Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Na snd meniu toks:
PUSRYCIAI-dribsniai su pienu
PIETUS-MB nieko,as pabaigiau brandintus sonkauliukus su bulvem ir kopustais,desertui saldainis
VAKARIENE-vistu sparniukai kepti rankoveje,svogunu laisku-ridikeliu,agurku salotos su grietine.Dar kepiau striudeli tai bus desertui su pienu smile.gif receptuka rasiau pora puslapiu atgal.

Fotkint graziai nemoku,bet bendras vaizdas sioks toks matosi biggrin.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Neringulia thumbup.gif 4u.gif

Vakar:
Pusryciai - kava, man sumustinis su desra
Pietus - MB sumustiniai su desra, man suktinukas ir keli saslykai (pavaisino)
Vakariene - virti ir pakepti sonkauliukai (is kaimo), virtos bulves ir
kopusto, morku, svogunu laisku salotos su aliejum, MB dar keptos pangasijos ragavo smile.gif
Naktipieciams - sokoladas

SIandien:
Pusryciai - kava, man sumustinis
Pietus - MB kepta pangasija su virtom bulvem, man pora sumustiniu
Vakariene - virtos bulves, rukyti nuvirinti lasinukai (labai surus buvo), ir smulkiai pjaustyti kopustai su majonezu, saltiena, slyvu kompotas(is kaimo parsiveztas).

Gan taupiai sukames, nes nera laiko gaminti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 28, 16:15)

VAKARIENE-vistu sparniukai kepti rankoveje,svogunu laisku-ridikeliu,agurku salotos su grietine.Dar kepiau striudeli tai bus desertui su pienu smile.gif receptuka rasiau pora puslapiu atgal.

permečiau puslapius atgal bet kažkaip neradau receptuko blush2.gif matyt nepastabi labai, jei nesunku idek dar karteli, nes labai suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2011 04 29, 09:04)
permečiau puslapius atgal bet kažkaip neradau receptuko  blush2.gif  matyt nepastabi labai, jei nesunku idek dar karteli, nes labai suzavejo  wub.gif

Reikes:
Sluoksniuotos teslos(as dariau is triju lakstu,galima ir is daugiau,bus storesnis)
4 rugstesni obuoliai
Cukraus pagal skoni,cinamono
Razinu
Isspaustu citrinos sulciu
Sviesto

Atsilusia tesla siek tiek pakociojame,as is triju lakstu padariau viena ilga kocelo pagalba biggrin.gif,tada istirpiname sviesta ir juo aptepame tesla.Pasiruosiam obuolius:nulupam,supjaustom kubeliais ar griezineliais,isspaudziame citrinos sultis,dedame cukraus,razinu,cinamono ir sia mese kreciame ant teslos.Dailiai sukame i voleli,dedame ant kepimo popieriaus ir kepame 180 C orkaiteje.Sukant tesla siek tiek gali plysti,bet nebijokite po to graziai ta tesla visur sulipdysite smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 28, 13:46)
biggrin.gif ,oi gal tik taip atrodo,i diena po kelis,prie arbatos uztenka blush2.gif

Juokauju mirksiukas.gif
Šiaip tai aš čia iš pavydo, lotuliukas.gif nes per žiemą pasikroviau "balasto", dabar bandau atsikratyt ir neleidžiu sau jokių saldumynų. cray.gif
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 28, 17:15)
Fotkint graziai nemoku,bet bendras vaizdas sioks toks matosi biggrin.gif
[

swoon.gif

Vakar valgėm:
I-sumuštiniai su dešra, arbata
II-brandinti barščiai, keptos bulvės su kefyru
III-makaronai su pievagrybiais ir lydytu sūreliu, svogūnų laiškų salotos su grietine. Man - ruginė duona ir pasukos beee.gif

Šiandien:
I-tie patys sumuštiniai, arbata
II-vyrukai makaronus pabaigė, aš - keptų bulvių likutį su pasukom
Vakare kepsim dešreles ant laužo, planuoju ryžių-kvietinių kruopų košę išvirt (man patinka tokios pamaišytos košės mirksiukas.gif ), turiu dar vieną mėlynąjį kopūstą, papjaustysiu salotoms su citrina ir aliejum.
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 04 29, 13:57)
Juokauju  mirksiukas.gif
Šiaip tai aš čia iš pavydo,  lotuliukas.gif nes per žiemą pasikroviau "balasto", dabar bandau atsikratyt ir neleidžiu sau jokių saldumynų. cray.gif

III-makaronai su pievagrybiais ir lydytu sūreliu,

Ir as stengiuos nepiktnaudziauti,vasara vis del to cia pat smile.gif
O kaip makaronus darote su lyditu sureliu?taip gardziai skamba 4u.gif
Atsakyti
Treciadieni nieko negaminau, nes vakare su tevuku turejom islekti i kaima, bulvytes skaldem, ankstyvas bulves jau susodinom, tai treciadieni naikinome likucius, MB isvare visai savaitei dirbt i pajuri, tai prikroviau maisto likuciu kelioms dienoms uzteks, dar konservu, rukytos desrytes, lasinuku, paskui ka nors nusipirks. O mes tik nesenai grizom is kaimo ir dar parsivezem siandien kepto kugelio, aisku bulviu maisa, kiausiniu ir uogienes desertui tongue.gif
tai kad pusryciai - pietus - sveciuose
vakarienei - tevukui kugelis, man pasukos, obuoliais, virti kiausiniai ( jau ir taip kaime prisiryjau ko nereikia blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 29 balandžio 2011 - 15:25
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 04 29, 15:18)
O kaip makaronus darote su lyditu sureliu?taip gardziai skamba 4u.gif

Ir yra labai skanu mirksiukas.gif
Vakar pirkau Dzintars, paprastą, be jokių skonių, labai patiko.
Makaronus išverdu, didelėj keptuvėj apkepu pievagrybius su svogūnais, tada sudedu makaronus, dar šiek tiek pakepu, kraunu lydytą sūrelį ir gerai išmaišau. Ir viskas, surelis daug lengviau išsilydo, nei fermentinis sūris.
15 min ir vakarienė paruošta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 04 29, 16:23)

oi kaip gerai,kad yra kaimukas thumbup.gif mes taip pat kai nuvaziuojam tai visko prikrauna smile.gif

QUOTE(Zaklada @ 2011 04 29, 16:26)
Ir yra labai skanu  mirksiukas.gif
Vakar pirkau Dzintars, paprastą, be jokių skonių, labai patiko.

Aciu,bandysim,kaip tik turiu pievagrybiu.Su lydytu sureliu niekada nebandziau makaronu,reikes nusipirkt ir bandyt smile.gif Dzintars mes pirkom grybu skonio tai mum lb patiko,greit isnyko biggrin.gif

Na ir rasau snd meniuka:
PUSRYCIAI-MB kelogsai su pienu ir obuoliai,man sumustinis su kumpeliu ir pomidoru
PRIESPIECIAMS-pas tevuku uzsukau tai desrytes gabaliuka ir keptu bulviu siek tiek
PIETUMS-saltibarsciai,virtos bulves,brandinti sparniukai patroskinti grietineles padaze,agurkai
VAKARIENE:kas nores saltibarsciu,yra dar striudelio,gal po koki leda ar saldaini biggrin.gif

Gero,silto ir skanaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Siandien pusryciams valgem tuno salotas su duona,pietums svieziu rugstyniu sriuba,MB saltibarscius pabaige ir brandintus sparniukus su padazu,o vakarienei virtos-apkeptos bulves su marinuota silke,desertui ledai,meduoliai su kompotu smile.gif
Atsakyti
Kaip noriu svieziu rugstyniu sriubos bigsmile.gif gal jau kita savaite teks tongue.gif

O siandien - pusryciai - kava, tevukas dar kugelio pasisilde is kaimo parsivezto
Pietums - virtos vistienos nugareles su salotu- agurko su grietine salotos, ir buljonas su makaronais, morkytemis, krapais
Vakariene- arbata, suris, medus
Atsakyti
Vakar:
Pusryciai - kava, bandele
Pietus - MB virtos bulves su nuvirintais rukytais lasinukais, kecupu (liko nuo vakarienes), man pora sauju riesutu, saldainiai keli
Vakariene - trinta zirniu sriuba, virti ir pakepinti vistu skilviukai

O siandien nieko negaminau visai biggrin.gif Ryte tik kavos atsigerem, o pietums pasidarem dviese piknika gamtoje ax.gif prisikepem desreliu, tai dar ir vakarienei parsivezem nemazai. Valgem su duona, agurkais, pomidorais, sultys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 30 balandžio 2011 - 21:34