Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai po santuokos

QUOTE(Indrushka @ 2005 09 18, 16:59)
ir ash turiu klausimeli, ash istekejau 2005.08.20 ir dabar jau esu Londone. Isvykome po keliu savaiciu po vestuviu. Paso nepasikeiciau, nes kai skambinausi i pasu poskyri man pasake kad paso anksciau kaip po menesio man nekeis sad.gif nes tik po menesio isigalioja naujoji pavarde  unsure.gif  o dabar vat skaitydama sia tema matau kad popierius reikia susitvarkyti per menesi blink.gif
taigi gal kuri nors zinote ar sia procedura galima daryti bunant uzsienyje? visus popierius ir liudijimus turiu su savimi

Visus siuos reikalus tvarko Lietuvos ambasada,tik gal uztruks tai daugiau laiko.
Atsakyti
labukas,
dabar man klausimelis iskilo g.gif
as deklaravus savo gyvenamaja vieta kaune, bet vestuves vyko vilniuje. esu studente, tai gal jau ir priklausau vilniui? esme tame, kur man darytis pasa, kaune ar vilniuje??? nelabai yra kada i kauna nuvaziuot... ir ka su savim reikia nestis? sena pasa, santuokos liudijima, nuotraukas... ka dar? kada susimoket? pries nesant dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 10 03, 20:58)
labukas,
dabar man klausimelis iskilo g.gif
as deklaravus savo gyvenamaja vieta kaune, bet vestuves vyko vilniuje. esu studente, tai gal jau ir priklausau vilniui? esme tame, kur man darytis pasa, kaune ar vilniuje??? nelabai yra kada i kauna nuvaziuot... ir ka su savim reikia nestis? sena pasa, santuokos liudijima, nuotraukas... ka dar? kada susimoket? pries nesant dokumentus?

Darytis asmens dokumentą reikia pagal deklaruotą gyvenamąją vietą, taigi tavo atveju- Kaune. Nuėjus į pasų poskyrį, reikia turėti nuotraukas, santuokos liudijimą ir jo kopiją, seną pasą, kvitą, kad esi sumokėjusi už dokumentų darymą. Berods viskas 4u.gif
Atsakyti
po vestuviu kiek zinau keisti pavarde reikia pradeti nuo paso. Gal kas nesenai keitete pasa ir galite pasakyti kokiu dokumentu reikia g.gif
Atsakyti
as jau pridaviau, tai nueini i pasu poskyri, pasiimi lapeli kiek moket reikai ir i kur, tada susimoki ir su senais pasais 4 nuotraukom, kvituku ir santuokos registracijos pazymejimu i pasu poskyri uzpildai ten lapa ir viskas, lauki menesi.
Atsakyti
Dar reikia zinoti tevu asmens kodus.
Atsakyti
nebutinai, man paske ta kur dokumentsu pilde ir pirma kart kai keiciau ir kita kart, nes tevu asmens kodu nezinau mintinai.
Atsakyti
Aš šiandien jau pagaliau atsiemiau savo naują pasą ir liks teisės ir sodra. Daugiau atrodo viską jau susitvarkiau. 4u.gif
Atsakyti
Keičiant pasą ar /ir kortelė Migracijos tarnybai reikia pateikti ne 4, o 3 nuotraukas. Nors darbuotojos ima visas 4, neva jei kas atsitiktų.
Paprašykit kad atiduotų, panaudosit kitur.
Atsakyti
o kur tu ja panaudosi, nebet sodros pazymejimui, nes teisem reik, kad kampas butu baltas
Atsakyti
o ar imanoma pasikeisti pasa greiciau nei per menesi, ir ne kortele, o pasa.

Kiek kainuoja kai daro menesi ir kiek kai greiciau?
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 10 05, 13:00)
o ar imanoma pasikeisti pasa greiciau nei per menesi, ir ne kortele, o pasa.

Kiek kainuoja kai daro menesi ir kiek kai greiciau?

Imanoma ir greiciau, atitinkamai ir kainos dideja. Jeigu per menesi tai 60 Lt. Jeigu per 5 darbo dienas tai atrodo 90 Lt. o jeigu per 1 diena tai virs 100Lt. Jie ten labai gerai moka pinigus ismelsti, o jau bendravimo lygis tai atsiprasau doh.gif
Atsakyti