Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai po santuokos

QUOTE(amzinybe_7 @ 2005 04 05, 15:15)
Beja, iškilo klausimas, jeigu aš pasilieku mergautinę pavardę ir plius dar man prisideda vyro pavardė, tai nejaugi, man reikia būtinai pasikeisti banko sąskaitas, korteles, studento pažymėjimą? Pasą ir teises pasikeisiu.  blush2.gif

Šito turi klausti pačių bankų ir t.t., nes čia ne CMS darbas.
Atsakyti
Na va praėjo jau beveik metų nuo vestuvių, tai žinokit tik dabar jau visur esu -ienė. Prieš savaitę susitvarkiau su popieriais poliklinikoje. Viskas thumbup.gif
Bet viska taip iš lėto tvarkiausi.. pasą kažkur po 2-jų menesių, paskui dar po mėnesio darbe, paskui banke, va dabar ir polilinikoje.
A tiesa liko dar teisės doh.gif , na bet čia vistiek privaloma keisti, tai savaime išsispręs 4u.gif
Atsakyti
O kaip del soc pazymejimo? kur cia iraso pavarde? denuose irasinejo i antra psl. o dabar juk tokie lapeliai su nuotrauka, laminuoti. Man isdave naujaji...tai ka vel keisti?
Atsakyti
Parašykit žioplelei, prieš kiek laiko reikia pareiškimus paduoti vestuvėms CMB ir bažnyčioj. Norim vestuvių, bet nieko neišmanom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2005 04 21, 16:49)
Parašykit žioplelei, prieš kiek laiko reikia pareiškimus paduoti vestuvėms CMB ir bažnyčioj. Norim vestuvių, bet nieko neišmanom tongue.gif

Prašymą CMS reikia paduoti ne mažiau kaip prieš mėnesį. O bažnyčioje - kaip susitari mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(amzinybe_7 @ 2005 04 05, 14:15)
Beja, iškilo klausimas, jeigu aš pasilieku mergautinę pavardę ir plius dar man prisideda vyro pavardė, tai nejaugi, man reikia būtinai pasikeisti banko sąskaitas, korteles, studento pažymėjimą? Pasą ir teises pasikeisiu.  blush2.gif

tavo pavardė pasikeitė bet kuriuo atveju, todėl teks keisti ir banke viską. jei nepasikeisi, tavęs gali neaptarnauti.

QUOTE(Kaciuke @ 2005 04 21, 15:49)

žiūrint, kada norite tuoktis. jei vasarą, gali telti net prieš pusę metų, jei norit tam tikros datos. vasarą- pats įkarštis.
Atsakyti
IŠTEKĖJUSIOS,
per kiek laiko ruošiatės pasikeisti dokumentus? Jei jau keičiatės, kur daugiausiai sugaišot laiko ir kokių dokumentų reikėtų nepamiršti einant į būtinas įstaigas?
Atsakyti
Kažkas minėjo, kad per 1 mėnesį sad.gif ***** teks man paskubet, nes nieks per sieną nepraleis sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė @ 2005 07 04, 08:53)
IŠTEKĖJUSIOS,
per kiek laiko ruošiatės pasikeisti dokumentus? Jei jau keičiatės, kur daugiausiai sugaišot laiko ir kokių dokumentų reikėtų nepamiršti einant į būtinas įstaigas?

daugiausiai laiko užima paso keitimas - visą mėnesį. o jei dar prie kokių nesąmonių prisikabina, tenka keliskart eiti. man pvz.: prisikabino prie foto doh.gif
kadangi mano Sodra dar sena buvo, tai tik pavardę įrašė ir viskas - 10min užtrukau. Banke susitvarkiau per savaitę, per tiek laiko kortelės su nauja pavarde parkeliavo. Darbe galėjau viską keisti tik po to, kai turėjau naują pasą.

QUOTE(,ickute7,2005 07 05, 08:57)
Kažkas minėjo, kad per 1 mėnesį sad.gif  ***** teks man paskubet, nes nieks per sieną nepraleis sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

šiaip važiuojant į užsienį nereik būt su nauju pasu., juk nieks nežino, kad jūs susituokę. mano draugė važiavo praėjus savaitei po vestuvių - ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2005 07 05, 22:52)
daugiausiai laiko užima paso keitimas - visą mėnesį. o jei dar prie kokių nesąmonių prisikabina, tenka keliskart eiti. man pvz.: prisikabino prie foto  doh.gif
kadangi mano Sodra dar sena buvo, tai tik pavardę įrašė ir viskas - 10min užtrukau. Banke susitvarkiau per savaitę, per tiek laiko kortelės su nauja pavarde parkeliavo. Darbe galėjau viską keisti tik po to, kai turėjau naują pasą.
šiaip važiuojant į užsienį nereik būt su nauju pasu., juk nieks nežino, kad jūs susituokę. mano draugė važiavo praėjus savaitei po vestuvių - ir nieko smile.gif

Taigi dokumentai po santuokos (t.y. po pavard4s keitimo) galioja 3 mėnesius. Aš tai kol kas tik pasą keisiu, o po truputėlį (kad nieks nesikabintų) - ir visa kita -planuoju per pusmetį visur oficialiai būti -iene.
Atsakyti
Superiukės pasidalinkit patirtimi...jeigu tuoktis ruošiamės tik bažnyčioje, o į CMB tik vėliau dėl popierių grynai nueiti, tai ar reikia dar iš anksto registruotis, ar galim šiaip nueit ir viskas? jokių jungtuvių cmb nenorim, tik oficialų įteisinimą visai nešventinį...turbūt daug kas dabar taip daro, tai pasipasakokit prašau...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 07 06, 19:35)
Superiukės pasidalinkit patirtimi...jeigu tuoktis ruošiamės tik bažnyčioje, o į CMB tik vėliau dėl popierių grynai nueiti, tai ar reikia dar iš anksto registruotis, ar galim šiaip nueit ir viskas? jokių jungtuvių cmb nenorim, tik oficialų įteisinimą visai nešventinį...turbūt daug kas dabar taip daro, tai pasipasakokit prašau...sad.gif

per 10 dienu po santuokos sudarymo baznycioje be jokio isansktinio registravimosi turi kreiptis i CMB ir viskas. Mes taip darysim.
Atsakyti