Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Siek tiek pakoregavau. Kaip jums dabar toks variantas? ax.gif blush2.gif

Virtuve NR2
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 04 07, 13:03)
Siek tiek pakoregavau. Kaip jums dabar toks variantas?  ax.gif  blush2.gif

Virtuve NR2

SU KUOM PROJEKTUOJATE?
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2011 04 07, 12:03)
SU KUOM PROJEKTUOJATE?

Su nemokama "Light decor paradyz" programele smile.gif
Atsakyti

Virtuve NR2

Man atrodo labai patogiai thumbup.gif panašiai ir pas mane, tik kriauklė ir kaitlentė vienoje tiesiojoje ax.gif
Atsakyti

Virtuve NR2

išdėstymą ir atviras lentynėles keisčiau, bet kad erdvės prie kaitlentės padaugėjo tai jau diiiidelis prigvalumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2011 04 07, 09:43)
o kaip gerai ten prisiklijuoja tos kriaukles po stalvirsiu akip poto valymas buna nesudetingasto tarpo stalvirsio ir kriaukles? lauksiu komentaru?

Nežinau su kuo jie ten klijuoja, bet davė garantiją iki gyvos galvos biggrin.gif Nelieka ten jokio tarpo, su skaidriu silikonu tarpelį, kiek jo ten lieka, užsandarina, nieko nesimato ir jokių problemų valant nėra.
Atsakyti
Sveikos, mamos. smile.gif

Matau rimtai diskutuojat apie virtuves, taigi noriu Jusu nuomones del duonines vietos. Neseniai isirengiau virtuve, siaip man ji labai patinka thumbup.gif , bet del duonines kilo klausimu. Palikti ja tiesiog ant stalvirsio? Tada gerokai sumazeja vietos kitiems prietaisams (virduliui arba kt.) Meistras, montaves virtuve, pasiule toki varianta,kaip matyti nuotraukoje. Aš sutikau, bet dabar man kaip ir nelabai patinka. O kaip darytumėt Jūs? g.gif
Visos nuomones laukiamos čia arba į AŽ.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ritari_lt @ 2011 04 07, 15:47)
Sveikos, mamos.  smile.gif

Matau rimtai diskutuojat apie virtuves, taigi noriu Jusu nuomones del duonines vietos. Neseniai isirengiau virtuve, siaip man ji labai patinka  thumbup.gif , bet del duonines kilo klausimu. Palikti ja tiesiog ant stalvirsio? Tada gerokai sumazeja vietos kitiems prietaisams (virduliui arba kt.) Meistras, montaves virtuve, pasiule toki varianta,kaip matyti nuotraukoje. Aš sutikau, bet dabar man kaip ir nelabai patinka. O kaip darytumėt Jūs?  g.gif
user posted image

o man visai graziai ziurisi g.gif
Atsakyti
Pas mus duona guli stalčiuje, ten laikom ir batoną, ir baronkas, ir makaronus/spagečius ir kitus panašius gaminius. Bet stalčius nėra platus, plataus būtų gaila skirt tik keliems maisto produktams
Atsakyti
Pas mane taip pat visa tai stalciuje guli. Laikymo salygos su duonine nesiskiria manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2011 04 07, 18:31)
Pas mane taip pat visa tai stalciuje guli. Laikymo salygos su duonine nesiskiria manau  smile.gif

išsiunčiau Jums laišką su foto:ax:
Atsakyti
QUOTE(ritari_lt @ 2011 04 07, 15:47)
Sveikos, mamos.  smile.gif

Matau rimtai diskutuojat apie virtuves, taigi noriu Jusu nuomones del duonines vietos. Neseniai isirengiau virtuve, siaip man ji labai patinka  thumbup.gif , bet del duonines kilo klausimu. Palikti ja tiesiog ant stalvirsio? Tada gerokai sumazeja vietos kitiems prietaisams (virduliui arba kt.) Meistras, montaves virtuve, pasiule toki varianta,kaip matyti nuotraukoje. Aš sutikau, bet dabar man kaip ir nelabai patinka. O kaip darytumėt Jūs?  g.gif
user posted image

Spalvine gama labai grazi. O kokios spalvos grindu pliteles dejot? Jei nepaslaptis kur gaminotes? ax.gif
Atsakyti