Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

oops smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 liepos 2011 - 14:45
QUOTE(beitnaraite @ 2011 07 22, 15:11)
Sveiki,
o koks cia paklotas gimdymui, kur ji pirkti? blush2.gif  Aciu!!

nerasote info apie save is kurio Jus esate miesto, as vilniete, nuvaziavau i Akropolyje esancia didele Eurovaistine ir ten mergaite mane pakonsultavo prie Tena ir kitu firmu paketu/iklotu/pampersu stendo, kiek daugmaz busimos mamytes perka ir ko. Viskas labai super susinaudojo. smile.gif
Atsakyti
Prieš metus su trupučiu gimdžiau VGN'e.
Mano mama mus tris ten pagimdė, na sakau ir aš pagimdysiu smile.gif
Su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau smile.gif
Gimdymas buvo planinis.
Gimdyklos personalas - nuostabus. Profesionalūs daktarai, akušerės. Net skyriaus vedėjas buvo užėjęs paklaust ar viskas gerai bigsmile.gif Kai gimdžiau, tai gydytojas, kuris nuo ryto buvo su manim, pasiliko po savo darbo pamainos ir padėjo jį pakeitusiai gydytojai smile.gif

Naujagimių skyriaus moterys (gydytoja ir seselė) man nepatiko schmoll.gif Mano berniokas gelta susirgo, tai teko su jom bendraut. Prigąsdino tik ir šiaip šiek tiek pašūkaliovo... Bet vyras iš naujagimių skyriaus (gydytojas turbūt), vėlgi profesionalus ir žinantis ką daro thumbup.gif
Šiaip sesytės ir gydytojai iš pogimdyvinio skyriaus thumbup.gif Viskas čiki čiki. Ir pamokys kaip vaikiuką žindyt, ir pasidomės ar gerai jauties, ir naktį atlėks, jei vaikiukas labai verkia smile.gif

Maistas VGN'e man patiko. Net jei vyras nieko neneštų, jo pilnai užtektų - maistingas ir labai tinkantis po gimdymo - nei vaikiukui pilvą pūtė, nei man kažkas buvo...

Palatos... Na, aš kitą kart imsiu tik privačią. Skirtumas vien jau tvarkos - didžiulis. Lovos minkštesnės, kambario oras ne taip greitai pridūsta... Teko išbūt ir toj bendroj palatoj (2vietėj) ir privačioj (irgi dvivietė, tik su vyru buvom). Tai šimtu procentu dabar imčiau tik mokamą...
Atsakyti
Sveikos!

As gimdziau VGN'e pries du menesius. Tikrai likau viskuom patenkinta, tiek gydytojais (tik vienas buvo juokingos isvaizdos, tai linksmino), tiek akuserem! prieziura po gimdymo buvo gera, gal pataikiau taip, nezinau, bet labai malonios akuseres budejo ir labai graziai viska paaiskindavo! palata ememe seimynine, kainavo 200 litus ir plius 100, jeigu lieka vyras - kaina visam gulejimo laikui.remontas tikrai liuks! nera ka lygint kai gimdziau sunu , pries 3,5 metu (beje tada irgi buvo viskas labai super,tik visi kampai remonto prasesi) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposke: 26 liepos 2011 - 20:47
sveikos,

o gal kartais kuri neseniai mokejo anestozologei, kiek dabar ima blush2.gif nes praejo 2m po pirmo gimdymo todel idomu ar kainos pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2011 07 27, 10:09)
sveikos,

o gal kartais kuri neseniai mokejo anestozologei, kiek dabar ima  blush2.gif  nes praejo 2m po pirmo gimdymo todel idomu ar kainos pasikeite.

Aš nieko nemokėjau, tik vaistus ir reikalingas priemones pirkau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(temporary @ 2011 07 27, 16:09)
Aš nieko nemokėjau, tik vaistus ir reikalingas priemones pirkau... 4u.gif

Tai, kad ir priemonių jokių nereikia (nebereikia) pirkti... ir net negalima...
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2011 07 27, 16:31)
Tai, kad ir priemonių jokių nereikia (nebereikia) pirkti... ir net negalima...

biggrin.gif jie tik taip sako.
Kai paprasem epiduro, mums buvo pasakyta, kad tiesiog nera siuo metu. gerai ar ne? laugh.gif
Nors sakem atpirksim, kad tik greiciau, vyras gavo vaziuoti i artimiausia ta ankstyva ryta atsidariusia vaistine pirkti.
Pries epidura buvo sulasinta musu turetas vienas maiselis ringerio tirpalo. Pasirode, kad tiek neuztenka, antraji sulasino ligonines.
Va tep va cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2011 07 27, 20:19)
biggrin.gif jie tik taip sako.
Kai paprasem epiduro, mums buvo pasakyta, kad tiesiog nera siuo metu. gerai ar ne? laugh.gif
Nors sakem atpirksim, kad tik greiciau, vyras gavo vaziuoti i artimiausia ta ankstyva ryta atsidariusia vaistine pirkti.
Pries epidura buvo sulasinta musu turetas vienas maiselis ringerio tirpalo. Pasirode, kad tiek neuztenka, antraji sulasino ligonines.
Va tep va cool.gif

Idomu ar visom ta pati del epiduro sako lotuliukas.gif nes mums irgi pasake ,kad nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta86 @ 2011 07 28, 10:02)
Idomu ar visom ta pati del epiduro sako lotuliukas.gif nes mums irgi pasake ,kad nera biggrin.gif

nu kosmaras, jau ligonines vaistu neturi doh.gif tarsiuos su akusere tai gal man bus lotuliukas.gif visur ziuri ar bus vokelis
Atsakyti
Panos pas mus sako "epidūro nėr" o UK pasirodo drįsta pasakyt "skatinamieji baigėsi" arba "pas mus vietų nėr-skambinkit rytoj" kai jau vaikas pernešiotas 14 dienų doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, bet čia kalbate apie pernai metų situaciją ar šių dienų?
Kai buvom paskaitoje, akušerės sakė, kad tikrai taip buvo, kad reikėdavo pirkti, savo turėti ir pan., o dabar visko turi g.gif
Atsakyti