Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aitvaras

QUOTE(monikamamyte @ 2011 09 02, 13:36)
Zinot, as irgi labai tikiuosi, kad musu vaikai ne vienoje grupeje. Nes jeigu jus, budama mama, taip kalbate, ko galima tiketis is jusu vaiko? tikiuosi, kad vaikuciui seimoje bus is ko paimti geresni pavyzdi. Rugsejo pirma as buvau darzelyje, ir ne suplysusiomis pedkelnemis, ir man buvo gaila kiekvieno, kaip jus sakot apsisnargliavusio vaiko. Grupeje atvedziau dukra, kuri pradejo zaisti visai smagiai. Tada atejo dar 4 vaikuciai, is kuriu 3 pradejo stipriai verkti, kartu pradejo verkti ir mano dukra su dar vienu berniuku.  Pasirodo, kad sia savaite ir kita grupe dirbs tik iki pietu, nes taip geriau. Galiu pasakyti, kad geriau nebus. Butu buve geriausia, jei lopselio grupe pradetu dirbti nuo tarkim liepos 1. Tada vyriausieji lopsinukai pradedu eiti i grupe po kelis vaikucius, kas pora savaiciu ivedant naujus. Pora dienu palieki pusei dienos ar porai valandu, 3 diena - visai dienai. Nes kai palieki vaikucius 1,5 svaaites iki pietu, jie apsipranta. Kai palieki pilnai dienai, jiems buna naujas sokas ir naujas stresas. Jus pasiskambinkit i kitus darzelius, ne tik valstybinius, bet ir privacius, namudinius. Visos aukletojos jums pasakys ta pati.
Ir apskritai, patarciau kazka drabstant purvais ir izeidinejant, gerai pagalvoti pries tai darant. Siais laikais uz tokia veikla gali gresti ir baudziamoji atsakomybe. Gero savaitgalio

Mielosios, skaitau ir esu nustebusi, dar net neapsipratote darzelyje, neapsilote ir jau tokie komentarai, pykciai g.gif schmoll.gif
Visu pirma nuo liepos pirmosios niekas nauju vaikuciu nepriimineja, visos aukletojos atostogauja, nes vasaros metas, grupes sujungtos,reikia dziaugtis, kad neuzdaro kaip kitus darzelius.
Kaip butu buve geriausia cia jau neaisku, nes kiekvienas vaikutis ateidamas i nauja aplinka patiria stresa ir tai normalu, esu tai patyrusi ir su saviskiais. Jei jau esate tokia zinove kaip reikia priimti vaikucius tai prasom eikit padekit aukletojoms arba uzimkit ju vieta, tada ir mes komentaru pazersime kaip galejote geriau...
Viskas cia yra normalu ir prie visko vaikuciai pripranta dar greiciau nei mes suaugusieji, o poto jiems buna taip gera darzeli, kad nenori ir namo eiti, bent jau maniskiams taip budavo biggrin.gif
Jusu purvais niekas ir nedrabsto, tiesiog jusu pamastymai labai jau idomus, bet zinoma kiekvienas turime savo nuomone g.gif ir apskritai juokinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jus pati dabar grasinate kitoms mamytems tai vat Jus ta savo paskutini komentara ir prisiskirkit sau. g.gif schmoll.gif doh.gif verysad.gif ne uz tokius dalykus gresia baudziamoji atsakomybe biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaM: 03 rugsėjo 2011 - 09:37
Pritariu, MonaM, labai teisingai, darželyje yra tokia tvarka ir jos laikomąsi, juk žmonės dirba metų metus ir tikriausiai išmano savo darbą, turi patirties 4u.gif . Juk ir mes namuose įsivedame savo tvarką, kurios laikomės ir reikalaujame iš namiškių 4u.gif Auklėtojų darbas pratintis vaikučius, užsiimti su jais, o mūsų pareiga rūpintis savo vaikučiais ir bendradarbiauti su auklėtojomis, kad mažylių adaptacija būtų sklandesnė biggrin.gif Sėkmės, kantrybės ir supratimo visoms 4u.gif daugiau šypsokimės ir gyvenimas bus šviesesnis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na tikiuosi sioje temoje isivyraus taika ir naujai iskeptu darzelinuku-lopselinuku mamytes papasakos kaip gi sekasi pratintis prie darzelio, prie naujo kolektyvo ir apskritai naujo gyvenimo etapo bigsmile.gif 4u.gif

Mes planuojam lankyti tik nuo kitu metu, bet idomu kaip kas ten vyksta, kad jai ka pamazu pasireguliotume pvz. grafikeli savo blush2.gif Domina viskas nuo maitimo iki ugdymo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas nors žinote kuriomis dienomis ir valandomis direktorė priima tėvelius?

iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
na va

jau galiu pasidalinti siokiais tokiai ispudziais apie darzeli. Man siai dienai viskas patinka. Aukletojos Aldona ir Alvyda, berods tokie vardai, man labai patinka. Matosi, kad turi daug patirties, vaikucius ir priglaudzia, ir paima ant ranku. Seimininkute taip pat labai man patinka. Grupe tvarkinga, yra nemazai zaisliuku, knyguciu. Vaikui mano irgi patinka, siandien pabuciavo mane ir pats nubego i darzeli. Jeigu kas nores daugiau informacijos, prasom klauskit.
Atsakyti
QUOTE(missC @ 2011 09 28, 12:07)
na va

jau galiu pasidalinti siokiais tokiai ispudziais apie darzeli. Man siai dienai viskas patinka. Aukletojos Aldona ir Alvyda, berods tokie vardai, man labai patinka. Matosi, kad turi daug patirties, vaikucius ir priglaudzia, ir paima ant ranku. Seimininkute taip pat labai man patinka. Grupe tvarkinga, yra nemazai zaisliuku, knyguciu.  Vaikui mano irgi patinka, siandien pabuciavo mane ir pats nubego i darzeli. Jeigu kas nores daugiau informacijos, prasom klauskit.

Jus kokia grupe lankot alergiuku ar paprasta? Labai maitinimas domina blush2.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2SIA: 12 lapkričio 2011 - 11:49
Aprimo visai tema, o taip noretusi paskaityti nauju atsiliepimu 4u.gif Ar jau ruosiasi vaikuciai ziemos sventems? rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugti smile.gif Mano trimetis (trys suejo pries dvi savaites) paskutines keleta dienu kasdien skaiciuoja nuo 1 iki 10 kartais praleisdamas 7, o visa kita absoliuciai be klaidu bigsmile.gif Sakau is kur tu taip moki blink.gif Sako, is darzelio thumbup.gif
Atsakyti
Laba, ir mus labai domintu alergiuku mityba, koks mazdaug buna meniu ax.gif ir kaip jo laikomasi g.gif
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 09 29, 12:41)
Labai maitinimas domina  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar sunku patekti i alergine grupe? 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Žiūrint kokiais būdais bandysit, jei natūraliu - sunkoka smile.gif nebent esat tarp tų, kuriems suteikiama pirmenybė smile.gif
Atsakyti