Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(sokate @ 2011 03 17, 17:07)
O taip tik viena karta bandet? Gal blogai suvedet kokius nors duomenis, pvz saugos numeri  g.gif

Pagaliau is bile kelinto karto pavyko, daug kartu vedziau tuos pacius korteles duomenis, kol prieme....
Atsakyti
Sveiki,

ar Mango nesiuncia i Lietuva ? Nusiziurejau viena suknyte, o ten raso, kad siuntimas galimas tik UK doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2011 03 17, 23:46)
Sveiki,

ar Mango  nesiuncia i Lietuva ? Nusiziurejau viena suknyte, o ten raso, kad siuntimas galimas tik UK  doh.gif

Nesiuncia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kremsoda @ 2011 03 17, 16:49)
Pagaliau is bile kelinto karto pavyko, daug kartu vedziau tuos pacius korteles duomenis, kol prieme....

Man vakar ryte tas pats buvo g.gif Nieko nevedziau is naujo, tik atsirado 2 vienodos eilutes kortelei pasirinkti, tai pasirinkau kita ir ta neva su pasibaigusiu galiojimu automatiskai dingo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 18 kovo 2011 - 09:42
Sveikos,

negaunu savo siuntinio verysad.gif Asos prašo plaukti dar savaitę ir tada vėl rašyti. Ar kam yra buvę, kad negavo siuntinio dėl Lietuvos pašto pristatymo? Jei taip, tai ką darėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 03 18, 11:00)
Sveikos,

negaunu savo siuntinio  verysad.gif Asos prašo plaukti dar savaitę ir tada vėl rašyti. Ar kam yra buvę, kad negavo siuntinio dėl Lietuvos pašto pristatymo? Jei taip, tai ką darėte?  4u.gif

esu gavusi pusantros savaitės vėliau nei turėjau dėl pašto darbo trūkumų.
Atsakyti
apie grazinima,

o as grazinau preke, ar galiu uz ta suma pirkti paskui kita sprekes?
panaudojus kazkoki spec tarkim skirta koda uz ta mano suma?

ar kas susdure?
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 03 18, 16:48)
apie grazinima,

o as grazinau preke, ar galiu uz ta suma pirkti paskui kita sprekes?
panaudojus kazkoki spec tarkim skirta koda uz ta mano suma?

ar kas susdure?

Jie grazina pinigus i saskaita, is kurios moketa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 03 18, 16:52)
Jie grazina pinigus i saskaita, is kurios moketa  ax.gif

bet grazina svarais? taip
?
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 03 18, 19:27)
bet grazina svarais? taip
?

Na,jusu saskaitoj juk svarai niekada nebus. grazins svarais,bet bankas iskarto i Litus isvers.
Atsakyti
mamytes gal galit pagelbet, sitos sukneles ismeru nerodo, tai reiskias kad jos jau nera? http://www.asos.com/...;clr=Cafe Creme
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2011 03 21, 10:55)
mamytes gal galit pagelbet, sitos sukneles ismeru nerodo, tai reiskias kad jos jau nera? http://www.asos.com/...;clr=Cafe Creme

Visu pirma reikia pasirinkti spalva, o tuomet prie dydziu, kuriu nera, raso not available mirksiukas.gif
Atsakyti