QUOTE(Rastika @ 2011 04 15, 18:22)
o gal savon receptą parašyk
Laba,
Majonezas:
200 ml aliejaus,
1 kiaušinis,
2 (nedideli) šaukštai acto arba pusės citrinos sultys,
1 arbatinis šaukštelis druskos (be kaupo),
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (irgi be kaupo),
1 arbatinis šaukštelis garstyčių (naudoju Spilvos),
Viską susipilu į stiklainėlį, jokių temperatūrų skirtumų niekada nežiūriu, imu blenderį, statau ant dugno stačiai ir plaku trumpais paspaudimais. Kai jau apačioj susidaro balta majonezo masė, tada kiloju blenderį aukštyn-žemyn, kol persiplaka su visu aliejumi, ir visa masė tampa balta ir tiršta.

Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2011 04 15, 19:00)
vakarienei - kepta pangasija
Tas padažas taip apetitnai atrodo, čia naminis?
