Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(Danni @ 2011 04 14, 15:58)
sveikos žaliavalgės, aš irgi prisijungiu prie jūsų, 5 dienas žaliavalgiauju, bet pas mane iškilo viena problema, per tas kelias dienas pilvas turbūt dvigubai padidėjo,
Gal kas žino kodėl man čia taip?

Cia gal pilva isputi? Nuo skaidulu gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 04 14, 18:54)

QUOTE(Flegma @ 2011 04 14, 23:51)
Cia gal pilva isputi? Nuo skaidulu gal?  g.gif

O tai įdomu dabar man visada taip bus, ar kažkada galiu tikėtis, kad pilvas susitrauks? Pasirinkau šią dietą norėdama sulieknėti ir pagerinti sveikatą, dabar pradedu abejoti ar ji man tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2011 04 15, 11:56)
O tai įdomu dabar man visada taip bus, ar kažkada galiu tikėtis, kad pilvas susitrauks? Pasirinkau šią dietą norėdama sulieknėti ir pagerinti sveikatą, dabar pradedu abejoti ar ji man tinka  g.gif

Visų pirma žaliavalgystė tai nėra viena iš milijonų dietų, visų antra RAw valgymo būdas skirtas ne sulieknėti ir visų pirma organizmui kardinaliai pakeistas maitinimosi racionas abejoju ar į naudą g.gif
Raw gyvenimo būdas turi kilti iš tavo pačios vidaus, o ne iš "ale fasonas dbr kazka crazy daryt"
Reiktu ishsitirti galbut organizma, ko truksta jame, pasidaryt kraujo, slapimo tyrimus plus gydytojo konsultacijos, jei Jus kankina antsvoris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2011 04 15, 10:56)
O tai įdomu dabar man visada taip bus, ar kažkada galiu tikėtis, kad pilvas susitrauks? Pasirinkau šią dietą norėdama sulieknėti ir pagerinti sveikatą, dabar pradedu abejoti ar ji man tinka  g.gif

čia ne dieta visų pirma 4u.gif putimas praeina tik kiekvienam individualiai, ir pradzioje svoris gali net pasokti i virsu

as metai laikao kaip mokausi žaliavalgiauti ir pasiekiau tik 70-80 proc. žalio svaites raciono, staigiai, o ne palaipsniui pakeitus mityba galite sau labai pakenkti, tad geriau mazais žingsniukais 4u.gif

QUOTE(indrusep @ 2011 04 15, 11:28)
Visų pirma žaliavalgystė tai nėra viena iš milijonų dietų, visų antra RAw valgymo būdas skirtas ne sulieknėti ir visų pirma organizmui kardinaliai pakeistas maitinimosi racionas abejoju ar į naudą  g.gif
Raw gyvenimo būdas turi kilti iš tavo pačios vidaus, o ne iš "ale fasonas dbr kazka crazy daryt"
Reiktu ishsitirti galbut organizma, ko truksta jame, pasidaryt kraujo, slapimo tyrimus plus gydytojo konsultacijos, jei Jus kankina antsvoris  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif su kiekvienu zodziu
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 04 15, 12:28)
Visų pirma žaliavalgystė tai nėra viena iš milijonų dietų, visų antra RAw valgymo būdas skirtas ne sulieknėti ir visų pirma organizmui kardinaliai pakeistas maitinimosi racionas abejoju ar į naudą  g.gif
Reiktu ishsitirti galbut organizma, ko truksta jame, pasidaryt kraujo, slapimo tyrimus plus gydytojo konsultacijos, jei Jus kankina antsvoris  mirksiukas.gif

na, antsvorio labai daug neturiu, gal kokius +5kg. mano racioną visada sudarydavo nemažai daržovių ir vaisių, beveik kievieną dieną išgerdavau šviežiai spaustų sulčių, o mėsos didelė mėgėja niekada nebuvau, tik kad vat labai dar daug valgydavau saldumynų ir miltinių, ir man dabar valgyti vien daržoves, vaisius, sėklas ir riešutus nėra labai sunku. skaičiau, kad tapti žaliavalgiu galima nebūtinai pamažu pereinant prie šio gyvenimo būdo, galima ir iš karto, čia kaip nuo ko priklauso. ir, pavyzdžiui, Viktorija Butenko, gerai žinoma žaliavalgių, būtent ir rekomenduoja pereiti iš karto prie 100% žaliavalgystės. manau palauksiu dar kelias dienas ir pažiūrėsiu kaip tas mano pilvas jausis.
Atsakyti
Pasirodė nauja knyga, su susidomėjimu varčiau knygyne (gale knygos yra gan nemažai receptukų, bet šiaip knygos esmė - ne jie), tik man brangoka pasirodė ir nenusipirkau blush2.gif Gal kas bus nusipirkęs ir rasiu kur pasiskolinti ar pasirodys bibliotekoje g.gif

user posted image

Daugiau apie knygą:
http://www.blk.lt/lt...s/zalia-mityba/
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 04 15, 19:41)
Pasirodė nauja knyga, su susidomėjimu varčiau knygyne (gale knygos yra gan nemažai receptukų, bet šiaip knygos esmė - ne jie), tik man brangoka pasirodė ir nenusipirkau blush2.gif Gal kas bus nusipirkęs ir rasiu kur pasiskolinti ar pasirodys bibliotekoje g.gif

O rusu kalba neskaitai? Knyga rusu kalba
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2011 04 16, 12:38)

Ačiū labai!!
Rusų kalba puikiausiai skaitau ir čia ta pati knyga thumbup.gif Esu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Aš taip nedrąsiai vis pasiskaitinėju apie žaliavalgystę, bet vis nesiryžtu.. Kuo toliau, tuo įdomiau darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 04 17, 18:11)
Ačiū labai!!
Rusų kalba puikiausiai skaitau ir čia ta pati knyga thumbup.gif Esu labai dėkinga 4u.gif

thumbup.gif lauskiu atsiliepimu, ar verta su rusu kalba kankintis doh.gif

QUOTE(lijo lijo @ 2011 04 18, 13:15)
Aš taip nedrąsiai vis pasiskaitinėju apie žaliavalgystę, bet vis nesiryžtu.. Kuo toliau, tuo įdomiau darosi smile.gif

labutis, po truputi po truputi 4u.gif

o as si svaitgali kepsnio (kaiulienos prandines) uzsimaniau, issikepiau skanus (padazas ir krienai lotuliukas.gif ) nu pakramciau ir ka doh.gif baigesi ziauriai ispustu pilvu ir nerealiais kepenu skausmais doh.gif ka reiskia kai atpranti nuo mesos ax.gif

o visa ziema svajojau apie salykus, dabat net nuo minties apie juos baisu darosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 18 balandžio 2011 - 13:58
Labas rytas 4u.gif

radau gero vitamino C ax.gif kas supranta rusu kalba

http://video.balsas....us-laidu-vedeja

seniai juokiausi iki asaru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 04 15, 19:41)

user posted image

Daugiau apie knygą:
http://www.blk.lt/lt...s/zalia-mityba/

aciu uz nuoroda! Berlyne norejau pirkt, bet pagailejau 17 eur. O cia lietuviskai! Varciau kaip ir verta demesio. Zadu pirkt!
Atsakyti