Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

QUOTE(aruncikas @ 2011 07 15, 15:31)
O vizualiai jie dar gali kažką tokio matyti ?
Mano gydytoja nieko tuo klausimu nepasakė.  schmoll.gif

zinau tiek, jeigu buna 4 stadijos vezys, tai audiniai jau yra ar byra kazkas tokio...... gali buti kad kai jau vezys tai jau matosi.....
Atsakyti
sveikutes mergaitem po konizacijos 4u.gif sveikatytes mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes. Kaip laikotes? kaip savijautos?
Man vis tik pamaudzia ir labai nemaloniai, jei tik ilgiau pastoviu - stengiuos nieko neveikti. Siaip jau kaip ir minejau man kraujavo, tai buvo prideje tamponu, kai iseme ir vel pasipyle, bande uzdeginti su jodu... Zodziu bandau kaip imanoma buti ramiau.vis dar lengvai kraujuoja g.gif na bet ne taip , akip sake gydytoja, kada jau reiktu lekti pas ja... Kaip pas jus? kada baigesi tepliojimai? Ir dar vienas klausimukas - as nuo ketvirtadienio nelindau po dusu, galvoju gal dar pakenteti g.gif Apie vonia zinau kad negalima, bet gal palaukti siek tiek ir su dusu?
Atsakyti
Aš tai visai neblogai jaučiuosi, nors vaikštau kaip višta su kiaušiniu. doh.gif Tai prigulu, tai prisėdu, judu labai neskubėdama. Pentadienį išejo kempinės, bet skambinausi gydytojai, tai ji pasaką, kad tai yra normalu. Ir vis dar terlioja, bet anot gydytojos tai irgi yra normalu, ir terlios dar visas tas 6 savaites. Po dušu buvau jau pradedant penktadieniu. Juk kai stovi duše, tai vanduo iki kaklelio nepatenka. mirksiukas.gif
Tai vat taip vat pas mane.
Atsakyti
sveikos. Na tik pagastraliuoju daugiau po namus ir maudzia ir lengvai pradeda teplioti (tokia rausva spalva). IOr dar turiu koki nemalonuma - svaigsta galva g.gif Gal cia kad kraujavau pries tai, o gal nuo narkozes?
Atsakyti
Labas visoms. 4u.gif

Kažkaip ramu čia paskutiniu metu..... g.gif
In vino, kaip tavo savijauta ? Gal jau turi atsakymą ?
Aš šiandien skambinausi gydytojai, tai pasakė, kad chirurginio pašalinimo rezultatas toks pat kaip OCT, t.y. CIN III. Tai dabar sėdim ir laukiam sekančių OCT, bet rytoj vis tiek keliausiu pas ją vizitui, kad pasižiūrėtų kaip gyja kaklelis, tad pasišnekėsiu apie viską smulkiau.
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2011 07 21, 13:42)
Labas visoms.  4u.gif

Kažkaip ramu čia paskutiniu metu.....  g.gif
In vino, kaip tavo savijauta ? Gal jau turi atsakymą ?
Aš  šiandien skambinausi gydytojai, tai pasakė, kad chirurginio pašalinimo rezultatas toks pat kaip OCT, t.y. CIN III.  Tai dabar sėdim ir laukiam sekančių OCT, bet rytoj vis tiek keliausiu pas ją vizitui, kad pasižiūrėtų kaip gyja kaklelis, tad pasišnekėsiu apie viską smulkiau.

Aruncikai, o pasalinimas radikalus? jeigu taip, tai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2011 07 21, 14:07)
Aruncikai, o pasalinimas radikalus? jeigu taip, tai sveikinu  4u.gif

Oi, kažkaip negaliu pasakyti, nes ryšys labai trūkinėjo, tai džiaugiuosi bent jau tiek, kad atsakymas nėra blogesnis nei OCT. Tikiuosi, kad rytoj bus viskas aiškiau.
O apie radikalų pašalinimą rašo konizacijos atsakyme ?
Atsakyti
Sveikutes
Atsakymo dar nera, sake pasiskambinti rytoj. O savijauta jau gereja - tik tepliojimai tai mane neramina, bet gydytoja sake geriau nelisti kol kas - nes bet kokai apziura sudirgina kakleli ir nera gerai.. Siaip dziaugiuos kad nustojo suktis galva... bet jegu tai nulis - nnbet gal dar ir del oro cia taip, na taip karsta, tai ko noret. Aruncikai, o tu irgi praeita ketvirtadieni dareisi? Ir kur?
Atsakyti
Aš tai nuo pirmadienio kaip bitutė darbe sukuosi, kad smegenys nekaistų nuo nereikalingų minčių. doh.gif O kai tokie karščiai, tai ir sveikas žmogus ne kaip jaučiasi.
O konizacija man irgi daryta ketvirtadienį, VGN Tyzenhauzo g.
Pas mane tik situacija tokia komplikuota, kuri galėjo iššaukti visą paūmėjimą - 8 mėnesius dėl autoimuninės ligos geriau imunosupresantus, kurie sodino mano imunitetą. Tai vat panašu, kad tie vaistai ir padarė visa savo "juodą " darbą. Įjungė varikliuką ten, kur jo visai nereikėjo. Dabar jau tų vaistų negeriu, todėl labai tikiu, kad viskas labai laiku ir dabar bus TIK geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aruncikas: 21 liepos 2011 - 14:35
zodziu reikai laukti man kantriai ir viskas...
aruncikas - 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 07 21, 15:37)
zodziu reikai laukti man kantriai ir viskas...
aruncikas -  4u.gif

Na jau jo, su tokiais reikalais reikia GELEŽINĖS kantrybės.
In vino - 4u.gif
Atsakyti