Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

mes taupom, bet pietus normalius valgom, nes nelabai pritaupysim sveikatos saskaita. meniu 4 zmonems (2 vaikai)

antradienis
- pusryciams visiems 4 avizu kose
- priespieciams valgom dar naminius obuoliukus arba sublenderiuoju vaikams su pora sausainiu, gaunasi tokia kosyte
- pietus (MB nesasi i darba) mesyte su bulvem, vaikams ir man po kotletuka ir darzoves, dar turim saldytu
- vakarienei makaronai
- naktipieciams vaikams grikiu kose (pakeiciam kitom dienom i jogurta (verdu pati is pieno kas 3-4 dienas) su uogienemis

treciadienis
- pusryciams vel kose smile.gif
- priespieciams valgom dar naminius obuoliukus arba sublenderiuoju vaikams su pora sausainiu, gaunasi tokia kosyte
- pietums mesytes ir darzoviu troskinys visiems
- vakarienei naminiai koldunai
- naktipieciams vel kose arba jogurtas

ketvirtadienis
- pusryciai - kose smile.gif
- pietus - troskinuko damusimas
- vakariene - naminiai lietiniai is likuciu (suris, mesytes, darzoves ir pan)
- naktipieciai - kose arba jogurtas

penktadienis
- pusryciai - kose
- pietus - silke su bulvem
- vakarienei darom namines picas
- naktipieciu po picu neprireikia

sestadienis
- pusryciai kose
- priespieciai obuoliai
- pietus kepta mesyte orkaiteje su darzovemis (ale troskinta gaunasi, tai tinka visiems)
- vakarienei blynai (kepam lietinius, valgom kas su kuo megsta, prikepam daugiau ir paruosiam kt savaitei idarytu lietiniu, kuriuos uzsaldau)
- naktipieciu po blynu fiestos neprireikia

sekmadienis
- pusryciai tas pats
- priespieciai tas pats
- pietus - dar nesugalvojau biggrin.gif priklausys nuo mesos, kuria istrauksiu is saldiklio
- vakarienei - varsketukai
- naktipieciams kose arba jogurtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 26 balandžio 2011 - 00:55
QUOTE(mickute7 @ 2011 04 24, 09:10)
Labas rytelis  4u.gif

nereali puokštė thumbup.gif (vazą tokią ir aš turiu biggrin.gif )
QUOTE(Gegas @ 2011 04 26, 01:55)
mes taupom, bet pietus normalius valgom, nes nelabai pritaupysim sveikatos saskaita. meniu 4 zmonems (2 vaikai)

Koks šaunus meniu bigsmile.gif

Savo šventinio meniuko net nerašysiu, nes nu kaip ir per šventes - visko visur ir visaip privalgėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 04 26, 09:44)
nereali puokštė  thumbup.gif (vazą tokią ir aš turiu  biggrin.gif )

ane tongue.gif
nerasysiu ir as to sventinio meniu, nes cia jau nelabi taupus gaunasi lotuliukas.gif Nors is tikruju ant maisto labai nedaug isleidau - dariau is karkos vyniotini , turejau is kaimo kameroje uzsisaldziusia, viriau saltiena - kaimynas dave 4 kojytes, tai dar imeciau ausi ir gabaliuka mesos, ka irgi is kaimo turejau, farsiravau lydeka, dar viena likus, siandien orkaiteje kepsiu- brolis dave lydekaites lauktuviu . Nu kaip ir normaliai prasisukau . ai buvom sekmadieni miske, tai veziausi kepti vistienos , kur Cestos parduotuve po 0.99 buna, ne tie grobai, bet kur nugareles per puse skelta, ale kepsniukai, labai gerai miske sueina. tai vat ir prasisukom tongue.gif siandien virsiu barscius, nes pasilikau buljona nuo karkos viniotinio tongue.gif gyvensim dar reiskia biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,na ka per sventes prisivalgem,paislaidavom,nuo snd vel taupom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2011 04 26, 10:14)
Nors is tikruju ant maisto labai nedaug isleidau

Na ir sauniai prasisukot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Snd valgem:
PUSRYCIAI-MB kiausiniai su majonezu,as dribsnius su pienu
PIETUS-visokie likuciai nuo svenciu:saltiena,kumpelis su duona ir pomidorais,desertui sausainiai,MB dar krabu lazdeliu misraines
VAKARIENE-darzoviu sriuba,sumustiniai su lasisa(drauge atnese lauktuviu),dar kopustus troskinu,gal kas nores
UZKANDZIAVIMAI:ledai,obuolys,saldainiai smile.gif
Atsakyti
Šiandienos meniu
I man arbata MB kava ir margučiai
II varškė ir košytė, MB brandinti suktinukai su bulvėm
užkandžiavau duoninukais ir saldainiais
III brandinti suktinukai gal dar manasis užbaigs troškinį
Atsakyti
Pyusryciai - arbata,
Pietus - likuciai nuo svenciu - saltiena, vyniotinis, kiausiniai, misraine
Vakariene- burokeliu sriuba, kepta lydeka pomidoru padaze, kepti vistienos ketvirciai, valgem su konseruotais pomidorais drebuciuose,
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

SIandien valgem:
Pusryciai - kava, sumustinis
Pietus - MB sumustiniai su rukyta desra, man pasukos
Vakariene - saltibarsciai, virtos bulves, spirgiukai
Atsakyti
Laba
Vakar meniu:
I-pikantiška mišrainė - kiaušinis, sūris, česnakas, majonezas, (pribaigiau kiaušinius likusius karsta.gif ), kava, arbata
II-šaltibarščiai, bulvės, marinuotos silkės likutis
III-dar šaltibarščiai, apkeptas zuikis su bulvėm, raug. agurkai
O man tik pasukos pasukos pasukos.. verysad.gif Jaučiuos labai apsunkusi po švenčių.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2011 04 26, 10:14)
Nu kaip ir normaliai prasisukau .

Super taupiai prasisukai thumb_yello.gif
Atsakyti
Laba vakareli,snd valgom taip:
PUSRYCIAI-MB dribsniai su pienu,man brandinta vakarykste darzoviu sriuba
PIETUS-piknikas gamtoje:sumustinukai,traskuciai,obuoliai,kalakutiena kepta,ledai
VAKARIENE-virti apkepti sonkauliukai,virtos bulves,troskinti kopustai,burokeliu sriuba
NAKTIPIECIAMS manau bus ledai ar kokia arbatyte su saldainiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringuliaa: 27 balandžio 2011 - 18:58
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 27, 19:58)
ar kokia arbatyte su saldainiais smile.gif

Neringuliaa, ar ne per daug saldainių valgote? nono.gif biggrin.gif

Vakar:
I-dar vis pikantiška mišrainė su duona, arbata
II-pica su dešra ir nuo švenčių likusiais marinuotais svogūnais
III-ukrainietiški barščiai, picos likučiai, obuoliai, pasukos, sumuštiniai su dešra ir svogūnų laiškais
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 04 28, 13:37)
Neringuliaa, ar ne per daug saldainių valgote?  nono.gif  biggrin.gif

biggrin.gif ,oi gal tik taip atrodo,i diena po kelis,prie arbatos uztenka blush2.gif
na nebent jau manija uzeina,tada pasidedu kruva ir viena po kito valgau,bet cia taip retai buna,man jau pyragelis koks geriau ar sausainiai smile.gif
Atsakyti