Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Boniss @ 2011 04 06, 16:26)
cia taip madinga vyna laikyti del reklamos? smile.gif

Nežinau ar madinga, bet žymiai gražiau nei užkištos šluotos, rankšluosčiai ar dar koks biesas, kurį stengiuosi sukišti į spintas ir tamsų kambarėlį rolleyes.gif juk vyno lentynėlėse nebūtina laikyti tik vyno butelius, galima jas panaudoti ir kitiems mieliems interjerą puošiantiems daiktams, pvz. kažkur mačiau tiesiog sudėtus įvairiaspalius puodelius arbatai - gražu, žaisminga ir praktiška smile.gif
nu čia jau kaip kam, vieniems virtuvėje svarbiau funkcionalumas, kitiems - estetika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2011 04 07, 09:04)
Aha, pirminiame variante aš irgi taip dariau, šitame mintis kilo, kad plaunant indus teks alkūnėmis daužytis.

Taigi indu nebeplausite thumbup.gif geriau netraukit, nedauzysit Jus tu alkuniu,didesnis darbastalis bus nuo virykles, pas mus beveik tokia pati virtuve.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 04 07, 09:52)
Aš daryčiau taip: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, orkaitė ir stalčiai. Atsisakyčiau stiklinės lentynos ir kargo krepšio. Tikrai užteks dvivietės kaitlentės  g.gif

Jei turi truputi laiko gal gali sumesti primityvu maketa g.gif bent kaip isivaizduoji blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(chuchundra @ 2011 04 07, 10:44)
Taigi indu nebeplausite thumbup.gif geriau netraukit, nedauzysit Jus tu alkuniu,didesnis darbastalis bus nuo virykles, pas mus beveik tokia pati virtuve.

Jau pačiai sukasi galva blink.gif keičiu, keičiu ir keičiu ką sumąsčiusi. Bet geriau dabar, nei tada kai nebus galima pakeist lotuliukas.gif Tai pakeist kriaukles vieta ar ne???

Merginos kaip dėl Jan Kolbe technikos, gera ar ne?
Atsakyti
Jurgita G, aš irgi šiek tiek pabraižiau, gal padėsiu. O gartraukį dariau nemontuojamą, nes tada neapkraunama erdvė prie lango.
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 07 balandžio 2011 - 09:20
QUOTE(konfetee @ 2011 04 07, 11:19)
Jurgita G, aš irgi šiek tiek pabraižiau, gal padėsiu. O gartraukį dariau nemontuojamą, nes tada neapkraunama erdvė prie lango.
čia

Jooo įdomus tavo variantas, Jūs oficialiai įtraukta į gerų projektų sąrašą biggrin.gif
Ką galvojate apie spalvą? Ar juoda mažai patalpai nebus baisi?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2011 04 07, 10:30)
Jooo įdomus tavo variantas, Jūs oficialiai įtraukta į gerų projektų sąrašą  biggrin.gif
Ką galvojate apie spalvą? Ar juoda mažai patalpai nebus baisi?

blush2.gif nežinojau, kad toks sąrašas egzistuoja.
Dėl spalvos, tai manau reikia žiūrėt pagal visą namų interjerą, dominuojančias spalvas ir t.t.
Padariau juodą, nes ir Jus juodą padarėt, vadinasi Jums to kažkodėl norėjosi ax.gif
O šiaip tamsios spalvos tikrai apsunkina erdvę ir ją sumažina, šitą tai jau pastebėjau...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 07, 11:33)
blush2.gif nežinojau, kad toks sąrašas egzistuoja.
Dėl spalvos, tai manau reikia žiūrėt pagal visą namų interjerą, dominuojančias spalvas ir t.t.
Padariau juodą, nes ir Jus juodą padarėt, vadinasi Jums to kažkodėl norėjosi  ax.gif
O šiaip tamsios spalvos tikrai apsunkina erdvę ir ją sumažina, šitą tai jau pastebėjau...

Ok, reikia pabandyt pamodeliuot šviesesnėmis spalvomis, o kokia nuomonė dėl ryškių???
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2011 04 07, 10:36)
Ok, reikia pabandyt pamodeliuot šviesesnėmis spalvomis, o kokia nuomonė dėl ryškių???

Ryškių baldų ar ryškių sienų?

Pas mane virtuvėje žalsvos sienos, rudos grindų plytelės ir geltonas virtuvinis - tikrai šilta ir jauku. Nors jei pati įrenginėčiau, tai padaryčiau viską kitaip. Geltono virtuvinio nedaryčiau, nes man apskritai nepatinka spalvoti baldai. Bet kas liečia jaukumą, tai žinokit tikrai liux,gal dar kad pietinė pusė, be to, mūsų virtuvė man rodos dar mažesnė negu Jūsų ax.gif Vietos tikrai pakankamai biggrin.gif bent jau vizualiai.
Atsakyti
Gal galit foto savo virtuvės? ax.gif
Atsakyti
o kaip gerai ten prisiklijuoja tos kriaukles po stalvirsiu akip poto valymas buna nesudetingasto tarpo stalvirsio ir kriaukles? lauksiu komentaru?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2011 04 07, 10:42)
Gal galit foto savo virtuvės?  ax.gif

Neturiu ir jei turėčiau, tai nerodyčiau, nes tikrai tokia pobaisė yra smile.gif Visiškai ne mano skonio, mums ją paliko buvę buto šeimininkai.

Na nebent atsiųsiu Jums į paštą (parašykit)
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2011 04 07, 08:00)
Ar šitoks variantas atrodo patraukliau?
user posted image

Arvile šitam makete labiau matosi kvailas  blink.gif  išdestymas mano kambarėlio, tad viršutinę kampinę spintelę apvalinau nes ji kertasi truputi su langu. Kuris variantas tau atrodo geriau?

aha, dabar geriau biggrin.gif pirma mintis irgi buvo ta, kad kriaukle patraukti nuo spinteles. Bet paskui prisiminiau, kad pas sese panasiai yra, turi indaplove, tai ta kriaukle prie spinteles jokio diskomforto nesukelia 4u.gif
Atsakyti