Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(mickute7 @ 2011 04 30, 21:35)
Kaip noriu svieziu rugstyniu sriubos  bigsmile.gif  gal jau kita savaite teks  tongue.gif

neatsispyriau pagundau nusipirkt pora bunteliu,niam niam blush2.gif

QUOTE(denite @ 2011 04 30, 22:33)

kaip smagu piknikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 01, 10:09)
neatsispyriau pagundau nusipirkt pora bunteliu,niam niam blush2.gif

Palauksiu kol kita savaite is darzo tevukas savu parves tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 05 01, 14:57)
Palauksiu kol kita savaite is darzo tevukas  savu parves  tongue.gif

Tai visai saunu is savo darzo mirksiukas.gif
Meniu snd mano vienos,nes MB isvykes:
PUSRYCIAI-brandinta rugstyniu sriuba
PIETUS sveciuose-torto gabalelis,kepta vistyte ir mesyte su bulvem
VAKARIENE-verdu kauliukus,gal silkes uzkasiu dar smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava
Pietus - rukyti lasinukai su duona, agurku, pomidoru, desertui konservuoti ananasai
Vakariene - kiaulienos suktinukai su farsu, ryziai ir gaivios kopusto,morkos,agurko,pomidoro salotos su aliejum.
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 05 01, 16:59)
Tai visai saunu is savo darzo mirksiukas.gif

savas darzas tongue.gif tai vat taupau, kazkaip nekyla ranka pirkti dabar

Pusryciai - kava, arbata, varskes suris
Pietus - vakarykste sriuba
Vakariene - tevukas sveciuose, man cepelinai
gavau uz paslauga bulviu tarkiu - 5 kg thumbup.gif , tai tik bulviu issiviriau, farso turejau is kaimo pasitaupius,spirgai, va grietines pritrukau, tai pasikvieciau drauge pavaisinti, tai sioji atnese savu kaimisku rukytu lasinuku ir pora kotlietuku su bulviu kose , dalinames vadinasi drinks_cheers.gif thumbup.gif cepaku padariau jau 33 , ir pritrukau farso blush2.gif reiks ryt dapirkti, dar koks desetkas gausis tongue.gif aisku nemaza dalis keliaus i kamera kitiems kartams tongue.gif
vis dar gyvensim lotuliukas.gif
Atsakyti
Na Mickute ir sauniai jus cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 05 01, 22:01)
gavau uz paslauga bulviu tarkiu -  5 kg  thumbup.gif  ,

Na kaip įdomiai rolleyes.gif Čia žmogus taip 5 kg tarkių atidavė, ar įmonė kokia? blush2.gif

O mes pas mamas svečiavomės savaitgalį, namie nebuvom, tai nieko negaminau. Tik pas vieną nešėmės keptą vištą, o pas kitą šašlykus rolleyes.gif

Vakar grįžus išviriau pupelių sriubos ir dar arbatos su sausainiais gėrėm.

Nors ir pavėluotai, bet - visas mamas su mamadieniu! biggrin.gif
Atsakyti
Snd meniukas:
PUSRYCIAI-man bandele,MB nieko
PIETUS-sviezios desreles su bulvem,ridikeliu-pomidoru salotos,desertui tortas medutis(lauktuves)
VAKARIENE:virti kauliukai su duona,krienais ir pomidorais,MB dar pievagrybiu sriubos valge smile.gif
Atsakyti
Vakar:
I-naminė rikota su aviečių uogiene, kava, arbata
II-brandinta pupelių sriuba, kiaušinienė plakta su pienu (kiaušiniams akcija dabar mirksiukas.gif )
III-Guliašas su morkom ir svogūnais, virtos bulvės, greitai marinuotos šv. kopūstų salotos
O šiandien nusipirkau vištienos šlaunelių labai gražių po 5 su centais, maximoje irgi akcija (Vilniaus paukštyno, atrodo g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 05 03, 15:01)
O šiandien nusipirkau vištienos šlaunelių labai gražių po 5 su centais, maximoje irgi akcija (Vilniaus paukštyno, atrodo  g.gif )

ačiū už info reikės ryt paieškoti
Šiandienos meniu
Pusryčių nevalgėm aš darbe išgėriau kavos ir sausainių suvalgėm
Pietums MB brandinti kotletai su bulvėm ir raugintu agurku, man varškytė ir košė iš pakelio
darbe aš dar išgėriau arbatos su saldainiais
Vakarienei MB nzn kažką iš šaldytuvo suvalgė, o aš ryžių dripsnių košės su bananu.
Vėliau dar bus arbatos su sausainukais (nes važiuoju dbr iki močiutės)
Šiandien man tinginių diena nieko nedariau, reikia ir man sakiau pailsėti nuo valgių darymo.
Atsakyti
Snd meniu toks:
PUSRYCIAI-sumustiniai su kumpeliu,arbata,MB dar uzpilama kose
PIETUS:brandinta pievagrybiu sriuba,keptos vistienos blauzdeles,pievagrybiu padazas,virti ryziai,agurkas
VAKARIENE:kepiau pyne,valgysim su pienu ar uogiene smile.gif
Atsakyti
Siandien:
Pusryciai - kava, man kepti varskeciai
Pietus - MB keli varskeciai, man aviziniai sausainiai, kompotas
Vakariene - guliasas su morkom ir svogunais, virtos bulves, morku, kopusto, svogunu laisku salotos su aliejum, aviziniai sausainiai smile.gif
Atsakyti