Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

Sveikos, o kaip yra su tuo ŽPV. ar jei juo buvai užsikrėtus susidaro antikūnai organizme? nu ta prasme, kad tuo pat virusu jau nebeužsikrėsi 2 kartą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 07 22, 09:53)
Sveikos, o kaip yra su tuo ŽPV. ar jei juo buvai užsikrėtus susidaro antikūnai organizme? nu ta prasme, kad tuo pat virusu jau nebeužsikrėsi 2 kartą?  g.gif

man rodos tuo paciu ne... bet ju juk labai daug tipu yra...... deja
Atsakyti
Pas mane buvo ŽPV. Ginė sakė, kad su konizacija išpjovė. O užsikrėsti dar kartą tikrai galima, ypač nuo savo vyro, kuris tikėtina jau turi tą ŽPV.
Atsakyti
va cia didziausias absurdas.... sad.gif ir tai tiesa....

kalbejau su savo gine, sakau tai as po operacijos dabar vel nuo savo vyro uzsikresiu, ir taip uzburtas ratas. Tai ji tepasake tiek, kad vyrai perserga ja per 2 metus, ir jau nebebuna nesiotojais. Bet, jeigu jis dar nesiotojas... tuomet taip, gali uzkresti mane. Ji patare naudotis prezervatyvais, bet.... pati skaiciau ir jos paklausiau, ir ji patvirtino, kad prezervatyvai nuo ZPV neapsaugo, nes jis plinta ir per oda.......
Atsakyti
Sveikutes. Atsakymas buss tik pirmadieni... schmoll.gif
Di, as kol kas nesidariau to ZPV tyrim,o, bet turiu tokiu minciu, bet galvoju gal geriau vyra istirti g.gif O kita vertus koks tikslas-juk isgydyti neimanoma kaip suprantu...
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 07 22, 15:57)
Sveikutes. Atsakymas buss tik pirmadieni... schmoll.gif
Di, as kol kas nesidariau to ZPV tyrim,o, bet turiu tokiu minciu, bet galvoju gal geriau vyra istirti  g.gif O kita vertus koks tikslas-juk isgydyti neimanoma kaip suprantu...

tikslas tas kad tu zinosi ar ji turit ar ne.... nes ZPV turi tipus.... du is ju yra labai pavojingi.. kiti kazkiek maziau... tik nesuprantu kodel juos daro ne visoms, mane is kart gine nusiunte pasidaryti. Nors as privaciai vaikstau, tau jie kisa viska kas tik imanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2011 07 22, 15:37)
va cia didziausias absurdas.... sad.gif ir tai tiesa....

kalbejau su savo gine, sakau tai as po operacijos dabar vel nuo savo vyro uzsikresiu, ir taip uzburtas ratas. Tai ji tepasake tiek, kad vyrai perserga ja per 2 metus, ir jau nebebuna nesiotojais.  Bet, jeigu jis dar nesiotojas... tuomet taip, gali uzkresti mane. Ji patare naudotis prezervatyvais, bet.... pati skaiciau ir jos paklausiau, ir ji patvirtino, kad prezervatyvai nuo ZPV neapsaugo, nes jis plinta ir per oda.......

tai taip išeina kad tam konkrečiam virusui neesi atspari nors ir turėjai g.gif nu kad kitu tipu gali užsikrėsti tai taip, bet gi turi imunitetas jam susidaryt tam konkrečiam kuri turejai g.gif
Atsakyti
O aš jau buvau pas du onkologus,abu patvirtino kad reik šalint viską,tai yra gimdą kiaušintakius,limpmazgius ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ryza, nors esu ir naujoke sioje temeleje, linkiu tau kuo didziausios stiprybes!!! 4u.gif
Net nezinau ka ir pakomentuoti unsure.gif Daug daug sveikateles tau 4u.gif 4u.gif

As kol kas atsakymu ezinau, zinaukad jie yra, bet man telefonu seseles nieko nesako, nesakys sake jei ir atvaziuosiu - zodziu sinadien susitinku su gydytoja, bet ju bus kitoje klinikoje, sake paskambins ir paklaus unsure.gif

Mergaites - ar jum daug teplioja? Man buvo net su kresuliais, dabra toks jausmas kadsirgciau jau paskutines dienas... blink.gif zodziu gydytoja ramina, bet man atrodo, paskaicius jusu komentarus, kad jum siek tike pateplioja, tai pas mane negerai kazkas...Bandysiu isiprasyt kad apziuretu mane, nors ji ir nenori ten listi...
Atsakyti
ryza kodel neparasai koks tavo tikslus konizacijos atsakymas ir ar radikaliai pasalinta?????? schmoll.gif pT1, o toliau kokia raidele ir skaiciukas?
Atsakyti
labas, mergaitės smile.gif
nežinau, gal dar kas nors iš senbuvių ir prisimins mane, o gal ir ne smile.gif
pasidariau penktadienį OC skystoje terpėje. ar kas bandėte tokį darytis? kiek supratau, is tikslesnis, mažiau klaidingų atsakymų būna.
tai va, laukiu su nekantrumu ats ir tikiuosi viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
arbuzina, sveika
ko ko, bet kad susitiksim šioje temoje tikrai nesitikėjau mirksiukas.gif
Atsakyti