Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(nila_ks @ 2011 03 07, 10:57)

Maximoj, nemačiau jų, tik kur prieš tai rodė merginos, tokia spalvota, kaip vaivorykštėlė, bet neėmiau  smile.gif

man irgi taip mačiau nu gražios, net labai, bet neėmiau... nenurovė galvos matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 07, 09:38)
Lark, gal sutiktum sekančioj temoj pasidalinti nuoroda į savo albumą su visais?  ax.gif

na šiuo metu Karmelitoj dar pakankamai yra iš ko ir ką išsirinkti.

aga, Karmelitoje tikrai neblogame stovyje mačiau nužydėjusių falenopsių net su 3 stiebais bigsmile.gif
Dėl albumo nuorodos, kam reikia ir taip randa, nieko ten mandro blush2.gif , va laukiu kada aerides pradės į pumpurus skaidytis, taip įdomu, o namie dendrobium nobile išsiskleidė, lyg kažkokį švelnų kvapą jaučiu, dar radau tris katlėjas auginančias žiedstiebius, ak, tas pavasaris rolleyes.gif

Na rytoj tai čia bus žiedų festivalis, prašom savo dovanas nepamiršt įamžinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 03 07, 11:51)

Dėl albumo nuorodos, kam reikia ir taip randa, nieko ten mandro  blush2.gif ,

thumbup.gif manau reikėtu...tikrai patinka jusu albumėlis,dažnai užsuku pasigrožėt... wub.gif
Atsakyti
Merginos, jau http://www.orchidejo...php?id=36&cid=5 pildosi naujienomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 03 07, 12:32)
Merginos, jau http://www.orchidejo...php?id=36&cid=5 pildosi naujienomis  bigsmile.gif

mhm... ale kaip iš ten ką nukaut, kai tiek šąla..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 07, 11:57)
mhm... ale kaip iš ten ką nukaut, kai tiek šąla.....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na taip, šaltoka augalams, ypač jaunučiams.
Nepergyvenk, vistiek iš kur nors vasarą siūsimes, jau nebus tų baisių šildymo sąskaitų, dar ir parodoje bus kažko gražaus...
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 03 07, 13:39)
na taip, šaltoka augalams, ypač jaunučiams.
Nepergyvenk, vistiek iš kur nors vasarą siūsimes, jau nebus tų baisių šildymo sąskaitų, dar ir parodoje bus kažko gražaus...

tai taip taip... nu kažką vistiek bandysiu užsirezervuoti
Atsakyti
nastanka-grazi tokia,gelsva ir tik oranz viduriukas... thumbup.gif
daznai uzsuku pasigrozeti ziedais... thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 06, 14:28)
Daviau sau zodi, kad iki pavasario nieko daugiau nepirksiu. Neistveriau...
user posted image

koks grožis wub.gif
aš lygiai tokį patį nusipirkau irg išiandien darbe pasipuošti stalą ir nuotaiką pasikelti blush2.gif ir pas mane vazone du augaliukai thumbup.gif
beje Maximoje daugiausia visos po du augaliukus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 07 kovo 2011 - 14:24
Niekad nemaniau , kad bus taip įdomu stebėti pumpuro skleidimąsi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2011 03 07, 14:49)
Niekad nemaniau , kad bus taip įdomu stebėti pumpuro skleidimąsi...

o ką aš sakau rolleyes.gif , čia ne Pinoccio netyčia? Lb panašus į manąjį pumpurą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2011 03 07, 15:49)

ohooooooo wub.gif koks čia?
Atsakyti