QUOTE(monikamamyte @ 2011 09 02, 13:36)
Zinot, as irgi labai tikiuosi, kad musu vaikai ne vienoje grupeje. Nes jeigu jus, budama mama, taip kalbate, ko galima tiketis is jusu vaiko? tikiuosi, kad vaikuciui seimoje bus is ko paimti geresni pavyzdi. Rugsejo pirma as buvau darzelyje, ir ne suplysusiomis pedkelnemis, ir man buvo gaila kiekvieno, kaip jus sakot apsisnargliavusio vaiko. Grupeje atvedziau dukra, kuri pradejo zaisti visai smagiai. Tada atejo dar 4 vaikuciai, is kuriu 3 pradejo stipriai verkti, kartu pradejo verkti ir mano dukra su dar vienu berniuku. Pasirodo, kad sia savaite ir kita grupe dirbs tik iki pietu, nes taip geriau. Galiu pasakyti, kad geriau nebus. Butu buve geriausia, jei lopselio grupe pradetu dirbti nuo tarkim liepos 1. Tada vyriausieji lopsinukai pradedu eiti i grupe po kelis vaikucius, kas pora savaiciu ivedant naujus. Pora dienu palieki pusei dienos ar porai valandu, 3 diena - visai dienai. Nes kai palieki vaikucius 1,5 svaaites iki pietu, jie apsipranta. Kai palieki pilnai dienai, jiems buna naujas sokas ir naujas stresas. Jus pasiskambinkit i kitus darzelius, ne tik valstybinius, bet ir privacius, namudinius. Visos aukletojos jums pasakys ta pati.
Ir apskritai, patarciau kazka drabstant purvais ir izeidinejant, gerai pagalvoti pries tai darant. Siais laikais uz tokia veikla gali gresti ir baudziamoji atsakomybe. Gero savaitgalio
Ir apskritai, patarciau kazka drabstant purvais ir izeidinejant, gerai pagalvoti pries tai darant. Siais laikais uz tokia veikla gali gresti ir baudziamoji atsakomybe. Gero savaitgalio
Mielosios, skaitau ir esu nustebusi, dar net neapsipratote darzelyje, neapsilote ir jau tokie komentarai, pykciai

Visu pirma nuo liepos pirmosios niekas nauju vaikuciu nepriimineja, visos aukletojos atostogauja, nes vasaros metas, grupes sujungtos,reikia dziaugtis, kad neuzdaro kaip kitus darzelius.
Kaip butu buve geriausia cia jau neaisku, nes kiekvienas vaikutis ateidamas i nauja aplinka patiria stresa ir tai normalu, esu tai patyrusi ir su saviskiais. Jei jau esate tokia zinove kaip reikia priimti vaikucius tai prasom eikit padekit aukletojoms arba uzimkit ju vieta, tada ir mes komentaru pazersime kaip galejote geriau...
Viskas cia yra normalu ir prie visko vaikuciai pripranta dar greiciau nei mes suaugusieji, o poto jiems buna taip gera darzeli, kad nenori ir namo eiti, bent jau maniskiams taip budavo

Jusu purvais niekas ir nedrabsto, tiesiog jusu pamastymai labai jau idomus, bet zinoma kiekvienas turime savo nuomone