Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(ritari_lt @ 2011 04 07, 16:47)
Sveikos, mamos.  smile.gif

Matau rimtai diskutuojat apie virtuves, taigi noriu Jusu nuomones del duonines vietos. Neseniai isirengiau virtuve, siaip man ji labai patinka  thumbup.gif , bet del duonines kilo klausimu. Palikti ja tiesiog ant stalvirsio? Tada gerokai sumazeja vietos kitiems prietaisams (virduliui arba kt.) Meistras, montaves virtuve, pasiule toki varianta,kaip matyti nuotraukoje. Aš sutikau, bet dabar man kaip ir nelabai patinka. O kaip darytumėt Jūs?  g.gif

o man normaliai ta duoninė atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2011 04 08, 22:39)
Gal Jums tiktų vamzdžio kevalas? Jis toks ax.gif

aciu 4u.gif tikriausiai tiktu,nes jis juk tam skirtas kaip suprantu g.gif gal jus isbandete ar padeda?
Atsakyti
Zinot, iskilo dilema man cia. Musu bute visas apsvietimas turi buti mazomis lemputemis, ten tais ledais maniskis remelius nori imti baltus, kad lubose labai neissiskirtu, o as kaip tik noriu kokiu sidabriniu kurios pilnai issikirtu, nes manau kad tie balti dazai apie lemputes nuo karscio laikui begant pageltonuos. ka jus manot? gal kas turite patirties?
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 04 09, 08:32)
aciu  4u.gif  tikriausiai tiktu,nes jis juk tam skirtas kaip suprantu  g.gif  gal jus isbandete ar padeda?

Turime, tik pas mus jie panaudoti šildymo sistemos vamzdžiams, kad vanduo neatšaltų keliaudamas nuo katilo iki radiatorių (individualiame name).
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 04 09, 09:34)
Zinot, iskilo dilema man cia. Musu bute visas apsvietimas turi buti mazomis lemputemis, ten tais ledais maniskis remelius nori imti baltus, kad lubose labai neissiskirtu, o as kaip tik noriu kokiu sidabriniu kurios pilnai issikirtu, nes manau kad tie balti dazai apie lemputes nuo karscio laikui begant pageltonuos. ka jus manot? gal kas turite patirties?

na nemanau,kad ledai tiek ikaista,kad pageltonuotu remelis,pas mus vonioje su paprastomis lemputemis,jau du metai,bet ne kiek nepakitusi spalva remeliu 4u.gif

QUOTE(dautan @ 2011 04 09, 10:04)
Turime, tik pas mus jie panaudoti šildymo sistemos vamzdžiams, kad vanduo neatšaltų keliaudamas nuo katilo iki radiatorių (individualiame name).

aisku,na reiks vyrui parodyt,kai gris is darbo tai jis labiau susigaudis,dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 04 09, 10:34)

Taigi led lempos kaista labai nezymiai, palyginus su kaitrinemis senosiomis lemputemis, prie ju prisilietus net nenudegsit. Todel nera jokio pagrindo bijoti, kad dazai nubyres, taip tikrai nebus.
Labaiu gali kaisti tik didelio galingumo led lempos.
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 04 07, 13:03)
Siek tiek pakoregavau. Kaip jums dabar toks variantas?  ax.gif  blush2.gif

Virtuve NR2

traukite plautuvę nuo lango - jis amžinai bus nutaškytas. Ir pvz. jei užuolaidos bus ax.gif
Atsakyti
sveiki, esu ištikima skaitytoja, bet kartais kyla klausimų, gal būt jūs padėsite rasti atsakymą.

Montuojama orkaitė Gorenje BO-71-ORA-W nuoroda

mane domina šioji orkaitė, viskas lyg ir būtų gerai, tik niekur nerandu pavyzdžio, kaip ji atrodo, kai yr akepama, ar persimato durelės. Gal kas matėte gyvai, ar turite tokią orkaitę, būčiau dėkinga už informaciją.

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 04 10, 23:59)
sveiki, esu ištikima skaitytoja, bet kartais kyla klausimų, gal būt jūs padėsite rasti atsakymą.

Montuojama orkaitė Gorenje BO-71-ORA-W  nuoroda

mane domina šioji orkaitė, viskas lyg ir būtų gerai, tik niekur nerandu pavyzdžio, kaip ji atrodo, kai yr akepama, ar persimato durelės. Gal kas matėte gyvai, ar turite tokią orkaitę, būčiau dėkinga už informaciją.

O tai Jus paskambinkit nors ir i ta parduotuve, kuria nurodet, gal zinos, o siaip man atrodo, kad kai kepasi ir dega sviesa turetu matytis. g.gif
Atsakyti
Skaitau temą, visos daugiausiai kalbat apie baldų dizainą. O iš kokios plokštės darot: medžio drožlių plokštės, medžio dulkių plokštės, plokštės dengtos PVC, faneruotos plokštės, dažytos plokštės ar dar kokios? Kokia nuomonė apie jas. Nebesusigaudau jų gausume ir pasirinkime.
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 04 14, 15:42)
iš kokios plokštės darot: medžio drožlių plokštės, medžio dulkių plokštės, plokštės dengtos PVC, faneruotos plokštės, dažytos plokštės ar dar kokios? Kokia nuomonė apie jas. Nebesusigaudau jų gausume ir pasirinkime.

turėjau mdp, turėjau dažytą mdf, dabar turiu hpl- be konkurencijos pats geriausias ir gražiausias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 04 14, 16:42)
Skaitau temą, visos daugiausiai kalbat apie baldų dizainą. O iš kokios plokštės darot: medžio drožlių plokštės, medžio dulkių plokštės, plokštės dengtos PVC, faneruotos plokštės, dažytos plokštės ar dar kokios? Kokia nuomonė apie jas. Nebesusigaudau jų gausume ir pasirinkime.

mano virtuvė medžio masyvas, o karkasas plokštė tik kokia tai nepasakysiu, šeip nors gasdino, kad medis traukias plečias ir ttt žodžiu kaprizingas ir nors dar visai neseniai stovi tas mano šedevras kol kas jokių nusiskundimų neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugagašenka: 15 balandžio 2011 - 09:14