Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai po santuokos

QUOTE(kolete @ 2005 08 10, 14:45)
o kiek paso pasikeitimas kainuoja? ir ka ten neshtis kartu su savim reik?

kainuoja 10Lt tapatybės kortelė, ir 60Lt pasas. O neštis labai daug dokumentų reikia, nesuprantu kam g.gif g.gif g.gif Atstovėjau eilę, pasakė, kad reikia anketoj, toj kur duoda užpildyt, įrašyt tėvų pasų duomenis. Skambinu tėvam, surašau, vėl atstoviu eilę blink.gif mad.gif Įeinu, sako duok tėvų pasus, reikia sutikrint-****, sorry, bet kam? Juk 16 m. kai dariau pasą, ten viskas surašyta, tėvai savaime aišku nepasikeitė, kaip kokia gyvenama vieta doh.gif gun_bandana.gif DURNIZMAS.Važiuoju pas tėvus pasų pasiimt.Ir eisiu šiandien vėl, neduok dieve nepriduosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2005 08 12, 09:01)
kainuoja 10Lt tapatybės kortelė, ir 60Lt pasas. O neštis labai daug dokumentų reikia, nesuprantu kam g.gif  g.gif  g.gif Atstovėjau eilę, pasakė, kad reikia anketoj, toj kur duoda užpildyt, įrašyt tėvų pasų duomenis. Skambinu tėvam, surašau, vėl atstoviu eilę blink.gif  mad.gif Įeinu, sako duok tėvų pasus, reikia sutikrint-****, sorry, bet kam? Juk 16 m. kai dariau pasą, ten viskas surašyta, tėvai savaime aišku nepasikeitė, kaip kokia gyvenama vieta doh.gif  gun_bandana.gif DURNIZMAS.Važiuoju pas tėvus pasų pasiimt.Ir eisiu šiandien vėl, neduok dieve nepriduosiu doh.gif

O kokiam čia mieste ? blink.gif Nu man Panevėžyje nieko nereikėjo, darbuotoja pati viską įrašė iš duomenų bazės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2005 08 12, 10:05)
O kokiam čia mieste ?  blink.gif  Nu man Panevėžyje nieko nereikėjo, darbuotoja pati viską įrašė iš duomenų bazės.  biggrin.gif

O tai tu Panevezyje dareisi, ne Kaune? blink.gif
Atsakyti
Tai cia Kaune tokias nesamones isdarineja? g.gif nesuprantu blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2005 08 12, 10:01)
kainuoja 10Lt tapatybės kortelė, ir 60Lt pasas. O neštis labai daug dokumentų reikia, nesuprantu kam g.gif  g.gif  g.gif Atstovėjau eilę, pasakė, kad reikia anketoj, toj kur duoda užpildyt, įrašyt tėvų pasų duomenis. Skambinu tėvam, surašau, vėl atstoviu eilę blink.gif  mad.gif Įeinu, sako duok tėvų pasus, reikia sutikrint-****, sorry, bet kam? Juk 16 m. kai dariau pasą, ten viskas surašyta, tėvai savaime aišku nepasikeitė, kaip kokia gyvenama vieta doh.gif  gun_bandana.gif DURNIZMAS.Važiuoju pas tėvus pasų pasiimt.Ir eisiu šiandien vėl, neduok dieve nepriduosiu doh.gif

koks grybas. turi kompiuterines sistemas ir visokiu nesamoniu praso kaip tevu asmens kodai, na jeigu dar pasus atitempti. as manau kad tos bobos "dovanu" tada visaks labai greitai susitvarkytu.
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2005 08 10, 18:06)
As buvau pasu poskyri pasiteirauti-sake jei duomenu bazei esi irasyta jau kaip -iene, pasa gal pakeisti ir skubos tvarka-tai yra per diena....

Man pasakė tą patį, tai dabar jau turėtų būt pakeista pavardė bet laiko visiškai neturiu kada nueiti, o nuo rugsėjo tai visai busių užsiėmus, bet visai gerai dar jaučiuosi pasirašinėdama mergautine pavarde. tongue.gif
Atsakyti
Jo Kaune tikra nesamonė, ėjau tris kartus, pirmą kartą užlūžo sistema prieš nosį, ateik kitą kart, antrą kartą nuėjau pavardė dar nepakeista, nuėjau trečią kartą, ok pavardė pakeista, bet arba deklaruoju gyvenąmą vietą čia Kaune, arba varau darytis į tėviškę doh.gif tai ką popierius tvarkau kad deklaruot gyvenamą vietą čia Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2005 08 12, 10:01)

As tai per viena diena visus dokumentus surinkau ir uzpildziau viska ka reikejo,tiesa...poperizmo daugiau negu reikia,vos ne visos gimines asmens kodus surasyt reikia,marazmas kazkoks,tik pasiseke kad jokiu eiliu nebuvo,sumokejau,uzpildziau ir viso geriausio....lauksim jusu po menesio,norejau kad padarytu greiciau tai sako pavardes keitimas skubiai nera daromas,kazkaip man keistai nuskambejo g.gif bet tiek to...
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 08 19, 13:47)
As tai per viena diena visus dokumentus surinkau ir uzpildziau viska ka reikejo,tiesa...poperizmo daugiau negu reikia,vos ne visos gimines asmens kodus surasyt reikia,marazmas kazkoks,tik pasiseke kad jokiu eiliu nebuvo,sumokejau,uzpildziau ir viso geriausio....lauksim jusu po menesio,norejau kad padarytu greiciau tai sako pavardes keitimas skubiai nera daromas,kazkaip man keistai nuskambejo g.gif bet tiek to...

Man ta pati pasake Vilniuj - po menesio... schmoll.gif
Mano teisių tuoj medicininė baigsis, beveik 5 metai, tai norėjau kad greičiau būtų, na, bet gal spėsiu g.gif
Atsakyti
Per nepilnus 3 mėn. pasikeičiau svarbiausius dokumentus, o visa kita - vėliau, taigi:
Pasidariau per 3 savaites asm.tap. kortelę - 10 Lt ir pasą 60 Lt (mėgstam keliauti, tad pamaniau - gali prireikti), be to dabar šitie dok. galioja 10 metų. Reikėjo seno paso ir santuokos liudijimo (tik parodymui), dar berods 4 nuotraukų.

SoDroj užtrukau vos 5 min. - į mano senojo pavyzdžio knygelę įrašė naująją pavardę ir tiek. Prie senojo pažymėjimo parodžiau tik santuokos liudij. kopiją. Jei nori - gali darytis naują pažymėjimą (laiminuotą - su nuotrauką), tai užtrunka kiek ilgiau, kiek - neklausiau.

Lankiausi poliklinikoj, tad tik naująją pavardę įrašė.

Kažkaip man šiose įstaigose bebūnant praktiškai neprašė dokumentų (yapč - visų), galima praktiškai tik kopijas turėt, bet turbūt turėti pasą ar asm. tapatybės k., santuokos liudijimą ar dar SoDros pažymėjimą nėra sunku.
Atsakyti
QUOTE(Dovė @ 2005 09 01, 14:58)
SoDroj užtrukau vos 5 min. - į mano senojo pavyzdžio knygelę įrašė naująją pavardę ir tiek. Prie senojo pažymėjimo parodžiau tik santuokos liudij. kopiją. Jei nori - gali darytis naują pažymėjimą (laiminuotą - su nuotrauką), tai užtrunka kiek ilgiau, kiek - neklausiau.

Aš šiandien buvau sodroj, tai ir 5 min neužtrukau ir padarė naują pažymėjimą (laminuotą - su nuotrauka).
Atsakyti
o man tai vargas su nauju pasu doh.gif kad nereiktu vaziuot del jo i savo miesta, nusprendziau Kaune deklaruot gyvenamaja vieta ir darytis cia pasa. Ir koks velnias mane tam pastumejo doh.gif
kadangi kol kas nuomojam buta, tai deklaruot nusprendem vyru tevu adresu. o ten namas dvieju savininku, tai reikes dar ir kita savininke temptis i pasu poskyri kad duotu sutikima, dar anytai reikes kadastro pazymejima ishsiimt, kuris tik rugsejo 13 d. bus, nes pasirodo, ish anksto reikia uzsakyti blink.gif kaip su tais vazinejimais ir veziojimais kitos namo savininkes (pensininke, su kuria sunku susikalbeti), bei paso visais dokumentais bus tai net nezinau, nes nuo kitos savaites mums su vyru darbai prasides ir sunku bus kazkur ishlekti verysad.gif
Atsakyti