QUOTE(Deverax @ 2011 03 23, 02:33)
Nuliūdinote mane

dabar tikrai jaučiu, kad negausiu aš savo laukto siuntinio. O ką daryti, jeigu negauni ir kitų siuntinių? Negi negalima, bandyti ieškoti teisybės pašte, pvz. skųstis, kad negauni siuntinių, nors jie tikrai išsiųsti iš UK?
Gal pabandykit parašyt Asos

žinau, kad būna, jog jie išsiunčia dar kartą arba grąžina pinigus... nežinau ar ir su standart delivery taip daro, bet jie savo vardą saugo, nori išvengti nesusipratimų. O gal dar ir atkeliaus, nes praėjo 20 d., būna, kad užtrunka, nors dažniausiai per savaitę atkeliauja
O mūsų pašte tai galima skųstis

Reikia iš pradžių žodžiu pakalbėti, o jei ką, parašyti pašto viršininkei ar kam ten... Vienu metu gyvenau pas tėvus, tai jų pašte amžinai bardakas, nors paštas visai netoli nuo manojo ir didesnis, "populiaresnis". Būdavo, kad palieka siuntinį (net registruotą!) prie pašto dėžutės laiptinėje arba prie buto durų

Arba labai ilgai negaunu lapelio, kai paskambinu rėkia, kad laukčiau, o kai nueinu, tai paaiškėja, kad siuntinys jau kokia savaitė pašte guli... Skambinau ir skundžiausi, po to pasakiau, kad rašysiu raštą (nors tikrai esu nekonfliktiškas žmogus), tada tokie cirkai baigėsi