As turiu sampuna is seduction, bet mano plaukai negarbanoti, bet labai sausi ir veliasi. Tikejausi geresnio efekto, bet kazkiek tikrai padejo. Pats sampunas labai fainas
Mano plaukai ilgi iki liemens, dazyti, tamsus, siek tiek siausiasi ir nera glotnumo, kokias priemones patartumete nusipirkti sios firmos? Ir kokia serija Midollo ar Semi di lino geresne, turejau ampulytes, labai fainos, patiko nerealiai
Naudojau šampūną, balzamą ir sėmenų aliejuką, tai šampūnas ir balzamas , o aliejukas nelabai naudos davė, bet čia manau dar nuo plaukų priklauso, reikia kiekvienai rast savo produktą.
nusipirkau aš alfa parf Semi de lino šampūną ir baisiausiai nusivyliau , net tris kartus išplovus galvą, plaukai lieka kažkokie riebaluoti, šiurkštus, beto labai blogai putoja... ieškosiu kito genialaus šampūno savo galvytei, o šitą nugrūsių į lentyną...
nusipirkau aš alfa parf Semi de lino šampūną ir baisiausiai nusivyliau , net tris kartus išplovus galvą, plaukai lieka kažkokie riebaluoti, šiurkštus, beto labai blogai putoja... ieškosiu kito genialaus šampūno savo galvytei, o šitą nugrūsių į lentyną...
Dėl šampūno putojimo. Kirpėja sakė kuo šampūnas labiau putoja, tuo jame daugiau vos ne indų ploviklio. Esu turėjusi visai neputojantį šampūną, labai keista būdavo plautis, tepi, tepi ir jokių putų, bet išplaudavo puikiai. Naudoju Alfaparf aliejuką plaukų galams, man patinka.