Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

Zinoma smile.gif
http://www.asos.com/...Page_mainImage1
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2011 03 16, 21:25)

Aciu
O kazi pas mus Mango tokiu nera g.gif
Nu labai grazi suknute
Atsakyti
Sveikos,

ieškau ilgos, paprastos suknelės vasarai. Patiko viena iš maternity skyriaus, kaip manote, ar tokia suknelė tiktų, jei nesilauki? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ka tik i pasta atejo Asos nuolaidele 20% thumbup.gif

11UPDATEMYLOOK

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 03 16, 22:31)
Aciu
O kazi pas mus Mango tokiu nera  g.gif
Nu labai grazi suknute

Niekad nera to ko reikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 03 17, 10:55)
Sveikos,
ieškau ilgos, paprastos suknelės vasarai. Patiko viena iš maternity skyriaus, kaip manote, ar tokia suknelė tiktų, jei nesilauki?  4u.gif

Aš irgi ieškau biggrin.gif Bet noriu spalvingos... geriausiai, kad būtų smulkiom gėlytėm ax.gif
Jau irgi pradėjau į maternity skyrių žvalgytis lotuliukas.gif

QUOTE(Vilhelmena @ 2011 03 17, 11:51)
Niekad nera to ko reikia...  biggrin.gif

Tai čia jau nepaneigiamas faktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2011 03 17, 10:50)
Ka tik i pasta atejo Asos nuolaidele 20%  thumbup.gif

11UPDATEMYLOOK 

4u.gif

Offer is valid on one order only up to the value of £500 Kaip suprantu nuo 500svaru taikoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 17, 10:57)
Aš irgi ieškau  biggrin.gif Bet noriu spalvingos... geriausiai, kad būtų smulkiom gėlytėm  ax.gif

Aš irgi norėčiau ryškesnių spalvų ilgos suknelės, bet vis dar nerandu, o jei randu, tai kaina "kandžiojasi" doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 17, 11:58)
Offer is valid on one order only up to the value of £500 Kaip suprantu nuo 500svaru taikoma nuolaida?

tai kad iki £500
Atsakyti
gal kuri atsimenate ar zinote to rusisko forumo adresa kuriame yra daug drabuzeliu aptariama ir foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2011 03 17, 11:37)
gal kuri atsimenate ar zinote to rusisko forumo adresa kuriame yra daug drabuzeliu aptariama ir foto smile.gif

Yra nuoroda pirmame temos puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 03 17, 12:22)
Aš irgi norėčiau ryškesnių spalvų ilgos suknelės, bet vis dar nerandu, o jei randu, tai kaina "kandžiojasi"  doh.gif  smile.gif

Tai va, man gaila 500Lt už vasarinę suknutę mokėt ax.gif
Ką tik atėjo iš ASOS laiškiukas, kad perkant iki sekmadienio, 25% nuolaida suknelėms (bet ne visoms).
Atsakyti