Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(Dansu dansu @ 2011 04 27, 00:21)
Gal žinote, kiek ten tokių komfortiškų palatų yra iš viso ir kaip realu tokią gauti? Jeigu, tarkime, nebūsiu susitarusi su konkrečiu gydytoju ir nebūsiu jam įdėjusi į kišenę, turbūt eilėje atsidursiu paskutinė arba visai į tokią prabangą net negalėsiu pretenduoti? biggrin.gif

Na jų, kiek žinau, yra kelios (gal 6 ar 8)... Ją gavau taip pat ne iš karto. Bet pareiškiau norą, tai pirmiausia įkėlė į mokamą už 100 lt, o po to, kai atsilaisvino (antros dienos pabaigoje), perkėlė jau ten. Tiesą pasakius, tos mokamos už 100 lt ir 200 lt nelabai skiriasi ir jei nėra problemos su vaikščiojimu, galima imti ir tą pigesnę. Na ir dar priklauso manau nuo laiko, kiek būsi ligoninėje. Kadangi buvau ilgiau, nes po CP, vertėjo imti ir brangesnę... Kėliausi iš tiesų todėl, kad toje brangesnėje buvo mažesnis remonto triukšmas. Toje, kurioje gulėjau iš pradžių atrodė, kad į visas sienas gręžia... Vaikiukas į tą triušmą nereagavo, bet man dienos pabaigoje atrodė, kad jau gręžia į pačią galvą doh.gif Na, bet čia matyt negali žinoti ties kuria palata bus pats remonto įkarštis. Man pasitaikė, tai radau sprendimą ir persikėliau toliau...
Atsakyti
Nors ir labai norejau mokamos palatos, visos buvo uzimtos. Norejosi geresnes atmosferos, minimaluas komforto, privatumo, ramybes, maziau triuksmo nuo salia esanciu ir lankanciu.
Jauciausi, kaip sovietmeciu arba kazkokiam bendrabuty - apdauzyta siena, sienos nevalytos, vaiko lovele gelezine - antikvarine, mano lova griozdiska. Palatoje darytas nuotraukas nelabai norejosi rodyti uzsienieciams, tarsi Lietuva - ne Europos Sajungos valstybe.
Bet raminau save, kad kokia yra palata - nera svarbiausia. Svarbiausia, kad vaikutis sveikas ir gimdymas nesusikomplikavo ir kad greit grysiu i namus.
Pries penkis metus - pasiseke atsidurti daug geresnese salygose.
Atsakyti
o kazi kaip su moterim is rajonu ?ar priima be siuntimo,prasidejus veiklai?ar vaikeli iskart i palata atiduoda po naturalaus gimdymo ar pas save laiko?ar epidura pasiulo ar paciom prasyt reikia?
Atsakyti
O kur galima butu pasiskambinti,del tu klizmu pasiklausti...?arteja laikas,ir nzn,kaip cia daryt...nenoreciau apsikakot... blush2.gif GAL KOKI TEL. ZINO MAMYTES? blush2.gif
Atsakyti
Klizmu nedaro
Atsakyti
VGN kosultacinis 8-5 2695463
Atsakyti
QUOTE(cheburaska7 @ 2011 04 29, 23:16)
Klizmu nedaro

Gal jai paprasysiu padarytu...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2011 04 30, 09:47)
Gal jai paprasysiu padarytu...? smile.gif

o ko tu taip dėl tos klizmos pergyveni? man kai sąrėmiai prasidėjo, aš namie kažkiek padariau,nes organizmas valosi ir pats, o nuvykus į ligoninę irgi vaikščiojau į tualetą. VGN mano vaikelį turėjusio priimti gydytojo klausiau, kaip čia su tais apsidarymais ant gimdymo stalo blush2.gif tai sako nepergyvenk, kas antra padaro, mes pripratę smile.gif iš tikrųjų tai per stūmimą gal ir padariau kažką, nes ten jau nesupranti, ar kakot nori, ar vaikelis čia jau lenda blush2.gif
Atsakyti
turbut neimanoma neapsidaryt per gimdyma doh.gif Bet greit viska sutvarko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2011 04 30, 11:36)
turbut neimanoma neapsidaryt per gimdyma  doh.gif  Bet greit viska sutvarko  smile.gif

Jau geriau apsidaryt negu po to hemarojų turėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 04 30, 12:46)
Jau geriau apsidaryt negu po to hemarojų turėt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2011 04 30, 11:36)
turbut neimanoma neapsidaryt per gimdyma  doh.gif  Bet greit viska sutvarko  smile.gif

As kai klausiau kokiu principu cia vadovaujasi, tai pasake tiesiai sviesiai - geriau rimta reikaliuka padaro ir sutvarkai, negu purskia ant daktaru cool.gif
Atsakyti