Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

QUOTE(aruncikas @ 2011 08 12, 23:35)
Na jau tikrai D dovana.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš  pati su mintimis apie antrą pradėjau visokiausius tyrimus darytis ( amžius patenkantis į rizikos grupę ),  o rezultate niekaip neišlipu iš vizitų pas gydytojus. 
Kada visa tai pasibaigs ?  g.gif

Arunčikai, aš irgi savęs to klausiu.....
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2011 08 12, 14:18)
nors as turiu du, bet ne karto nesidariau HCG smile.gif ka reiskia tas 2201 ? turbut kokio dydzio nestumas?

dar karta sveikinu smile.gif

sveikinu tu tikrai neščia tau yra jei neklystu 5 sav. wub.gif

aruncikas merginos tau jau atsakė, kad geriau nerizikuoti su dviračiu. Man taip pat liepe 3 mėn. nesportuoti neiti į baseina, pirtis
Atsakyti
Kaip smagu, kad yra tarp musu ir tokiu, kurios turi nuostabiai geru naujienu!!! smile.gif
Sveikinu _Saule_ wink.gif O kiek jau laiko esi nestuke.gif ? Cia jau po konizacijos pasiseke tapti nestuke.gif ?
Atsakyti
Ar vien apžiūra mikroskopu su jodu galėjo kažką labai blogo parodyt? Padarė OCT, mėnesį lauksiu rezultatų, o po apžiūros su mikroskopu puolė raminti, akd neįsibaiminčiau ir kad turbūt tik reiks tikrintis kas pusę metų. Jau vien tokie žodžiai verčia nervintis... Pasakykit, kad man tik šiaip stresas apėmes ir nieko čia dar nereiškia????
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2011 08 17, 22:53)
Ar vien apžiūra mikroskopu su jodu galėjo kažką labai blogo parodyt? Padarė OCT, mėnesį lauksiu rezultatų, o po apžiūros su mikroskopu puolė raminti, akd neįsibaiminčiau ir kad turbūt tik reiks tikrintis kas pusę metų. Jau vien tokie žodžiai verčia nervintis... Pasakykit, kad man tik šiaip stresas apėmes ir nieko čia dar nereiškia????

Oklahomka, jeigu butu labai blogai, sakytu, kad operuotis reikes, taip kaip man pasake po jodo proceduros.
Atsakyti
Sveikutės aš jau namie,operacija praėjo sėkmingai,dabar tik beliko dar sulaukti tyrimo rezultatus,kurie bus pirmadienį
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2011 08 18, 11:13)
Sveikutės aš jau namie,operacija praėjo sėkmingai,dabar tik beliko dar sulaukti tyrimo rezultatus,kurie bus pirmadienį

Sveika miela ryza
Oi kaip smagu girdėti, kad operacija gerai praėjo. 4u.gif
Tausok ir saugok save, ir aišku lauksim gerų žinių apie rezultatus.
Atsakyti
Ryza, viskas jau praeity smile.gif dabar tik geriau ir geriau viskas bus smile.gif 4u.gif Stiprek po operacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2011 08 18, 10:13)

Dziaugiuosi uz tave, kad viskas praejo sekmingai. Dabar linkiu sulaukti geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgeviciute @ 2011 08 16, 19:44)
Kaip smagu, kad yra tarp musu ir tokiu, kurios turi nuostabiai geru naujienu!!!  smile.gif
Sveikinu _Saule_ wink.gif O kiek jau laiko esi nestuke.gif ? Cia jau po konizacijos pasiseke tapti  nestuke.gif ?

po konizacijos dar vieno mmm buvo, o kitu nebesulaukiau blush2.gif Tai vat,iseina,kad po menesiuko gero kazkur,gal pusantro ir pastojau,nes dabar jau siandien apziurejo tai man apie 6 savaites nestuke.gif nerealiai laiminga esu,nes gydziausi nuo nevaisingumo ir du metus negalejau susilauti leliuko.. dabar tikiu,kad viskas bus tik gerai, blogas mintis veju salin, nors ir baimes pilnos kelnes,bet viskas BUS GERAI smile.gif

QUOTE(ryza @ 2011 08 18, 11:13)

sveikatytes tau ryza 4u.gif
Atsakyti
Kiek gerų naujienų thumbup.gif
Radau...Gal kuriai pravers, pasiskaitykite mirksiukas.gif
Morkos+imbieras+obuolys-palaiko jūsų imuninę sistemą.2}Obuolys+agurkas+salieras-apsaugo nuo vėžinių susirgimų, sumažino cholesterolio kiekį kraujyje, saugo nuo skrandžio sutrikimų ir galvos skausmo.3}Pomidoras+morka+obuolys-atgaivina odą ir naikiną blogą burnos kvapą.4}Kartusis pipiras+pienas+obuolys-neleidžia atsirasti blogam burnos kvapui, mažina temperatūrą.5}Apelsinas+imbieras+agurkas-gerina odos spalvą ir drėgmę, mažina temperatūrą.6}Ananasas+obuolys+arbūzas-iš organizmo pašalina vandenį, maitina šlapimo pūslę, kepenis.7}Obuolys+agurkas+kivis-gerina odos spalvą ir drėgmę.8}Kriaušė+bananas-reguliuoja cukraus kiekį kraujyje.9}Morka+obuolys+kriaušė+mango-padidina kūno temperatūrą, neleidžia kauptis toksinams, mažina kraujo spaudimą.10}Vynuogės+arbūzas+pienas+vit. C, vit. B aktyvina kraujo aktyvumą ir didina imunitetą.11}Papaja+ananasas+pienas-vit. C, vit. E , geležis. Gerina odos spalvą ir maisto apytaką.12}Bananas+ananasas+pienas-nuo vidurių užkietėjimo.
Atsakyti
labukas
ryza dziaugiuosi uz tave kad tau viskas gerai po operacijos 4u.gif
Atsakyti