Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

QUOTE(Lavute @ 2011 03 30, 19:47)
Sveikos,
pas mus tai erdves, ner ko lyginti su Teo smile.gif

Siandien nuo darzelio ejau iki akropolio pertute, (nuo vetrunges), nu fantaskistas oras, buc ejus ir ejus smile.gif

mieste kiek dviratininku  blink.gif

tiesa minejai kad sestadieni vaziavai su mikriuku i miesta? gal su juodu puspaltuku buvai apsirengusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sida@mail.lt: 30 kovo 2011 - 19:30
QUOTE(sida@mail.lt @ 2011 03 30, 19:29)
tiesa minejai kad sestadieni vaziavai su mikriuku i miesta? gal su juodu puspaltuku buvai apsirengusi?

jo bigsmile.gif prakeikiau tada visus blush2.gif
o ka matei?
Atsakyti
sveikos, faina jau silteja orai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginttux @ 2011 03 30, 19:56)
sveikos, faina jau silteja orai thumbup.gif

jo as vis viliuosi kad sniegas is kiemo isnyks
Atsakyti
pas mus jau svtg mazai bebuvo sniego,ziuresiu ryt jau gal visai nebebus smile.gif
manoji i darzeli eina ,ir va vel sloga ,nervina jau mane ...
gausim vaziuot namo gyvent baigsisi visi darzeliai ..
visi 3metai gimtadieniai sirgo ji, praeitaismetais tikra diena vejaraupiais susirgo,tai dbr nebeplanuoju gimtadienio,bet norime tam safari svest nes vis neteko ten jai savojo gimtadienio atsvest ir personaza karlsona norim pasiimt smile.gif
Atsakyti
provans...lalalala....aaaaaa....user posted image...noriu i Paryziu,noriu kur nors...

Sveikos Sernu kaimynkos bigsmile.gif .
Uvh,kokia nebloga dienele...pavasaris,norisi kazkur lekt,kazka nuveikt tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shanet: 31 kovo 2011 - 11:32
oo kokios emocijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos
pagaliau ir as parsivilkau namo. yahoo.gif
Siandien turejau net 3 pasimatymus,pavargau kaip suo blink.gif
nu bet nieko siandien jau ketvirtadienio pabaiga, o ryt jau penktadienis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavute: 31 kovo 2011 - 20:23
ot ir supratingumas...
schmoll.gif
Sudege namas sudege viskas ir dar VIASAT reikalauja uz nutraukima 408lt kaip uz netesybas,,,
TEO zmoniskai suprato ir nutrauke ir dar pasiule naujas irangas kad toliau naudotis, o Viasat reikalauja dar 200lt uz korteles negrazinima.... doh.gif

MAT MANO SUTARTIS O NAMAS NE MANO SAKAU KOKS JUMS SKIRTUMAS GAL AS NUOMOJUS TEN...
Atsakyti
QUOTE(ginttux @ 2011 04 01, 13:11)
ot ir supratingumas...
schmoll.gif
Sudege namas sudege viskas ir dar VIASAT reikalauja uz nutraukima 408lt kaip uz netesybas,,,
TEO zmoniskai suprato ir nutrauke ir dar pasiule naujas irangas kad toliau naudotis, o Viasat reikalauja dar 200lt uz korteles negrazinima.... doh.gif

MAT MANO SUTARTIS O NAMAS NE MANO SAKAU KOKS JUMS SKIRTUMAS GAL AS NUOMOJUS TEN...

o prie ko cia namas ir sutartis?
Atsakyti
na sutartis mano vardu o kur viasatas sudege sodyba ne mano vardu, tai atseit gal meluoju kad sudege, na cia tik priezastis, niekaip jie neatstojo kad as pratesciau nes as turiu dvi sutartis viena man baigiasi rugseji kur naudoju sernuose tai man po rugsejo liepe pratet arba nutraukt su netesybom, tai supykus nutraukiau bet veliau paskamabinau kad pratesiu , gaila man moket uz nieka..tai ar mes mama panaudosimtuos likusiuis 17men... o siaip supykau ant viasat... blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu siandien balandzio pirmoji, bet rimtai nemeluodama galiu pasakyti...
siandien is ryto pas mus atejususios antys buvo su graziais zaliais kaklais, o kai grizom namo vakare beveik pelei namus ant kaimynu kiemo vaiksciojo strina, vaizdelis fantastikas smile.gif
Atsakyti