Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Zaklada @ 2011 05 03, 15:01)
III-Guliašas su morkom ir svogūnais, virtos bulvės,

QUOTE(denite @ 2011 05 03, 22:12)
Vakariene - guliasas su morkom ir svogunais, virtos bulves,

Susitarėm, ane? lotuliukas.gif

Antradienio meniukas:
I-vaikis rikotą pabaigė, aš kopūstų salotų su duona užvalgiau, vyras - guliašą su duona , kava, arbata
II-keptos bulvės su rūgpieniu, vaikas mieste kebabą pirkosi, nes labai į varžybas skubėjo
III-aš dar pupelių sriubą pribaigiau, vyrai - bulves su kefyru, kepiau sluoksniuotos tešlos bandeles su sūriu ir daržovėmis
Naktipiečiams - batonas užteptas sūrelių mase (anyta atnešė), arbata

Atsakyti
denite,gal pati kepi avižinius sausainius?
I man kava ir sausainiai su saldainiu MB nieko
II seminare už dyką pavalgiau biggrin.gif MB keptų kiaušinių
man buvo kava
III grįžusi l. valgyti norėjau tai suvalgiau ledą su arbata
Bulvių košė su spirgučiais ir kefyras
Bus dar arbata
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 05 02, 13:16)
Na kaip įdomiai  rolleyes.gif Čia žmogus taip 5 kg tarkių atidavė, ar įmonė kokia?  blush2.gif

tiesiai is cecho tongue.gif is kur kitur taip gerai zinociau kieki tongue.gif tiesiai nuo svarstykliu pakrove thumbup.gif is imones drinks_cheers.gif

Vakar - pusryciai - kava
Pietus - cepelinai,sumustiniai su vistienos vyniotiniu
Vakariene - rugstyniu sriuba thumbup.gif jau is savo darzo thumbup.gif su virtomis bulvemis ir desrelemis

Siandien :
Pusryciai - kava
Pietus - virti kiausiniai, kas lasiaku, kas rugstynes pabaige
Vakariene- raug.kopustu sriuba su sonine ( pirktine is stiklainiuko) blush2.gif kaimiski lasinukai ( drauge lauktuviu atnese lotuliukas.gif ) keptos sparagines pupeles su kiausiniu

Kazkaip cia keleta draugiu turiu, su kuriomis dalinames kuom kas turim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 05 04, 13:32)
Susitarėm, ane?  lotuliukas.gif

Aha biggrin.gif

QUOTE(Rastika @ 2011 05 04, 18:57)
denite,gal pati kepi avižinius sausainius?

Ne, pirktiniai cia buvo, grizdama uzsukau i parduotuvele prie namu, ten visad buna svieziu bandeliu, sausainuku skaniu smile.gif bandyciau pati kepti, bet orkaite neveikia, tai neturiu kur verysad.gif

O mes siandien valgom:
Pusryciai - kava, puse keksiuko man
Pietus - MB nesesi guliaso su bulvem, bet neturejo laiko pavalgyt, as kita puse keksiuko ax.gif
Vakariene - MB pabaige guliasa, man lekste brandintos sriubos, o paskui virtos bulves, desreles, kons.zirneliai su svogunais ir majonezu.
Naktipieciai - kotletai (kepiau rytojui), man arbata
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2011 05 04, 20:53)
Vakariene - rugstyniu sriuba  thumbup.gif  jau is savo darzo  thumbup.gif  su virtomis bulvemis ir desrelemis

Kaip skanu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien meniu:pusryciams sumustiniai su kumpeliu,priespieciams as vynuogiu valgiau,o MB saldzia bulka su jogurtu,pietums baltos misraines,MB dar zuvies pirsteliu su duona,o vakarienei gerem arbata su varskes suriu,as dar sumustini su desra suvalgiau ir pora saldainiu smile.gif
Atsakyti
laba, trečiadienio meniukas:
I-sumuštiniai su sūrelių mase, kava arbata
II-barščiai, bandelės su sūriu ir daržovėm (vakarykštės), sv.laiškų salotos su grietine
III-šiupinys (bulvės, morkos, pupelės, dešrelės, svogūnas, česnakas, petražolės, ketšupas, grietinė, viskas patroškinta)
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 05 05, 15:36)
III-šiupinys (bulvės, morkos, pupelės, dešrelės, svogūnas, česnakas, petražolės, ketšupas, grietinė, viskas patroškinta)

va čia greičiausias maistas tongue.gif thumbup.gif
mickute wau kaip skniai rūgštynių sriuba tongue.gif
Šiandienos meniu
I MB nieko man arbata ir ryžių dripsnių košė su bananu
II kiaušiniai MB, man nieko nes neturėjau kada
darbe tik arbatos kavos gėriau ir saldainių
III kiaušinienė su agurku, duona (mano pačios kepta) ir kefuru
vėliau bus žinoma dar arbata smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-Balta misraine
PIETUS-as sveciuose kotletai su bulvem,svogunu laisku-agurku salotos,o MB rukyti sparneliai,balta misraine,duona
VAKARIENE-kumpelis,lasinukai,duona,desertui kisielius ir skrudintas batonas smile.gif
Atsakyti
Ketvirtadienis:
I-karšti sumuštiniai su dešros, kiaušinio plakiniu (apkepiau orkaitėje), kava, arbata
II - brandinti barščiai ir šiupinys
III-kiauliena troškinta su raug. agurkais pomidorų padaže, bulvių košė, varškės apkepas, pienas
Šiandien
I-varškės apkepą pasišildėm, arbata
II- likučiai, troškinta kiauliena
Rytoj važiuojam sodinti bulvių pas mamą, tai kepsiu zuikį įsidėti, meduolinį pyragą, keptą duoną su česnaku, vakarienei ką nors iš to paties ir pavalgysim. rolleyes.gif

Linkiu kuo šiltesnio savaitgalio visoms!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava
Pietus - MB brandintos virtos bulves su kotletais, man brandinta darzoviu sriuba, bananas
Vakariene - keptos bulves ir pomidorai su grietine, bananai, arbata

Siandien:
Pusryciai - kava, man kepti varskeciai su grietine
Pietus - MB varskeciai, man sauja riesutu, bandele
Vakariene - nesumasciau dar g.gif
Atsakyti
I man arbata kava
II kavinėje man sriuba ir cepelinas, MB kiaušiniai
aš gėriau dar arbatos su saldainiu
III vištiena Curkumos padare su ryžiais
Laukia dar arbata ir saldumynų
Atsakyti
PUSRYCIAI-blynai su obuoliais,arbata
PIETUS-namine pica su farsu,svogunais,agurkeliais,pikantisku padazu ir krienu padazu,desertui griliazinis plokstainis(atsinese drauge)
VAKARIENE-ta pati pica su padaziukais

Rytoj isvaziuojam i kelione tai meniu nerasysiu,desimes traskios vistienos,bandeliu,sausainiu smile.gif
Atsakyti