Kadangi pas mane jau buvo savaitės pernešiojimas sekmadienį nuvykom į priimamąjį apžiūrai. Jaučiausi puikiai, jokių gimdymo ženklų. Priimamajame apžiūrėjusi gydytoja pasirodė kompetetinga ir labai maloni. Ji patarė pirmadienio nelaukti ir gultis iškart, nes pirmadieniais ten ir taip daug veiksmo būna. Taigi taip ir padarėm. Mane paguldė į patologijos skyrių. Ten lyg ir viskas normaliai. Palatoje buvome trise. Užkliuvo tik nemaloni skyriaus akušerė ir perdėtas toniukų fiksavimas. Mane paguldė po 16 val. Per vakarą reikėjo 2 kartus užsirašyti toniukus ir dar gavau lapą, kuriame turejau pati valandą sekti judesiukius ir juos fiksuoti.
Naktį prasidėjo sąrėmiai, bet kol galėjau miegoti niekur nesikreipiau

Po gimdymo su vyru paėmėme atskirą palatą. Pogimdyvinis skyrius irgi nenuvylė. Ar viskas gerai, ar nieko netrūksta užeidavo paklausti akušerės ir gimdymą priėmęs gydytojas. O jei kildavo klausimų patys nueidavom pas akušeres ir pasiklausdavom. Ten dirbančios moterys išties malonios ir atsako į visus rūpimus klausimus. Tik mus iškart perspėjo, kad mygtuką pagalbai išsikviesti naudotume tik rimtu atveju, nes jis labai garsiai skamba ir gąsdina kitas mamytes.
Maistas gimdymo namuose nelabai tinkamas maitinančiai mamytei, bet badu nemiriau

Tiesa, buvom su niekuo nesitarę ir niekam nieko nemokėjom. Gimdymo namais likom tikrai patenkinti. Kai lauksiuos antro mažiuko irgi gimdysiu gimdymo namuose.