Na pas visas šiltnamiai su laiku atsiras jei tik noro bus
Tai žinau kad gerietė
...tiesa,o jus sklypa pirkot,ar seip koks palikimas
???
Papildyta:
....Cypai,ar tavo siltnamis jusu paciu statytas??/
Papildyta:
QUOTE(shanet @ 2011 03 25, 20:47)
...tiesa,o jus sklypa pirkot,ar seip koks palikimas
???
Papildyta:
Papildyta:
mes tai pirkom su namuku
lavut,tai kodel rasai,kad neturi jo???
QUOTE(shanet @ 2011 03 25, 20:49)
ko nenori?
Sveikos, as jau Sernuose,tik gaila kad savaitgaliui tik
Jau juk zadejau visam grizti, bet va net Klaipedoje tarp savu kur gyvenu ateina vakaras sirdis tabaluojas , o jei likciau viena isvaziuociau su greitaja kaip mano mama ,visgi nervai pasilpe.... Dar teks pabut Klp, o cia taip faina sniego tik lopai besimato, vaikas spygavo is dziaugsmo pamacius savo smelyna, namie va abu zaidzia ramu issilge zaislu. Grizom plius 8, per valanda va su elektriniais 16,uosvis tik ka paleido sildyma.. As tik vakar apsodinau pomidoru daigus i lovelius...
Jau juk zadejau visam grizti, bet va net Klaipedoje tarp savu kur gyvenu ateina vakaras sirdis tabaluojas , o jei likciau viena isvaziuociau su greitaja kaip mano mama ,visgi nervai pasilpe.... Dar teks pabut Klp, o cia taip faina sniego tik lopai besimato, vaikas spygavo is dziaugsmo pamacius savo smelyna, namie va abu zaidzia ramu issilge zaislu. Grizom plius 8, per valanda va su elektriniais 16,uosvis tik ka paleido sildyma.. As tik vakar apsodinau pomidoru daigus i lovelius...
QUOTE(Lavute @ 2011 03 25, 21:56)
QUOTE(shanet @ 2011 03 25, 20:59)
as irgi
siandien pasgailejau kad nevaziavau i parduotuve ....
reik gal eit arbatos pasidaryt gal atminti atgausiu ir as
mano skaniausias gerimas Raudonos devynerios , jau buvau siand parduotuveje paciupus, bet padejau atgal
QUOTE(sernas @ 2011 03 25, 21:03)
Mes turbūt savaitgalį tinginiausim 
Tik vieną darbą turiu - nusipirkt kažkaip lėktuvo bilietus. Nusprendėm išlėkt vasaros pasitikt į šiltus kraštus
Tik vieną darbą turiu - nusipirkt kažkaip lėktuvo bilietus. Nusprendėm išlėkt vasaros pasitikt į šiltus kraštus
vo vyrai prabudo
labas labas....
ispanija?
QUOTE(Lavute @ 2011 03 25, 21:05)
Panašiai - Tenerifė