Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(KibirVibir @ 2011 03 18, 18:32)
bet jus abu dirbate, paskolu neturit (bent niekad neraset apie jas), vaiku irgi nera, kodel taip sunku finansiskai  unsure.gif

biski turiu, aisku nedidele ta paskola,ne butui schmoll.gif o dabar nama renovuoja, sutarem , kad neimsim paskolos, tai reikia iskart moket dalimis. MB nedirba, siaip darbo birzoje, bet pinigu negauna, na turi tokiu chalturkiu, bet kol salta darbai stovi verysad.gif o pas mane minimumas unsure.gif va taip. Kas lieka ? na dar kartu gyvena ir mano tevukas, pensininkas aisku, tai dar jis padeda, va jau visa ziema jis vienas uz buta moka, dar kokio cukraus, aliejaus nuperka thumbup.gif bet ir jam ant visokiu vaistu reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 kovo 2011 - 00:35
mickute7,manau LT vos ne kas antras taip gyvena, sakiau valdžios atstovai sotūs sėdi tai nesupranta to alkano kuris skundžiasi, kad jau nebepakeliama, gyventi LT

Merginos patarkite kur sunaudot kopustu mase koteletams, nes ju jau nebekepsiu blush2.gif
Atsakyti
Tai gal koki kopustu pyraga?kazkur recepta turejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 19, 11:16)
Tai gal koki kopustu pyraga?kazkur recepta turejau smile.gif

jei rasi imesk bigsmile.gif o as išgersiu kavos ir eisiu pyragą užsiminkyti (paprasta)
Atsakyti
As turiu issisaugojus toki,berods Elenos receptukas,galima paimprovizuoti manau:)

Kopustas
morkos
svogunas
petrazoles
druska/pipirai
3 kiausiniai
5 valg.saukstai grietines
3 valg.saukstai majonezo
6 valg.saukstai miltu
2 arbat.saukstel.kepimo milteliu

Kopusta supjaustyti,morka sutarkuoti,svoguna ir petrazoles susmulkinti,paskaninti druska pipirais ir rankomis lengvai paspausti.Kiausinius suplakti,sudeti likusius produktus ir ismaisyti.Kepimo inda sutepti sviestu sudeti kopustus ir pilti tesla.Kepti 180 laipsniu apie 30-40 min.

Bet kadangi tu jau turi pasiruosusi mase kaip blynams tai net nzn kaip cia padaryt g.gif
Gali dadet dar grietines,majonezo,siek tiek kepimo milteliu,dar miltu ir kazkas gautis turetu,bent man taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 19, 09:49)
mickute7,manau LT vos ne kas antras taip gyvena, sakiau valdžios atstovai sotūs sėdi tai nesupranta to alkano kuris skundžiasi, kad jau nebepakeliama, gyventi LT

Merginos patarkite kur sunaudot kopustu mase koteletams, nes ju jau nebekepsiu  blush2.gif

taip va gyvenam mirksiukas.gif

O tai kokiam troskiniui netinka ?
Atsakyti
Neringuliaa,ačiū už receptuką, aš manau sugadinau dėl to mase nes su kombainu viska susmulkimau, o pas tingėdama pasikeisti peiliukus kopustus sutarkavau su l. smulkia tarka ir manau dėl to neskanu, nu ką nors improvizuosiu ir gal kas nors gausis doh.gif gaila mesti blush2.gif
Atsakyti
Tai aisku,kad gaila mesti,maistas vis del to smile.gif as tai nieko snd negaminsiu,mamukas dave koldunu su bulviu idaru,reikes ragaut bigsmile.gif
Atsakyti
gaminsiu tongue.gif kepsiu pyragą, žiūrėsim kas čia per dieną gausis biggrin.gif
Atsakyti
Koki pyrgaga kepsite?gal ir man koki sumakliavot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 19, 11:17)
Koki pyrgaga kepsite?gal ir man koki sumakliavot ax.gif

ta pati trupinini su obuoliene tongue.gif dar obuolienes nemazai turiu biggrin.gif o praeita kart kažkaip labai greit išnyko tas pyragėlis, nors visada kepu iš didesnės normos ax.gif bent jai 1,5 ax.gif
Atsakyti
Varškės pyragas
Tešla
2 stk. miltų
0,5 stk. cukraus
200 g. sviesto
1 arb. š. kepimo miltelių (dejau sodos, nes neradau miltelių)
vanilinio cukraus
Viską suminkyti padėti pusvalandį į šaldytuva ir padalinti į dvi dalis
Įdaras
0,5 kg. varškės
0,5 stk. cukraus
4 kiaušiniai (aš dėjau tris)

viską išmaišyti

Į kepimo indą vieną dali dėti tešlą ant viršaus varškę ir po to užtrupinti kitą dali tešlos

kepti apie val. 190 l. orkaitėje
Atsakyti