Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

SAULE dideliausi sveikinimai tau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva29 @ 2011 08 11, 00:13)
SAULE dideliausi sveikinimai tau  nestuke.gif

Prisidedu prie sveikinumų, saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 08 10, 15:59)
na tikrai nepersistenk pas tėvus, saugokis.
O iš venos ar iš piršto ims kraują? jei iš venos tai tada neverta pirkti NT, na nzn dėl ko kraują daraisi sunku dbr ką pasakyti.

is venos kraujuka eme, 30 lt sumokejau doh.gif siandien 13:30h atsakymai del nestumo hormono kraujyje, taip berods supratau (nes sake HCG). O NT nebepasidariau antro.. Manau kad kraujukas tiksliau parodys.

QUOTE(Ailija @ 2011 08 10, 18:24)
Sveikinu bigsmile.gif  wub.gif Saugok save.

Aciu. Negaliu patiket,kad as nestuke.gif Teks priprasti smile.gif

QUOTE(zvl @ 2011 08 10, 20:39)
Kiek zinau, tai po konizacijos žiūri tą gabaliuką, jei ties pjuvio vieta nebėra pakitusių ląatelių, tai palieka gyti ir nieko nebedaro ( tai vadinas, kad pašalino visus pakitimus) Tačiau jai ant to iš[pjautoi gabalėlio pjuvio dar randa pakitusių ląstelių tai pjauną dar kartą.

tikrai taip, dar karta man patvirtinai. Aciu. 4u.gif
Bet kaip suprantu man dabar nieko nebedarys kuri laika... net neisivaizduoju,jauciu leis isnesioti,o tada jau ziuresim...

QUOTE(vaiva29 @ 2011 08 11, 00:13)
SAULE dideliausi sveikinimai tau  nestuke.gif

Aciu wub.gif

Papildyta:
QUOTE(DI @ 2011 08 11, 09:03)
Prisidedu prie sveikinumų, saugok save  4u.gif

Jetau,kokis cia visos fainos blush2.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 11, 09:13)
is venos kraujuka eme, 30 lt sumokejau  doh.gif  siandien 13:30h atsakymai del nestumo hormono kraujyje, taip berods supratau (nes sake HCG). O NT nebepasidariau antro.. Manau kad kraujukas tiksliau parodys.

tai taip kraujas 100 proc. parodys kiek laiko tu laukiesi thumbup.gif laukiam smagų žinių, o dbr saugok save ir gulėk bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 10, 14:02)
Visgi stebuklu buna..  wub.gif

_Saule_, kol kas tyliai tyliai topsecret.gif , sveikinu.

Merginos, turiu tokį klausimuką. Kiek laiko po konizacijos galima būtų tarkim jau atsisėsti ant dviračio ? Man jau 1 mėn. Nusimato ilgasis savaitgalis..... Sakau gal jau visai galima būtų . g.gif
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2011 08 11, 10:27)
Labas rytas.  4u.gif
_Saule_, kol kas tyliai tyliai topsecret.gif  , sveikinu. 

Merginos,  turiu tokį klausimuką. Kiek laiko po konizacijos galima būtų tarkim jau atsisėsti ant dviračio ? Man jau 1 mėn. Nusimato ilgasis savaitgalis..... Sakau gal jau visai galima būtų .  g.gif

nemanau g.gif mano giminaitei kai dare, ji irgi bande dviraciais vaziuoti gal 3 svaitems praejus, tai pavaziavus gryzo namo ir i lova, o jautesi taip kad jau kalnus nuversti galima
Atsakyti
Kai man darė konizaciją aplink vis sukosi studentai kinezioterapeutai. Tai jie sakė , kad po tokių operacijų 2-3 mėnesius jokių fizinių pratimų nedaryt.
Ir pati galvoju, kad po mėnesio dviračiu važiuot dar per anksti.
Atsakyti
Na va, vadinasi tik pasivaikčiojimai nusimato. doh.gif

Ačiū merginos už patarimus. 4u.gif

Visoms labai linkiu dvasinės ramybės, gyvenimo džiaugsmo ir šilto savaitgalio. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 08 08, 17:09)
As siandien irgi susiskambinau su gydytoja Intaite, nes tyrimai jau treti metai ateina su Ascus, zpv nerasta ne vieno tipo, dar plius mioma nemaza turiu, tai stogas ciuozia nerealiai  doh.gif  nezinau ir as ka daryt, ir kas cia yra, baisiausia, kad nepasitikiu gydytojais...nezinau, ar tai blogai, ar gerai...mane gydanti gydytoja sako, jei nebeplanuociau leliaus , tai imtu viska lauk, tik kiausides paliktu, tai nuo tokiu kalbu man net siurpai eina...esu jauna, vos trisdesimt.

o Dieve, kam imti viską lauk??? blink.gif juk jums net pakitimų rimtų neranda. o ir žpv nėra. totali nesąmonė doh.gif
Atsakyti
Pratinuosi prie nestuke.gif ,nes HCG 2201 IU/l blush2.gif
Aciu uz sveikinimus 4u.gif neitiketinas stebuklas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 12, 14:10)
Pratinuosi prie  nestuke.gif  ,nes HCG 2201 IU/l  blush2.gif
Aciu uz sveikinimus  4u.gif  neitiketinas stebuklas  wub.gif

nors as turiu du, bet ne karto nesidariau HCG smile.gif ka reiskia tas 2201 ? turbut kokio dydzio nestumas?

dar karta sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 12, 14:10)
Pratinuosi prie  nestuke.gif  ,nes HCG 2201 IU/l  blush2.gif
Aciu uz sveikinimus  4u.gif  neitiketinas stebuklas  wub.gif

Na jau tikrai D dovana. wub.gif wub.gif wub.gif

Aš pati su mintimis apie antrą pradėjau visokiausius tyrimus darytis ( amžius patenkantis į rizikos grupę ), o rezultate niekaip neišlipu iš vizitų pas gydytojus.
Kada visa tai pasibaigs ? g.gif
Atsakyti