oops

QUOTE(beitnaraite @ 2011 07 22, 15:11)
nerasote info apie save is kurio Jus esate miesto, as vilniete, nuvaziavau i Akropolyje esancia didele Eurovaistine ir ten mergaite mane pakonsultavo prie Tena ir kitu firmu paketu/iklotu/pampersu stendo, kiek daugmaz busimos mamytes perka ir ko. Viskas labai super susinaudojo.

Prieš metus su trupučiu gimdžiau VGN'e.
Mano mama mus tris ten pagimdė, na sakau ir aš pagimdysiu
Su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau
Gimdymas buvo planinis.
Gimdyklos personalas - nuostabus. Profesionalūs daktarai, akušerės. Net skyriaus vedėjas buvo užėjęs paklaust ar viskas gerai
Kai gimdžiau, tai gydytojas, kuris nuo ryto buvo su manim, pasiliko po savo darbo pamainos ir padėjo jį pakeitusiai gydytojai 
Naujagimių skyriaus moterys (gydytoja ir seselė) man nepatiko
Mano berniokas gelta susirgo, tai teko su jom bendraut. Prigąsdino tik ir šiaip šiek tiek pašūkaliovo... Bet vyras iš naujagimių skyriaus (gydytojas turbūt), vėlgi profesionalus ir žinantis ką daro
Šiaip sesytės ir gydytojai iš pogimdyvinio skyriaus
Viskas čiki čiki. Ir pamokys kaip vaikiuką žindyt, ir pasidomės ar gerai jauties, ir naktį atlėks, jei vaikiukas labai verkia 
Maistas VGN'e man patiko. Net jei vyras nieko neneštų, jo pilnai užtektų - maistingas ir labai tinkantis po gimdymo - nei vaikiukui pilvą pūtė, nei man kažkas buvo...
Palatos... Na, aš kitą kart imsiu tik privačią. Skirtumas vien jau tvarkos - didžiulis. Lovos minkštesnės, kambario oras ne taip greitai pridūsta... Teko išbūt ir toj bendroj palatoj (2vietėj) ir privačioj (irgi dvivietė, tik su vyru buvom). Tai šimtu procentu dabar imčiau tik mokamą...
Mano mama mus tris ten pagimdė, na sakau ir aš pagimdysiu

Su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau

Gimdymas buvo planinis.
Gimdyklos personalas - nuostabus. Profesionalūs daktarai, akušerės. Net skyriaus vedėjas buvo užėjęs paklaust ar viskas gerai

Naujagimių skyriaus moterys (gydytoja ir seselė) man nepatiko

Šiaip sesytės ir gydytojai iš pogimdyvinio skyriaus

Maistas VGN'e man patiko. Net jei vyras nieko neneštų, jo pilnai užtektų - maistingas ir labai tinkantis po gimdymo - nei vaikiukui pilvą pūtė, nei man kažkas buvo...
Palatos... Na, aš kitą kart imsiu tik privačią. Skirtumas vien jau tvarkos - didžiulis. Lovos minkštesnės, kambario oras ne taip greitai pridūsta... Teko išbūt ir toj bendroj palatoj (2vietėj) ir privačioj (irgi dvivietė, tik su vyru buvom). Tai šimtu procentu dabar imčiau tik mokamą...
Sveikos!
As gimdziau VGN'e pries du menesius. Tikrai likau viskuom patenkinta, tiek gydytojais (tik vienas buvo juokingos isvaizdos, tai linksmino), tiek akuserem! prieziura po gimdymo buvo gera, gal pataikiau taip, nezinau, bet labai malonios akuseres budejo ir labai graziai viska paaiskindavo! palata ememe seimynine, kainavo 200 litus ir plius 100, jeigu lieka vyras - kaina visam gulejimo laikui.remontas tikrai liuks! nera ka lygint kai gimdziau sunu , pries 3,5 metu (beje tada irgi buvo viskas labai super,tik visi kampai remonto prasesi)
As gimdziau VGN'e pries du menesius. Tikrai likau viskuom patenkinta, tiek gydytojais (tik vienas buvo juokingos isvaizdos, tai linksmino), tiek akuserem! prieziura po gimdymo buvo gera, gal pataikiau taip, nezinau, bet labai malonios akuseres budejo ir labai graziai viska paaiskindavo! palata ememe seimynine, kainavo 200 litus ir plius 100, jeigu lieka vyras - kaina visam gulejimo laikui.remontas tikrai liuks! nera ka lygint kai gimdziau sunu , pries 3,5 metu (beje tada irgi buvo viskas labai super,tik visi kampai remonto prasesi)

sveikos,
o gal kartais kuri neseniai mokejo anestozologei, kiek dabar ima
nes praejo 2m po pirmo gimdymo todel idomu ar kainos pasikeite.

QUOTE(Milasa @ 2011 07 27, 10:09)
sveikos,
nes praejo 2m po pirmo gimdymo todel idomu ar kainos pasikeite.

Aš nieko nemokėjau, tik vaistus ir reikalingas priemones pirkau...

QUOTE(temporary @ 2011 07 27, 16:09)
Tai, kad ir priemonių jokių nereikia (nebereikia) pirkti... ir net negalima...
QUOTE(VinDi @ 2011 07 27, 16:31)
Tai, kad ir priemonių jokių nereikia (nebereikia) pirkti... ir net negalima...

Kai paprasem epiduro, mums buvo pasakyta, kad tiesiog nera siuo metu. gerai ar ne?

Nors sakem atpirksim, kad tik greiciau, vyras gavo vaziuoti i artimiausia ta ankstyva ryta atsidariusia vaistine pirkti.
Pries epidura buvo sulasinta musu turetas vienas maiselis ringerio tirpalo. Pasirode, kad tiek neuztenka, antraji sulasino ligonines.
Va tep va

QUOTE(-chile- @ 2011 07 27, 20:19)

Kai paprasem epiduro, mums buvo pasakyta, kad tiesiog nera siuo metu. gerai ar ne?

Nors sakem atpirksim, kad tik greiciau, vyras gavo vaziuoti i artimiausia ta ankstyva ryta atsidariusia vaistine pirkti.
Pries epidura buvo sulasinta musu turetas vienas maiselis ringerio tirpalo. Pasirode, kad tiek neuztenka, antraji sulasino ligonines.
Va tep va

Idomu ar visom ta pati del epiduro sako

QUOTE(Jolanta86 @ 2011 07 28, 10:02)
nu kosmaras, jau ligonines vaistu neturi

Panos pas mus sako "epidūro nėr" o UK pasirodo drįsta pasakyt "skatinamieji baigėsi" arba "pas mus vietų nėr-skambinkit rytoj" kai jau vaikas pernešiotas 14 dienų