2008 03 28, 20:19]
[quote=Egliukasz,2008 03 28, 11:34]

primink man kokie ten jie?:)tada pirksiu ir as:) kokia kaina, kiek ko ten pirkti, niu zodziu viska smulkiai nupasakok jei gali:)
[/quote]

Kiti dazai tai yra naujove is Italijos EMME DICIOTTO plauku dazai, turintys daug alyvuogiu aliejaus, drekinantis plauka dazymo metu. Labai keista buvo, kad pats dazas - aliejuko pavidalu, maisosi su oksidatorium. Bet tikrai labai patiko dazas, plaukas svelnus ir labai blizgus liko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(stilla @ 2008 04 02, 10:33)
Niu man itin patinka ALFAPARF Semidi lino ampulytes tos zydrosios.Po ju plaukuciai tampa svelnus, minkstuciai, blizgus .Man jos pacios paciausios thumbup.gif

As be situ neissisukuociau plauku turbut, fantastiskas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi AlfaParf wub.gif wub.gif wub.gif Pacios geriausios priemones plaukams (bent jau mano). O bandziau daug ka ir Revlon, ir Paul Mitchell, ir Kerastase niekas man tokio efekto kaip AlfaParf nedave. O pazeistiems plaukams berods yra toks pilkas sampuniukas kvadratiniame buteliuke Nano Technology ar kaip vadinasi...
Papildyta:
QUOTE(eglincia @ 2008 02 16, 22:03)
uzsisakiau is diamande serijos sampuna su kondicionierium,gal kuri naudojate?

wub.gif wub.gif wub.gif As naudoju. Nieko geresnio nesu bandziusi. wub.gif
Atsakyti
As taip pat labai noreciau isbandyti Alfaparf priemones, bet neisivaizduoju kodel nera ju Vokietijoje??? Mano plaukai ploni, issauseje,nes dazau sviesiai, kas man geriausiai tiktu is siu priemoniu, nes kaip supratau ju yra ivairiems plauku tipams.
Gal kuri zinote kokia internetine parduotuve,kur butu galima uzsisakyti siu priemoniu?
Atsakyti