Sveikos,
Pries gimdyma ir as skaitinejau tema, dabar praejus 12 dienu galiu pasidalinti savo ispudziais. Kadangi mazyle neskubejo ateiti, suejus terminui buvau nusiusta i VGN. Konsultaciniame centre visi labai malonus, po apziuros paaiskejo, kad teks daryti cezari, liepe susiruosti ir atvaziuoti kita diena ryte. Atvaziavus ryte, operacija jau buvo suplanuota, kadangi su niekuo nesitariau tai labai dziaugiuosi, kad operavo Razumas. Jau priemimo kabinete atejo pasiziureti, pasake, kad as antra busiu. Kadangi per ta laika buvo neplanuotu operaciju,jis vis ateidavo ir pasakydavo, kelinta planuoja operuoti, pajuokaudavo, nors tai antras vaikelis, si karta paniskai bijojau, jis pajuokaudavo, apramindavo. Dukryte paprasiau padeti ant krutines, tai po operacijos taip ir padare, veliau isnese sutvarkyti. Isoperuota buvau 12.30, tai mergyte atnese tik 16, kadangi kol nepradedi jausti koju nieks neleidzia nesti. Nakti praleidau pooperacineje palatoje, tai prieziura buvo fantastiska, visi labai malonus ir paslaugus. Nakti vaiku neatnesa maitinti, nors ir prasiau - atnese 6 ryto. Cia manau didelis minusas. Sekancia nakti irgi siule nepasilikti vaikelio, bet as nesutikau. Mokamos palatos nebuvo, pasiule po 2 paru, kai atsilaisvino, taciau man svarbiausia buvo pacioje pradzioje pabuti su vyru, todel atsisakiau. Gulejau dvivieteje palatoje viena, tikriausia pasiseke. Kadangi pienukas atsirado tik 4 para, tai iki to laiko turejau problemu, nes mazyle neistraukdavo priespienio, o bande istisa para, krutys pradejo kraujuoti. Vat sitoje vietoje ir pasigedau pagalbos, nes kiekviena diena keicia pamaina, viena sesele aiskina vaikui karsta, kita vaikui salta, kita aiskina, kad reikia uzpakaliuka tepti tokiu ir tokiu kremu su cinku, as sakau cia irgi su cinku tik kitos firmos, jinai sako, ne reikia tuo, vienu zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu. Trecia para verkiau kaip mazas vaikas, mergyte reikia maitinti skausmas nerealus, kenciu, o jinai nepavalgo, o pagalbos nelabai ir sulauki. Tada viena sesele nutrauke priespieni ir pradejo viskas tvarkytis. Taciau namo norejau nerealiai. Sonineje palatoje moteris irgi baisiai raudojo, vaikas klyke, kiek supratau ji ir vyras irgi reiske pretenzijas del neprieziuros ir isvaziavo anksciau laiko namo. Taip, kad jei kils problemu reikia prasyti pagalbos drasiai, kaip suprantu po gimdymo mes visos labai jautrios bunam, o ypac tada jei neviskas kaip svietsu patepta. Kad nebaigti nelabai linksmai, tai pasakysiu, kad operave daktarai, nes buvo ne vien Razumas,o trise, buvo uzbege paziureti kai gyju, kaip man sekasi.
P.S. pinigeliu nemokejau