Matyt velgi griztama prie to paties, niekas Jums TIKSLIAI neatsakys kaip bus Jums, nes pvz. mano akusere tik ateidavo toniuku paklausyti ir karta vaistuku suleido i vena. O kiek cm. prasidare ziuredavo tik gydytoja

QUOTE(DoNataNataDo @ 2011 07 14, 17:18)
Už papildomą 100 lt

QUOTE(Arenga @ 2011 07 14, 17:22)
Aš gimdžiau 2010 gruodį, tai žinokit niekas durim netrankė ir nerėkė
pabelsdavo, užeidavo ir paklausdavo ar valgysiu
ir dar buvo porą atvejų, kai net puoduką išplovė
kažko tai gerbė mano palatą 

Pasisekė

QUOTE(Viktė. @ 2011 07 14, 16:56)
reikia tada prigriebti tą vaikų durų apsaugėlę nuo pirštų privėrimo

labas,
trumpai parasysiu kaip man buvo
lygiai taip pat kilo daug klausimu pries gimdyma. taciau cia paisiskaicius - nusiraminau
su gydytojais nesitariau, i VGN nuvaziavau pradejus begt vandenims. nuvede i gimdykla ir paliko su vyru
jokiu klizmu ir apskutimu nedare. kai paklausiau kodel? - pasake, kad nebedaro ir viskas. suprask kaip nori
kaskart ateidavo paklaust kaip jauciuosi, paziuret toniuku. daznai lankesi gimdykloj ir akusere, ir gydytojas. bet kad vyras gydytojas apziuri svelniau - tikrai nesutinku! padek tu dieve!
naktinius galima savo, galima ligonines. as paprasiau ligonines, nes zinojau, kad jie po gimdymo svarus tikrai nebus. tualete popieriaus tikrai buvo. na, gimdymas praejo greitai ir sklandziai, tai paskui perkele i pogimdyvini skyriu. bet pacioj gimdykloj, skirtingai nei su pimagime, ten pagulejau gal apie pora valandu
leliuka uzdejo ant krutines, o paskui pagulde salia, kad pamaitinciau. o su pirma tai kai pagulde ant krutines ir sako: maitink. na, papas ne kilometrinis, na niekiap burnytes nepasieke, nors tu ka
. paskui atvaziavo "karieta" musu i palata vezt. liepe isidet normalu paketa, o ne ju vietini skudura isikist, perrenge svariais naktinukais, leliuka aprenge musu drabuzeliais, nors pirma paklause, ar ju turiu. ir isveze. mokamos palatos negavau. ir nieko cia baisaus. gavau labai ciotka kaimynka
tai laikas neprailgo - ir trecia diena isleido namo. siaip, jei reikedavo, ateidavo sesute padet, patart ar siaip. na, man siuo atveju jos nereikejo, bet kaimyne ja kvietesi, ir tikrai ateidavo. net nakti buvo uzejus, nes musu burbulai vienu metu nusprende duetu uztraukt
vaiku gydytoja taip pat ateidavo kiekviena ryta ir jei ko paklausdavom - visada pasakydavo...
reikejo turet savo irankius valgymo ir puodeli. darbo diena valgem is normaliu leksciu ir dubeneliu, o savaitgaliais - is geleziniu
senus gerus mokyklos laikus primine
bet kas liecia tas maisto isnesiotojas, tai jo... kai viesulai isverzia ir nei kriu, nei beee... zodziu mes jom ne lygis 
tualete popieriaus tikrai nebuvo! jokiu vystyklu vienkartiniu irgi nereikejo, nes ten buvo kruveles normaliu ligonines vystyklu.
na, jei ka pamirsau - paklauskit. siaip - per 5 metus - viskas tik i gera
trumpai parasysiu kaip man buvo

lygiai taip pat kilo daug klausimu pries gimdyma. taciau cia paisiskaicius - nusiraminau

reikejo turet savo irankius valgymo ir puodeli. darbo diena valgem is normaliu leksciu ir dubeneliu, o savaitgaliais - is geleziniu

tualete popieriaus tikrai nebuvo! jokiu vystyklu vienkartiniu irgi nereikejo, nes ten buvo kruveles normaliu ligonines vystyklu.
na, jei ka pamirsau - paklauskit. siaip - per 5 metus - viskas tik i gera

QUOTE(Sun_fly @ 2011 07 22, 11:34)
O ką reikia turėti nešantis į gimdyklą ( is vaistines ) ?
Jums patinkantį įklotą po gimdymo, daugiau nieko

QUOTE(Will @ 2011 07 22, 11:52)

Tada rami sedziu, su supakuotu tasiuku

QUOTE(Will @ 2011 07 22, 11:52)
ir pampersas vaikui ir vilnoniai (kandantys batukai), kepurėlė išvirkščiomis siūlėmis, pirštinytės ir man regis užklotėlis

jei ką negerasi parašiau pataisykit
QUOTE(Sun_fly @ 2011 07 22, 11:34)
O ką reikia turėti nešantis į gimdyklą ( is vaistines ) ? Pakloteliu jau prisipirkau..
Kai 2009 gimdziau tai atvaziavus mums vyrui surase sarasiuka, jis leke i vaistine piktis. Ten buvo sarase pleistras, kateteriai, pakloteliai, kokis tai skystis buteliais..
Kaip dabar ?
Kai 2009 gimdziau tai atvaziavus mums vyrui surase sarasiuka, jis leke i vaistine piktis. Ten buvo sarase pleistras, kateteriai, pakloteliai, kokis tai skystis buteliais..
Kaip dabar ?

VGN ketvirtadieniais organizuoja nemokamas paskaitas, atsako i visus klausimus, ka reikia tureti i r ko nereikia tureti. Po to pavedzioja po gimdyklas ir palatas, aisku, jeigu tuo metu yra laisvu. Verta nueiti ir paklausyti bei susipazinti pacioms. Ypatingai besiruosiancioms gimdyti pirma karta.
Man pasirode tikrai maloni ir pati aplinka ir personalas.
Jie pageidauja, kad gimdyti atvaziavusi mamyte turetu savo naktinukus, chalateli (nes tualetas bendras koridoriuje visoms gimdykloms, iskyrus viena, kuri yra mokama), slepetes, vandens, paklota gimdymui, iklotu, kazka laiko prastumimui. Jokiu vaistu pirktis nereikia ir po gimdymo atpirkineti nereikia. Tiesa, teveliui irgi butu patogiau tureti slepetes

QUOTE(Miglinė @ 2011 07 22, 14:42)
ir pampersas vaikui ir vilnoniai (kandantys batukai), kepurėlė išvirkščiomis siūlėmis, pirštinytės ir man regis užklotėlis

Ten buvo klausimas apie preparatus ar higienos prekes iš vaistinės

O vaikeliui tai taip, reikia dar ir drabužėlius turėti, užkloto nereikia, nes kiekvieną ten suvynioja į kaldrytę, kurią palieka visą buvimo ligoninėje laiką
QUOTE(Will @ 2011 07 22, 15:16)
Ten buvo klausimas apie preparatus ar higienos prekes iš vaistinės
O vaikeliui tai taip, reikia dar ir drabužėlius turėti, užkloto nereikia, nes kiekvieną ten suvynioja į kaldrytę, kurią palieka visą buvimo ligoninėje laiką

neįsiskaičiau į klausimą

pati deduosi tašę, tai ir išpyškinau

Papildyta:
QUOTE(beitnaraite @ 2011 07 22, 15:11)
aš pirkau Euro vaistinėje, vaistininkės paparašysit ir ji jums duos, aš pirkau TENA firmos paklotus, galima pirkt vienetais, ten tokia alia sugerianti paklodė po rūra pasikišt, kad patalynės neištept