Ryza - nors ir naujoke sioje temeleje ir nesame susibendravuisos, bet nuosirdziai linkiu kuo greiciau sustipreti ir daug daug stiprybes tau

Dėkui merginos už palaikymą,tik vat dabar labi bijau pirmadienio,skambinsiu gyd.,pasakys atsakymą ar reikės švytint.

Sveikos, ar galit pakonsultuoti dėl onkocitologinio tyrimo atsakymo. Šiandien gavau atsakymą paštu, bet nežinau, ar viskas gerai
Žodžiu parašysiu kas pabraukta ir pažymėta, gal kas nusimanot ką nors?
*Leukocitai: neutrofilai 20-27-35 (nežinau okios normos yra čia)
*Grybeliai morfologiškai panašūs į Candida alb. (čia gal kokia kandidozė jau man yra?
)
*metaplazija
*liaukinio epitelio ląstelės nepakitę
* plokščiojo epitelio ląstelės nepakitę
buvau privačioj klinikoj, rezultatus atsiunčia paštu, tik va, nežinau kaip vertinti juos

Žodžiu parašysiu kas pabraukta ir pažymėta, gal kas nusimanot ką nors?
*Leukocitai: neutrofilai 20-27-35 (nežinau okios normos yra čia)
*Grybeliai morfologiškai panašūs į Candida alb. (čia gal kokia kandidozė jau man yra?

*metaplazija
*liaukinio epitelio ląstelės nepakitę
* plokščiojo epitelio ląstelės nepakitę
buvau privačioj klinikoj, rezultatus atsiunčia paštu, tik va, nežinau kaip vertinti juos

Sveikos esamos ir busimos mamytes
skaitau sia tema ir negaliu patiketi,kad tiek daug moteru turi sitokiu problemu, man taip pat pries pusantro men buvo daryta konizacija, atsakymas nelabai geras, reikes daryti antra karta, nes audiniai paplite giliau
o dar tas kaklelis ne taip lengvai man gyja ilga laika kraujavo,net gavo prideginti is naujo, dabar kraujavimas kokias 3 savaites buvo dinges,o vakar vel pradejo teplioti, net nesuprantu,gal jau i mm prasideda nes kaip ir laikas ,nieko nebesuprantu,jau baime varo tie kraujai
pas gyditoja geda eiti,nes tokio gausaus kraujavimo nera, tik tamsios isskyros lyg kraujas, lyg tepliojimas koks. Cia kazkuri rase,kad geria vaistus kazkokius po tu proceduru, gal butu galima apie juos placiau?
P.S. Ryza dideles, dideles sekmes, stiprybes ir svarbiausia sveikatos.

QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 21, 01:05)
Sveikos esamos ir busimos mamytes
skaitau sia tema ir negaliu patiketi,kad tiek daug moteru turi sitokiu problemu, man taip pat pries pusantro men buvo daryta konizacija, atsakymas nelabai geras, reikes daryti antra karta, nes audiniai paplite giliau
o dar tas kaklelis ne taip lengvai man gyja ilga laika kraujavo,net gavo prideginti is naujo, dabar kraujavimas kokias 3 savaites buvo dinges,o vakar vel pradejo teplioti, net nesuprantu,gal jau i mm prasideda nes kaip ir laikas ,nieko nebesuprantu,jau baime varo tie kraujai
pas gyditoja geda eiti,nes tokio gausaus kraujavimo nera, tik tamsios isskyros lyg kraujas, lyg tepliojimas koks. Cia kazkuri rase,kad geria vaistus kazkokius po tu proceduru, gal butu galima apie juos placiau?

Tikriausiai tau tuoj prasiedes mm, man po konizacijos pries kiekvienas memes dabar teplioja. Kaip kitoms mergaitems ar teplioja pries mm tamsiai rudomis isskyromis ar viskas normaliai?pries konizacija visada mm prasidedavo normaliai svieziu kraujuku, o dabar, kaip aiskino gydytojas, kaklelis konizacijos metu buvo traumuotas ir to pasekoje tikriausiai atsirado kaklelio endo

jau trecia diena teplioja taip tarsi juodu krauju ir vis stipriau po truputi
ir krutine ziauriai tempia pilva maudzia, toks jausmas tarsi mm jau butu,bet vis ne tokios kaip turetu buti,nes pvz siandien tik isryto buvo keli lasiukai ir dabar vakare truputi daugiau jau isbego
tai galvoju lauksiu kas toliau

QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 21, 19:57)
jau trecia diena teplioja taip tarsi juodu krauju ir vis stipriau po truputi
ir krutine ziauriai tempia pilva maudzia, toks jausmas tarsi mm jau butu,bet vis ne tokios kaip turetu buti,nes pvz siandien tik isryto buvo keli lasiukai ir dabar vakare truputi daugiau jau isbego
tai galvoju lauksiu kas toliau

Žemyna, man irgi panašiai po konizacijos... nors viena kart lyg normaliai susirgau, o si kart taip kaip tu pasakoji.....
beja, manes irgi laukia pakartotine konizacija arba amputacija
Di ar tau visos mm tokios teplioniskos ir buvo?
nes as tai isvis nesuprantu galvojau gal vel kazkas negerai man su tuo kakleliu, bet mm turejo buti jau apie 15 d. tai beveik net neabejoju,kad cia skaitos menesines, tik kazi kiek jos cia ilgai bus? (siaip naturaliai dabar po antro vaikucio man apie 9 d. trukdavo
) tai galvoju kazi kiek cia dabar vargt reikes, o kiek tau ilgai buvo?
jooo nekoks jausmelis ania kai padaro ta konizacija,kaklelis vos gyja,net sauksto negali pakelt,nukraujuoji(bent jau mano atveju taip buvo
) ir dar suzinai,kad ne viska pasalino,dar teks ir amputacija daryti, siaubas kazkoks
dar norejau taves Di paklausti,o kiek laiko praejo kol visiskai sugijo tas kaklelis, nes internete prisiskaiciau ivairiausiu variantu nuo poros sav. iki puses metu, tai idomu kaip is tiesu?

QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 21, 12:03)
nes as tai isvis nesuprantu galvojau gal vel kazkas negerai man su tuo kakleliu, bet mm turejo buti jau apie 15 d. tai beveik net neabejoju,kad cia skaitos menesines, tik kazi kiek jos cia ilgai bus? (siaip naturaliai dabar po antro vaikucio man apie 9 d. trukdavo
jooo nekoks jausmelis ania kai padaro ta konizacija,kaklelis vos gyja,net sauksto negali pakelt,nukraujuoji(bent jau mano atveju taip buvo
) ir dar suzinai,kad ne viska pasalino,dar teks ir amputacija daryti, siaubas kazkoks
dar norejau taves Di paklausti,o kiek laiko praejo kol visiskai sugijo tas kaklelis, nes internete prisiskaiciau ivairiausiu variantu nuo poros sav. iki puses metu, tai idomu kaip is tiesu? 

Man viskas sugijo per 2-3 sav. nes kai gine apziurinejo, sake kad viskas grazu

o tu po to dar saugojais nuo fizinio kruvio ar jau nebe? nes as taip ir nesupratau sake dvi savaites nesitampyti,bet kad man ir po triju net nesitampant pradejo kraujuoti su kresuliais, is naujo gavo viska prideginti, tai dabar dar bijau dukryte kelti, tai vaikstau kaip neigalioji kokia, viska kiti turi uz mane padaryti
beda tik ta kad as ramiai nesugebu nusedeti vietoj, nesugebu guleti ar sedeti visa diena, vistiek prisimastau darbu

QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 21, 23:03)

man po konizacijos dabar kai tik 3 men
bet sugijo per menesi kazkur.... po pirmu menesiniu daugiau nebuvo jokiu krauajvimu. o men irgi buvo gan normalios kaip ir po antro vaikelio, tik kad va si kart kazkaip idomiai visa diena tepliojo pries susergant, rudai ar juodai kazkaip.... nelabai supratau

QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 21, 12:29)
o tu po to dar saugojais nuo fizinio kruvio ar jau nebe? nes as taip ir nesupratau sake dvi savaites nesitampyti,bet kad man ir po triju net nesitampant pradejo kraujuoti su kresuliais, is naujo gavo viska prideginti, tai dabar dar bijau dukryte kelti, tai vaikstau kaip neigalioji kokia, viska kiti turi uz mane padaryti
beda tik ta kad as ramiai nesugebu nusedeti vietoj, nesugebu guleti ar sedeti visa diena, vistiek prisimastau darbu 

Stengiausi saugotis, nors buvo sunku, nes suneliui tebuvo 7 savaites, tad visvien tekdavo ji panesioti, bet siaip labai daug vyras padejo ir saugojo, kad tik nesitampyciau...
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2011 08 21, 13:23)
man po konizacijos dabar kai tik 3 men
bet sugijo per menesi kazkur.... po pirmu menesiniu daugiau nebuvo jokiu krauajvimu. o men irgi buvo gan normalios kaip ir po antro vaikelio, tik kad va si kart kazkaip idomiai visa diena tepliojo pries susergant, rudai ar juodai kazkaip.... nelabai supratau
po mmm laukia kolposkopija ir PAP.... bet itariu keliausiu as i operacine vel..

Nu jau vyk tokias mintis salin...viskas turi buti gerai