Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

gimdžiau su epidūru, nieko nereikėjo pirkti ir visas tam reikalingas priemones VGN turėjo 4u.gif
Atsakyti
Sia tema stebiu jau metai netgi po sunaus gimimo, iki jo taipogi stebejau, tad mergaites, aisku yra viena-praeitais ar siais m. ar dar anksciau medikai nesikeicia cool.gif
Kurios sako, kad buvo kitaip tiesiog papuole i kitokias rankas.
Mano atveju, kai saremiukai smagus, ner kada kariaut, gincytis. nuvaziavo vyras to epiduro ir ka, ir nieko. Viska daryciau/darytumem taip pat, nes kai reikalas neber kur trauktis.
Tik noretusi, kad visgi su kartu pasikeitimu ateityje gan auksta musu medicinos lygi lydetu zmogiskumas bei isnyktu ta mada, pavadinimu VOKELIAI.
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2011 07 27, 19:19)
biggrin.gif jie tik taip sako.
Kai paprasem epiduro, mums buvo pasakyta, kad tiesiog nera siuo metu. gerai ar ne? laugh.gif
Nors sakem atpirksim, kad tik greiciau, vyras gavo vaziuoti i artimiausia ta ankstyva ryta atsidariusia vaistine pirkti.
Pries epidura buvo sulasinta musu turetas vienas maiselis ringerio tirpalo. Pasirode, kad tiek neuztenka, antraji sulasino ligonines.
Va tep va cool.gif

Fui kaip 'neskanu'... schmoll.gif Keista...

QUOTE(-chile- @ 2011 07 28, 11:27)
ko. Viska daryciau/darytumem taip pat, nes kai reikalas neber kur trauktis.
Tik noretusi, kad visgi su kartu pasikeitimu ateityje gan auksta musu medicinos lygi lydetu zmogiskumas bei isnyktu ta mada, pavadinimu VOKELIAI.

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 07 28, 10:27)
Mergaitės, bet čia kalbate apie pernai metų situaciją ar šių dienų?
Kai buvom paskaitoje, akušerės sakė, kad tikrai taip buvo, kad reikėdavo pirkti, savo turėti ir pan., o dabar visko turi  g.gif

Na, aš gimdžiau 2010–03–16.
Ir niekas nevertė manęs nieko pirktis. Tiesiog atėjo gydytojas (toks juodbruvas), prieš pradedant lašinti visus skatinamuosius paklausė - ar sugebėsit/turėsit pinigų nusipirkti palutėms, lašelinei etc. Pasidomėjau, kiek kainuos, sakė nežino, jis ne vaistinė lotuliukas.gif Na, tada pas akušerę berods išsiaiškinom, kad iki 100 - 150 lt, tai vyras lėkė aiškintis kurioj vaistinėj pirkti ir ... pirko smile.gif Tada kai sugalvojau jau epidūrinio, mūsų paklausė, ar sugebėsim nusipirkti vaistus smile.gif Sakau o koks skirtumas tarp tų, kur turit, ir tų, kur pirksim. Ką pasakojo, nepamenu, temo akyse nuo skausmo smile.gif Tai vyras lėkė pirkt epidūrinio priemonių. Po gimdymo dar liko ten kažko, bet palikom ligoninėj.
Ir tikiu, jei būčiau pasakius, kad neturiu pinigų tom visom priemonėm, tai būtų man naudoję ligoninės. Tiesiog žinojau, kad vokelių neduosim, tai nusipirkom nors vaistus, kad kitai, tikrai be pinigėlių esančiai, būtų ta paskirta priemonių dozė.
Atsakyti
QUOTE(temporary @ 2011 07 29, 09:44)
Ir tikiu, jei būčiau pasakius, kad neturiu pinigų tom visom priemonėm, tai būtų man naudoję ligoninės. Tiesiog žinojau, kad vokelių neduosim, tai nusipirkom nors vaistus, kad kitai, tikrai be pinigėlių esančiai, būtų ta paskirta priemonių dozė.

Sveikintinas požiūris thumbup.gif
Aš gimdžiau du kartus- 2008 ir dabar, prieš mėnesį. Abu kartus be epidūro, šįkart tik paklausė ar turiu savo naktinius, daugiau per abu gimdymus niekas nieko neklausė ir nesiūlė pirkti schmoll.gif Pirmą kartą ir naktinius davė, lašelinę statė... abu kartus turėjau vienkartinių palučių, visas parsivežiau namo biggrin.gif
Tiesa, po gimdymo akušerė rekomendavo nusipirkti, jei noriu, nes antrą kartą gimda skaudžiau traukiasi, o jie dabar duoda tik paracetamolį nuo skausmo (visa tai žinojau, žvakučių receptą irgi turėjau, jei prireiktų)
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 07 29, 10:25)

Tiesa, po gimdymo akušerė rekomendavo nusipirkti, jei noriu, nes antrą kartą gimda skaudžiau traukiasi, o jie dabar duoda tik paracetamolį nuo skausmo (visa tai žinojau, žvakučių receptą irgi turėjau, jei prireiktų)

Nelabai supratau ką rekomendavo akušerė mirksiukas.gif Man aktualu ką čia nusipirkti reikia, bo kaip ir antrą kartą gimdysiu, nors jau praėjo 9 metai po pirmo gimdymo, tai man jau skaitosi kaip pirmas kartas, tai gal manęs nelies ta taisyklė, kad skaudžiau susitraukinės, bet apsidrausti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2011 07 29, 10:44)
Nelabai supratau ką rekomendavo akušerė  mirksiukas.gif

Įtariu Diclofenac žvakutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 10:51)
Įtariu Diclofenac žvakutes  g.gif

Taip drinks_cheers.gif
Naudojamos nuo skausmo- kai skauda po kirpimo ar traukiantis gimdai. Seniau ligoninė duodavo, o dabar jau ne... Turėjau abu kartus (pirmą davė, dabar pirkau), abu kartus neprireikė biggrin.gif

Išties blogai, kad ligoninėje nėra vaistinės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 07 29, 10:58)

Jos visai neblogos, teko panaudot pora ciklų. Tik patarimas nelaukti kol įsiskauda, nes kol jos suveikia praeina 15-20min, tai gali labai įsiskaudėti, ir merginos jas įstumti kiek giliau, nes priešingu atveju išangės prieigas labai nemaloniai dirgina. blush2.gif
Atsakyti
Tikrai galiu irgi pasakyti jog viska turi savo ir nieko nereikia pirkti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 07 29, 16:28)
Tikrai galiu irgi pasakyti jog viska turi savo ir nieko nereikia pirkti. wink.gif

Gal taip nesakykit smile.gif Dziugu ,kad jums pasiseke,bet ne visoms taip..cia kaip suprantu loterija-pas ka pakliusi smile.gif
Atsakyti
arteja terminas ir baisiai pradedu bijot... blink.gif
pasirinkau VGN, teko lankytis ir paskaituose i kurias tikrai patariu nueit.
Atsakyti