SAULE dideliausi sveikinimai tau

QUOTE(vaiva29 @ 2011 08 11, 00:13)
Prisidedu prie sveikinumų, saugok save

QUOTE(Rastika @ 2011 08 10, 15:59)
na tikrai nepersistenk pas tėvus, saugokis.
O iš venos ar iš piršto ims kraują? jei iš venos tai tada neverta pirkti NT, na nzn dėl ko kraują daraisi sunku dbr ką pasakyti.
O iš venos ar iš piršto ims kraują? jei iš venos tai tada neverta pirkti NT, na nzn dėl ko kraują daraisi sunku dbr ką pasakyti.
is venos kraujuka eme, 30 lt sumokejau

QUOTE(Ailija @ 2011 08 10, 18:24)
Aciu. Negaliu patiket,kad as

QUOTE(zvl @ 2011 08 10, 20:39)
Kiek zinau, tai po konizacijos žiūri tą gabaliuką, jei ties pjuvio vieta nebėra pakitusių ląatelių, tai palieka gyti ir nieko nebedaro ( tai vadinas, kad pašalino visus pakitimus) Tačiau jai ant to iš[pjautoi gabalėlio pjuvio dar randa pakitusių ląstelių tai pjauną dar kartą.
tikrai taip, dar karta man patvirtinai. Aciu.

Bet kaip suprantu man dabar nieko nebedarys kuri laika... net neisivaizduoju,jauciu leis isnesioti,o tada jau ziuresim...
QUOTE(vaiva29 @ 2011 08 11, 00:13)
Aciu

Papildyta:
QUOTE(DI @ 2011 08 11, 09:03)
Jetau,kokis cia visos fainos

QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 11, 09:13)
is venos kraujuka eme, 30 lt sumokejau
siandien 13:30h atsakymai del nestumo hormono kraujyje, taip berods supratau (nes sake HCG). O NT nebepasidariau antro.. Manau kad kraujukas tiksliau parodys.

tai taip kraujas 100 proc. parodys kiek laiko tu laukiesi

Labas rytas.
_Saule_, kol kas tyliai tyliai
, sveikinu.
Merginos, turiu tokį klausimuką. Kiek laiko po konizacijos galima būtų tarkim jau atsisėsti ant dviračio ? Man jau 1 mėn. Nusimato ilgasis savaitgalis..... Sakau gal jau visai galima būtų .

QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 10, 14:02)

Merginos, turiu tokį klausimuką. Kiek laiko po konizacijos galima būtų tarkim jau atsisėsti ant dviračio ? Man jau 1 mėn. Nusimato ilgasis savaitgalis..... Sakau gal jau visai galima būtų .

QUOTE(aruncikas @ 2011 08 11, 10:27)
Labas rytas.
, sveikinu.

nemanau

Kai man darė konizaciją aplink vis sukosi studentai kinezioterapeutai. Tai jie sakė , kad po tokių operacijų 2-3 mėnesius jokių fizinių pratimų nedaryt.
Ir pati galvoju, kad po mėnesio dviračiu važiuot dar per anksti.
Ir pati galvoju, kad po mėnesio dviračiu važiuot dar per anksti.
Na va, vadinasi tik pasivaikčiojimai nusimato.
Ačiū merginos už patarimus.
Visoms labai linkiu dvasinės ramybės, gyvenimo džiaugsmo ir šilto savaitgalio.

Ačiū merginos už patarimus.

Visoms labai linkiu dvasinės ramybės, gyvenimo džiaugsmo ir šilto savaitgalio.

QUOTE(viltuse @ 2011 08 08, 17:09)
As siandien irgi susiskambinau su gydytoja Intaite, nes tyrimai jau treti metai ateina su Ascus, zpv nerasta ne vieno tipo, dar plius mioma nemaza turiu, tai stogas ciuozia nerealiai
nezinau ir as ka daryt, ir kas cia yra, baisiausia, kad nepasitikiu gydytojais...nezinau, ar tai blogai, ar gerai...mane gydanti gydytoja sako, jei nebeplanuociau leliaus , tai imtu viska lauk, tik kiausides paliktu, tai nuo tokiu kalbu man net siurpai eina...esu jauna, vos trisdesimt.

o Dieve, kam imti viską lauk???

Pratinuosi prie
,nes HCG 2201 IU/l
Aciu uz sveikinimus
neitiketinas stebuklas

Aciu uz sveikinimus

QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 12, 14:10)
nors as turiu du, bet ne karto nesidariau HCG

dar karta sveikinu

QUOTE(_Saule_ @ 2011 08 12, 14:10)
Na jau tikrai D dovana.

Aš pati su mintimis apie antrą pradėjau visokiausius tyrimus darytis ( amžius patenkantis į rizikos grupę ), o rezultate niekaip neišlipu iš vizitų pas gydytojus.
Kada visa tai pasibaigs ?