Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Draugas patare projektuojant ir statant virtuvini palikti sonuose po maza tarpeli, kad butu ventiliacija ir pelesis tarpuose neapsigyventu. Ka manot?

Kitas klausimas kiek elektros lizdu reikia virtuvei pasidaryti ir kokios vietose g.gif nebuvau dar susidurusi su tokia beda blush2.gif galvoju, kad po to nepasidaryciau per mazai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2011 04 08, 09:19)
Draugas patare projektuojant ir statant virtuvini palikti sonuose po maza tarpeli, kad butu ventiliacija ir pelesis tarpuose neapsigyventu. Ka manot?

Kitas klausimas kiek elektros lizdu reikia virtuvei pasidaryti ir kokios vietose  g.gif  nebuvau dar susidurusi su tokia beda  blush2.gif  galvoju, kad po to nepasidaryciau per mazai.

Oij, tikrai nepalikit jokių tarpų, taigi kažkoks tarpelis bus iš apačios ten kur dėsis apvadas. O vaizdas jau bus sugadintas.
Pas mane tai virtuvėje apskritai jokių tarpelių nėra, bet pelėsio tfu tfu tfu irgi nea schmoll.gif biggrin.gif

O dėl lizdų, tai reikia visai buitinei technikai ir virš stalviršio. Virš stalviršio tai reikia manau apgalvot jau po to, kai turėsit konkretų planą, nes pvz bent jau aš nedaryčiau šalia plautuvės arba šalia kaitlenės (pas mane taip yra doh.gif ). Bet šiaip manau reikia, kad kiekvienas pasirenka pagal gyvenimo, tiksliau gaminimo būdą. Pvz pas mane nuolat tik virdulys įjungtas į rozetę, tai man dar vienos papildomai reikėtų, tai mixerį, tai blenderį įjungt ir pan.
O kitoms reikia 4 rozečių, nes pajungusios iškartkelis prietaisus.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2011 04 08, 09:19)

Kitas klausimas kiek elektros lizdu reikia virtuvei pasidaryti ir kokios vietose  g.gif  nebuvau dar susidurusi su tokia beda  blush2.gif  galvoju, kad po to nepasidaryciau per mazai.

Tarpelį reikia palikti, nes virtuvę pagaminti milimetrų tikslumu labai sunku... Bet tarpelį reikėtų uždengti plankute, pelėsis ten nesikaups, bet voratinkliai draikysis smile.gif, o juos iš ten iškrapštyti labai sunku jei tarpelis iki 3 cm. Tai kad jie nesimatytų ir reikia uždengti.
O dėl el. lizdų, užtenka 2 arba 3. Tai priklauso nuo virtuvės kompl. dydžio. Virdulys bus visada įjungtas, o kitiems prietaisams įjungti užteks 2.
Atsakyti
laba diena 4u.gif

na as rinkausi rinkausi po trupineli is jusu informacina ir musu virtuve jau beveik baigta,savaitgali jau tikriausiai turesiu galimybe pasirodyti ax.gif

susidurem su tokia problemele,pas mus virtuveje virs spinteliu yra vandens vamzdziai,tokie senoviniai na tikriausiai isivaizduojate kokie daugiabuciuose buna ir ant salto vandens vamzdzio susidaro rasa ir kapsi ji ant spinteliu.mb apvyniojo tokiu blizguciu sako gal pades,kad nesusidarytu toks silumos skirtumas,nu ne velnio doh.gif vis tiek vamzdis ledinis,o virtuvej gan silta ir susidaro ta rasa,tai noreciau jusu paklausti gal kas esate su tuom susidure ir turetumet patarimu kokiu kaip izoliuot ta vamzdi?o gal sm yra kokia tem apie tokias problemas?buciau labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif

dar del elektros lizdu Jurgita G pas mane virs stalvirsio keturi ir man nei per daug nei per mazai blush2.gif na dar aisku virsutinej spintelej yra gartraukiui lizdas ir apacioje po stalvirsiu orkaitei ir kaitlentei 4u.gif
Atsakyti
Virtuvėje virš stalviršio dvi grupės rozečių: 4 vienoje vietoje ir 2 kitoje. Man ne per daug.
Atsakyti
QUOTE(grison @ 2011 04 08, 10:23)
Tarpelį reikia palikti, nes virtuvę pagaminti milimetrų tikslumu labai sunku... Bet tarpelį reikėtų uždengti plankute, pelėsis ten nesikaups, bet voratinkliai draikysis smile.gif, o juos iš ten iškrapštyti labai sunku jei tarpelis iki 3 cm. Tai kad jie nesimatytų ir reikia uždengti.

Kam sunku, tegu geriau negamina.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2011 04 08, 13:09)
Virtuvėje virš stalviršio dvi grupės rozečių: 4 vienoje vietoje ir 2 kitoje. Man ne per daug.

pas mane dvi grupės po tris rozetes, virš stalviršio + apačioje pajungimas kaitlentei ir orkaitei ir gartraukiui viršuje.

elektros darbus tvarkiausi kai jau turėjau virtuvės projektą ir žinojau kur bus viryklė, gartraukis.

dažniausiai naudoju vieną rozetę virduliui ir antrą duonkepei, bet man patinka simetrija todel ir dariau 6 rozetes po 3 visokioms buitiaškom sujunkt, man rodos geriau turėt daugiau nei mažiau biggrin.gif

antra jums gali gerų patarimų duoti ir elektrikas nes ne pas visus vienodas elektros galingumas ir ttt. žodžiu susiraskit elektriką su patirtim kartais meistrai žino geriau už pačias gaspadines kas geriau nes jie turi patirties
Papildyta:
QUOTE(ritari_lt @ 2011 04 07, 17:47)
Sveikos, mamos.  smile.gif

Matau rimtai diskutuojat apie virtuves, taigi noriu Jusu nuomones del duonines vietos.

noriu pagirt virtuvę tikrai labai graži, nesu rudų baldų mylėtoja, bet jūsisškė tikrai spalviškai gražiai žiūrisi, sveikinu su pavykusiu net nežinau ar pirkiniu ar projektu 4u.gif

o del duoninės ji man ir nelabai žiūrisi kažkaip ore kabantis svetimkūnis, nežinau ką jums konkrečiai patarti protingo gal baldžius galėtų alia duoninę iš tokios pat plokštės padaryti kaip baldai ir pakabinti po spintele.....
aš šeip duoną šaldytuve laikau, drobiniame maiše, ilgiau šviežia išlieka taip savaime išsisprendė duonos laikymo problema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 04 08, 11:54)
laba diena  4u.gif

susidurem su tokia problemele,pas mus virtuveje virs spinteliu yra vandens vamzdziai,tokie senoviniai na tikriausiai isivaizduojate kokie daugiabuciuose buna ir ant salto vandens vamzdzio susidaro rasa ir kapsi ji ant spinteliu.mb apvyniojo tokiu blizguciu sako gal pades,kad nesusidarytu toks silumos skirtumas,nu ne velnio  doh.gif  vis tiek vamzdis ledinis,o virtuvej gan silta ir susidaro ta rasa,tai noreciau jusu paklausti gal kas esate su tuom susidure ir turetumet patarimu kokiu kaip izoliuot ta vamzdi?o gal sm yra kokia tem apie tokias problemas?buciau labai dekinga uz bet kokia info  4u.gif

ta jusu vadinama rasa,tai kondensastas,susidarantis del temperaturu skirtumo. Vamzdzius reiktu apizoliuoti specialiai tam skirta medziaga,tik ot uzmusk nepamenu kaip vadinasi tiksliai. Jei dar reiks galesiu vyro vakare paklaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritari_lt @ 2011 04 07, 16:47)
Sveikos, mamos.  smile.gif

Matau rimtai diskutuojat apie virtuves, taigi noriu Jusu nuomones del duonines vietos. Neseniai isirengiau virtuve, siaip man ji labai patinka  thumbup.gif , bet del duonines kilo klausimu. Palikti ja tiesiog ant stalvirsio? Tada gerokai sumazeja vietos kitiems prietaisams (virduliui arba kt.) Meistras, montaves virtuve, pasiule toki varianta,kaip matyti nuotraukoje. Aš sutikau, bet dabar man kaip ir nelabai patinka. O kaip darytumėt Jūs?  g.gif
Visos nuomones laukiamos čia arba į AŽ.
user posted image

Labai graži virtuvė. Noriu paklausti ar patogu, kad kriauklė yra kampe? Nes pas mus irgi nusimato kriauklė kampe.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 04 08, 17:46)
Labai graži virtuvė. Noriu paklausti ar patogu, kad kriauklė yra kampe? Nes pas mus irgi nusimato kriauklė kampe.

mano kriauklė ir kampe, žinokit, man gerai
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 04 08, 16:37)
ta jusu vadinama rasa,tai kondensastas,susidarantis del temperaturu skirtumo. Vamzdzius  reiktu apizoliuoti specialiai tam skirta medziaga,tik ot uzmusk nepamenu kaip vadinasi tiksliai. Jei dar reiks galesiu vyro vakare paklaust  smile.gif

tai as zinau,kad vadinasi kondensatas,tai ir parasiau,kad del to kad vamzdis saltas,o virtuvej silta jis susidaro,zinau ir kad ji reikia izoliuoti,bet va man konkreciai ir reikia atsakymo kokia medziaga izoliuojami tie vamzdziai,nes musu tas blizgutis,kuris atspindi siluma nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
Gal Jums tiktų vamzdžio kevalas? Jis toks ax.gif
Atsakyti