Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

man faina tai kad bus jau velu o sviesu smile.gif laukiu ilgu dienu smile.gif
Atsakyti
..... drinks_cheers.gif na,cia sutinku.

Laba diena visoms....user posted image,tik dabar kavikes pasidariau....maniau bus ko skaityt tongue.gif .

Tai kaip savaitgali leidziat bigsmile.gif ???
As tai va,vel i naktine ax.gif ,bet po to kelias iseigines turesiu tongue.gif .

Pro langeli toks grazus oras atrodo rolleyes.gif ,tik man regis saltoka lauke,vejuota g.gif .

Kita menesi jau musu tetis grizta is juru mariu wub.gif

Atsakyti
Labukas, na mano šeimyna jau kieme reik ir man eiti biggrin.gif Saulutė šviečia bet vėjas šaltas buvau trumpam mieste tai oho ho kaip ten šalta, na tikiuosi pas mus šilčiau miškas užstoja smile.gif
QUOTE(shanet @ 2011 03 26, 16:10)
Nulindau pasidairyt po jo inetini puslapiuka,tik tingejau gilintis,reiks kadu atidziau pastudijuot  bigsmile.gif .Nu kaip man patinka tokie zmones-keliauninkai,turetu but idomu padiskutuot bigsmile.gif ....jo paklausyt.

Cypai,gal turi savo siltnamio fotke....kiek mokejot,jei ne paslaptis bigsmile.gif ???

Tikriausiai neturiu šiltnamio nuotraukos, na man rodos mokėjom 3500lt o gal 3200 gerai nepamenu smile.gif gausi užsukti ir pasižiūrėti ax.gif
Papildyta:
va matosi truputį

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypas: 27 kovo 2011 - 12:56
...grazios foto bigsmile.gif ....linksmai svenciat thumbup.gif .
Nu tikrai fainas siltnamiukas,pas mus ,kas turi aplinkui,tai kitokie...plastmase kitokia,banguotumas didesnis.O taviskio faktura tokia glotni,gal todel ir pirvo maziau lieka mastau.gif .
O jusiskis jau senai stovi???Nes mano kaimynku tokie liko ,kaip cia pasakius....purvini g.gif ,nutrinti,padulkeje,tokie pasideveje.Nu jiems kokie 5 metai.
Bet gal cia del tos dangos skirtingos g.gif .

Atsakyti
Sveikos.

as vakar vaziavau is Sernu su mikru i miesta, tai laukiau valanda laiko, tai sustirau ziauriai,pasirodo kad savaitgaliais jie vaziuoja kas valanda.buvau pikta juodai blink.gif
Atsakyti
Shanet nepamenu kiek turim gal 4, o gal 3 metus g.gif su atmintim kažko prastai g.gif biggrin.gif na pas mūsų irgi banguotas, bet smulkiai, iš išorės tai neapsineša,o iš vidaus taip plaunu rudenį cool.gif

Na va mes jau papietavo kepėm žuvį ant laužo bigsmile.gif pradėjom sezoną biggrin.gif
Atsakyti
....nu as prie taves pristosiu doh.gif lotuliukas.gif Cypai...tai gal dar turi koordinates tu siltnamio statytoju bigsmile.gif ???

Zuvis ant lauzo...ar rukyta- JEGA thumbup.gif
Kokia kepet??? bigsmile.gif

MB turi pasidares rukykla,tai ojojoi kiek suvalgem zuveles per sezona tongue.gif .Gaunasi karsto rukymo,tokia minkstute,kvepianti,nuo stuburkaulio neriasi....niam niam tongue.gif .

Nu psio,kita menesi,kai gris MB ir mes darysma atidaryma liezuvis.gif .

Atsakyti
Mano vyras nupirko ir pats pastatė, ten lengvai susirenka, pamatą pats išpylė, o mes pirkom iš Gulbės kur Danės g. tada mūsų draugas ten prie valdžios dirbo jis ir pasiūlė mums smile.gif

Skumbrę labai skanu ant laužo ji tokia riebi biggrin.gif mūsų praeitų metų atradimas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras mirksiukas.gif ....ner cia vakarojanciu lens.gif

Cypai,nustebinai,nu nebuc pagalvojus,kad skumbre skanu bigsmile.gif .
O tu ja kazkaip paruosi? Kaip kepat....tiesiai guldai ant groteliu ar i folga vyniojat???

Mano visos zuvytes folgoj su prieskoniais,darzovikem ir guldau ant zariju....apkasu jomis. mirksiukas.gif

Atsakyti
Nu sveikos, kas gero....
pas mane tai nieko, isejau sekmadieni su grebliu palakstyt po kiema, bet nieko gero nepesiau, zeme dar isalus sniego bile kiek, tai taip nieko gero ir nenuveikiau g.gif
Atsakyti
labas vakaras, mes tai kepam lasisa folgoje ant groteliu niam tongue.gif
Papildyta:
as tai svtg sernuose net lauke nebuvau isejus 4u.gif krausciau spintas ,ruosiuosi pavasariui smile.gif siaip ir labai vejas buvo ,manoji tai buvo lauke dukart parejo iki ausu teslyna. doh.gif
Papildyta:
o sniego visai mazai ... lopineliai, ten tik gale prie siltnamio daug...net nustebau kad siemet neapsem rusio,nes tepem toki spec misini pasiteisino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginttux @ 2011 03 28, 21:15)
labas vakaras, mes tai kepam lasisa folgoje ant groteliu niam  tongue.gif
Papildyta:
as tai svtg sernuose net lauke nebuvau isejus  4u.gif  krausciau spintas ,ruosiuosi pavasariui  smile.gif  siaip ir labai vejas buvo ,manoji tai buvo lauke dukart parejo iki ausu teslyna.  doh.gif
Papildyta:
o sniego visai mazai ... lopineliai, ten tik gale prie siltnamio daug...net nustebau kad siemet neapsem rusio,nes tepem toki spec misini pasiteisino  4u.gif

pas mus tai virtuve rusi ir nesemia.. tfu tfu tfu aisku...
o va kaimynai kurie arciau gatves gyvena amzinau plaukia, cia kuriais metai kase ziurejo drenaza, galvojo kad uzsikimse kazkur, bet viena moterele kuri atvaziuoja tik savaitgaliais arba dar reciau i soda neleido palei rupeziu iskasti drenazo kad paziutet kame reikalas, tai daba net nzn kaip jie gyvena. pas vienus kamynus jei neklystu tai sulinys rusy yra blink.gif , nezinau kaip cia sugalvojo namo statytojai taip.
nu aisku pati nemaciau gal cia ir apsipliotkijau g.gif blush2.gif

p.s o cia nuotaikai pasikelti Spausti cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavute: 28 kovo 2011 - 21:21