Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Female @ 2011 03 25, 09:35)
debetines. kodel butinai kreditine reikalinga?  unsure.gif
siaubas kaip dingsta dydziai mano nusiziuretuju sukneliu  verysad.gif

nueikite i banka ir paprasykite korteles, su kuria galetumete pirkti internetinese parduotuvese, o jie jau zinos ka isduoti mirksiukas.gif

Atsakyti
Atsisiunčiau basutes. Realiai vaizdas toks pat, man jos labai gražios. Bet ant kojytės kažkaip keistokai atrodo g.gif Nors būčiau labai nedvejojusi, jei būtų tikęs kulnas. Dabar per aukštas pasirodė g.gif Beveik 13cm berods. Kai užsisakiau, buvau įsitikinus, kad dešimt doh.gif Tad teko parduoti. Tačiau basutės tikrai fainos, kokybiškai atrodo, turėtų taip ir nešiotis. Ir su nuolaida pigios, 15 svarų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 25 kovo 2011 - 08:37
QUOTE(Female @ 2011 03 25, 07:35)

Nu jus duodat. Su debetine tik i Maxima.
Atsakyti
Baikit merginos, visi nuo kazko pradeda juk. Man tai keisciau, kad yra kas net pameginti nenori blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote, ar atitinka siu bateliu dydziai?

http://www.asos.com/...spx?iid=1292570
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 03 25, 07:35)

Jums reikia turėti Virtual arba kreditinę kortelę.

QUOTE(Monrutė @ 2011 03 25, 07:37)
sveikos,

na, mano vienas siuntinys rimtai jau užstrigo kažkur.
Kur db rašyti į asos?
ar dar pašte savo paknaisioti?

Aš rašiau į ASOS Customer Care.
Atsakyti
pasiknaisuojau del savo dingusios siuntinio paste..tai pastininke sake, kad joo dabar daug kas iesko siuntiniu dingusiu blink.gif atseit nieko cia nepadarysi, siuntinys dingti galejo bet kur...neva pas mus nauju darbuotoju neprieme nesenai, todel itart, kad vagia musu paste nereiketu...ka as zinau tokie paaiskinimai.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 03 25, 08:35)

Sutinku doh.gif Aš prieš porą dienų suknelių nemažai buvau išsirinkus, bet vakar užsisakinėjant turėjau vos iš kelių išsirinkti, nes kitų dydžių jau nebebuvo likę, vos per vieną naktį išpirko verysad.gif

QUOTE(Tobsita @ 2011 03 25, 09:35)
Atsisiunčiau basutes. Realiai vaizdas toks pat, man jos labai gražios. Bet ant kojytės kažkaip keistokai atrodo g.gif Nors būčiau labai nedvejojusi, jei būtų tikęs kulnas. Dabar per aukštas pasirodė g.gif Beveik 13cm berods. Kai užsisakiau, buvau įsitikinus, kad dešimt doh.gif Tad teko parduoti. Tačiau basutės tikrai fainos, kokybiškai atrodo, turėtų taip ir nešiotis. Ir su nuolaida pigios, 15 svarų.

user posted image

Gražios basutės, bet aš tikrai nerizikuočiau pirkti su 13 cm kulnu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 03 25, 11:31)
Jums reikia turėti Virtual arba kreditinę kortelę.
Aš rašiau į ASOS Customer Care.

klausykit, man neateina jau trys savaitės
verta jau nerimauti?
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2011 03 25, 13:31)
Sutinku  doh.gif Aš prieš porą dienų suknelių nemažai buvau išsirinkus, bet vakar užsisakinėjant turėjau vos iš kelių išsirinkti, nes kitų dydžių jau nebebuvo likę, vos per vieną naktį išpirko  verysad.gif
Gražios basutės, bet aš tikrai nerizikuočiau pirkti su 13 cm kulnu laugh.gif

ar tikrai toks kulnas gaunasi, juk man rodos čia dar platforma yra?
Atsakyti
myth - aš irgi sunkiai rizikuočiau, bet sakau, šįkart apsižioplinau. Rinkausi gal iš penkių basučių, tai man viskas buvo pradėję painiotis, nebežinojau kurių norių, kurios tos vienintelės gražiausios... Ir kažkaip buvau įsitikinus, kad 10cm. Nes beveik visų kitų žiūrėtų toks buvo. Na žodžiu, apakina šopingas tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Monrutė @ 2011 03 25, 14:39)
ar tikrai toks kulnas gaunasi, juk man rodos čia dar platforma yra?

Jūs teisi. Apie 13cm kulnas, o platforma apie 3cm. Tai kaip ir dešimt kulnas gaunasi... Bet man jie aukštesni kažkodėl, įpratus aš ant 8-11cm kulnų kasdien, o šie atrodo kosmosas biggrin.gif Gal nepatogu pėdai, dėl to taip atrodė g.gif

Merginos, o gal kuri turite šiuos? Labai norėčiau tokių paprastų. Bet jau bijau pirkti be atsiliepimų, nesėkmingai pastaruoju metu man... Jau nebe vargas tampa, o nuostolis unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 25 kovo 2011 - 13:09
QUOTE(jujuju @ 2011 03 25, 12:02)
pasiknaisuojau del savo dingusios siuntinio paste..tai pastininke sake, kad joo dabar daug kas iesko siuntiniu dingusiu  blink.gif atseit nieko cia nepadarysi, siuntinys dingti galejo bet kur...neva pas mus nauju darbuotoju neprieme nesenai, todel itart, kad vagia musu paste nereiketu...ka as zinau tokie paaiskinimai.. cool.gif

Man irgi panašiai aiškino biggrin.gif nieko nepadarysi ir t.t. biggrin.gif Parašykite, kai gausite siuntinį (jei pakartotinai jums siųs)

QUOTE(Monrutė @ 2011 03 25, 12:39)
klausykit, man neateina jau trys savaitės
verta jau nerimauti?

Aš gavau laišką, kad prekė LT bus kovo 16 d., kadangi tą dieną neatėjo, tai rašiau jiems laišką. Asos prašė palaukti iki 29 d. ir vėl rašyti. Panašu, kad siuntinys iki 29 d. neateis, tad vėl rašysiu jiems.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 25, 09:21)
Nu jus duodat. Su debetine tik i Maxima.

Deja nebūtinai, aš su debetine be problemu užsakinėju iš asos.
Atsakyti