Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

QUOTE(ginttux @ 2011 03 25, 21:05)
mano skaniausias gerimas Raudonos devynerios , jau buvau siand parduotuveje paciupus, bet padejau atgal smile.gif

tokiu net nzn bigsmile.gif
Atsakyti
lavut,arbata nepades lotuliukas.gif ,reikejo varyt i parde.
O as jau gurksnoju raudona sausa liezuvis.gif

Sernas,gerai sugalvojot bigsmile.gif
O gal ziurejot per TV-"nerealios namu seimininkes"??? Siandie jos kaip tik turejo sveti,kuris mokino liaudi,kaip susirast pigius skrydzius...kur juos iesokt,tik as -tundra,neuzsirasiau,o dabar jau gailiuos doh.gif lotuliukas.gif ,ryt ryte reiks ziuret kartojima.
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2011 03 25, 20:56)
ko nenori? blush2.gif

tu parasei neturi as perskaiciau nenori biggrin.gif

nu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jo siltnamio neturiu, namas stovi ant sklypo biggrin.gif
Atsakyti
gintux,o kodel padejai,save tramdai??? lotuliukas.gif

Zinau as tas devynerias mirksiukas.gif ,tarp musu kolegiu,kai reik kokia data pazymet,tai tas raudonas devynerias su Shvepsu mixuojam tongue.gif ...bais neblogai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
ai galvoju su uosviu gert neprikolas biggrin.gif
su apelsinu sultim thumbup.gif
kepu duona turim alaus smile.gif
Papildyta:
is jusu niekas nestudijuoja? man mintis gal siemet pastudijuot kol nedirbu ...
Atsakyti
QUOTE(ginttux @ 2011 03 25, 21:35)
ai galvoju su uosviu gert neprikolas biggrin.gif
su apelsinu sultim  thumbup.gif
kepu duona turim alaus smile.gif
Papildyta:
is jusu niekas nestudijuoja? man mintis gal siemet pastudijuot kol nedirbu ...

noreciau as.....
tik kol mano merga dar tokio amziaus tai turbut reikia vyti minti sia i sona smile.gif
o tu ka noretum studijuoti?
Atsakyti
as esu baigus buhalterija kolegijoje Klaipedos verslo ir tecnologiju , buves zemes ukio technikumas. tai gavau aukstaji neuniversitetini kad gauti universitetini reikia stoti i univiera testines,istojau vienais metais bet testines tebuvo vadyba ir teise tai vadyba pasirinkau KU,bet virs 5ooolt metams buvo tai galvoju nacert uz tokia specialybe moketi tokius lt kai jau dirbi vadybininke.. dbr girdejau kad jureivystes kolegijoje kazkas tai is romerio bus studijos testines bakalaurui gaut metus reiks ar pusantru,, ir kaina lyg sake virs3000metams,turiu ten destytoja pazistama
reiks pasidomet geriau..
Atsakyti
QUOTE(ginttux @ 2011 03 25, 21:55)
as esu baigus buhalterija kolegijoje Klaipedos verslo ir tecnologiju , buves zemes ukio technikumas. tai gavau aukstaji neuniversitetini kad gauti universitetini reikia stoti i univiera testines,istojau vienais metais bet testines tebuvo vadyba ir teise tai vadyba pasirinkau KU,bet virs 5ooolt metams buvo tai galvoju nacert uz tokia specialybe moketi tokius lt kai jau dirbi vadybininke.. dbr girdejau kad jureivystes kolegijoje kazkas tai is romerio bus studijos testines bakalaurui gaut metus reiks ar pusantru,, ir kaina lyg sake virs3000metams,turiu ten destytoja pazistama
reiks pasidomet geriau..

jezau kokios kainos doh.gif
Atsakyti
joooo doh.gif
kolegija baigiau ne cento nesumokejau dar stipendija gavau... thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Vakar filmą užsižiūrėjau nebebuvo laiko su jumis pliurpti biggrin.gif mes su vyru po mojito išgėrėm biggrin.gif
QUOTE(shanet @ 2011 03 25, 20:47)
...tiesa,o jus sklypa pirkot,ar seip koks palikimas tongue.gif???
Papildyta:
....Cypai,ar tavo siltnamis jusu paciu statytas??/

Mes pirkom skypą su mažu nameliuku ir pristatėm apstatėm smile.gif
Buvo anksčiau senas šiltnamis, bet mes jį nugriovėme,o prieš kelis metus pasistatėme plastikinį, tai toks gražus tvarkingas smile.gif
QUOTE(sernas @ 2011 03 25, 21:03)
Tik vieną darbą turiu - nusipirkt kažkaip lėktuvo bilietus. Nusprendėm išlėkt vasaros pasitikt į šiltus kraštus wink.gif

Žadėjau siūlyti važiuoti į Ispaniją Andalūzija už Malagos 40 km prie jūros turim kur apsistoti bigsmile.gif , bet matau planai į Tenerifę, mes ten dar nesam buvę bet visi giria 4u.gif

QUOTE(shanet @ 2011 03 25, 21:09)
Sernas,gerai sugalvojot bigsmile.gif
O gal ziurejot per TV-"nerealios namu seimininkes"??? Siandie jos kaip tik turejo sveti,kuris mokino liaudi,kaip susirast pigius skrydzius...kur juos iesokt,tik as -tundra,neuzsirasiau,o dabar jau gailiuos doh.gif  lotuliukas.gif ,ryt ryte  reiks ziuret kartojima.[/b]

Man vakar sesė pasakojo, tai aš supratau kad čia Makalius iš supermamos šaunuolis pats pradėjo anksti keliauti dabar jau ir kitiems padeda 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, faina sianakt suksim laikrodzius i prieky isvis bus sviesu vakare..
Atsakyti
...a tas Makalius is supermamu g.gif ???
Nulindau pasidairyt po jo inetini puslapiuka,tik tingejau gilintis,reiks kadu atidziau pastudijuot bigsmile.gif .Nu kaip man patinka tokie zmones-keliauninkai,turetu but idomu padiskutuot bigsmile.gif ....jo paklausyt.

Cypai,gal turi savo siltnamio fotke....kiek mokejot,jei ne paslaptis bigsmile.gif ???

gintux, a tau fauna,kad reik sukt doh.gif ???...mane tai nervina sitie sukinejimai,persiorentavimai tongue.gif .Jau zedejo palikt viska ramybej ,lyg ir irode,kad nieko nesutaupoma sviesos atzvilgiu,ale vistiek reik sukinet doh.gif

Atsakyti