QUOTE(dautan @ 2011 04 08, 13:09)
Virtuvėje virš stalviršio dvi grupės rozečių: 4 vienoje vietoje ir 2 kitoje. Man ne per daug.
pas mane dvi grupės po tris rozetes, virš stalviršio + apačioje pajungimas kaitlentei ir orkaitei ir gartraukiui viršuje.
elektros darbus tvarkiausi kai jau turėjau virtuvės projektą ir žinojau kur bus viryklė, gartraukis.
dažniausiai naudoju vieną rozetę virduliui ir antrą duonkepei, bet man patinka simetrija todel ir dariau 6 rozetes po 3 visokioms buitiaškom sujunkt, man rodos geriau turėt daugiau nei mažiau
antra jums gali gerų patarimų duoti ir elektrikas nes ne pas visus vienodas elektros galingumas ir ttt. žodžiu susiraskit elektriką su patirtim kartais meistrai žino geriau už pačias gaspadines kas geriau nes jie turi patirties
Papildyta:
QUOTE(ritari_lt @ 2011 04 07, 17:47)
Sveikos, mamos.
Matau rimtai diskutuojat apie virtuves, taigi noriu Jusu nuomones del duonines vietos.
noriu pagirt virtuvę tikrai labai graži, nesu rudų baldų mylėtoja, bet jūsisškė tikrai spalviškai gražiai žiūrisi, sveikinu su pavykusiu net nežinau ar pirkiniu ar projektu
o del duoninės ji man ir nelabai žiūrisi kažkaip ore kabantis svetimkūnis, nežinau ką jums konkrečiai patarti protingo gal baldžius galėtų alia duoninę iš tokios pat plokštės padaryti kaip baldai ir pakabinti po spintele.....
aš šeip duoną šaldytuve laikau, drobiniame maiše, ilgiau šviežia išlieka taip savaime išsisprendė duonos laikymo problema