QUOTE(indrusep @ 2011 04 15, 12:28)
Visų pirma žaliavalgystė tai nėra viena iš milijonų dietų, visų antra RAw valgymo būdas skirtas ne sulieknėti ir visų pirma organizmui kardinaliai pakeistas maitinimosi racionas abejoju ar į naudą
Raw gyvenimo būdas turi kilti iš tavo pačios vidaus, o ne iš "ale fasonas dbr kazka crazy daryt"
Reiktu ishsitirti galbut organizma, ko truksta jame, pasidaryt kraujo, slapimo tyrimus plus gydytojo konsultacijos, jei Jus kankina antsvoris
na, antsvorio labai daug neturiu, gal kokius +5kg. mano racioną visada sudarydavo nemažai daržovių ir vaisių, beveik kievieną dieną išgerdavau šviežiai spaustų sulčių, o mėsos didelė mėgėja niekada nebuvau, tik kad vat labai dar daug valgydavau saldumynų ir miltinių, ir man dabar valgyti vien daržoves, vaisius, sėklas ir riešutus nėra labai sunku. skaičiau, kad tapti žaliavalgiu galima nebūtinai pamažu pereinant prie šio gyvenimo būdo, galima ir iš karto, čia kaip nuo ko priklauso. ir, pavyzdžiui, Viktorija Butenko, gerai žinoma žaliavalgių, būtent ir rekomenduoja pereiti iš karto prie 100% žaliavalgystės. manau palauksiu dar kelias dienas ir pažiūrėsiu kaip tas mano pilvas jausis.