Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(Pelede @ 2011 05 27, 12:55)
Prisijungiu prie jūsųsmile.gif Vat šią knygą (Campbell'o ''Naturalus budas isvengti ligu'') aš taip pat visoms rekomenduoju. Nors iki tol buvau skaičiusi ne vieną knygą apie sveikatą, bet pastaroji sukėlė lengvą šoką. Ir Boutenko turbūt jau visos skaičiusios.

geda net pasaky nedatyso rankos iki jos doh.gif nu susiimsiu kita savaite iveiksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelede @ 2011 05 27, 13:55)
Ir Boutenko turbūt jau visos skaičiusios.

pries pora dienu knyga isigyjau,tad dar pries akis smile.gif
Atsakyti
kas ta Boutenko? pirma kart tokia girdziu? as tai neseniai perskaicia Ruta rekomenduota fermentu faktorius irgi gerule ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 05 28, 20:59)
kas ta Boutenko? pirma kart tokia girdziu? as tai neseniai perskaicia Ruta rekomenduota fermentu faktorius irgi gerule ax.gif

ir man ji labai daug kur girdeta, matyta bet nieko nesu jos skaiciusi ax.gif dabar skaitau naturalus budas isvengti ligu, pradzia idomi, ziuresiu kas toliau ax.gif o nuo siandienos (pasibaigus baliu menesiui doh.gif ) startuoju su 4 svaitem 28 dienom 100 proc. termiskai neapdorotu maistu ax.gif jei kam idomu galiu rasyt ka valgau, manau, kad labai karototi ir mane bars uz bananus ax.gif nu negaliu as be ju ax.gif

nu tad startuoju ax.gif
svoris 86,9 kg, esu istinusi po drauges vestuviu ax.gif suvartota taure vyo ir tona vandens ax.gif, esu labai laiminga jog ismokau ir nebejaucio poreikio vartoti alkocholio (nu vis pabandau progai esant vdrug pramus ir gersiu skaniai) deja ne nebenoriu ir man nebereikia ax.gif ir pastebejau tai darosi labai madinga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 30 gegužės 2011 - 06:35
QUOTE(*Rūta* @ 2011 05 30, 06:32)
startuoju su 4 svaitem 28 dienom 100 proc. termiskai neapdorotu maistu  ax.gif  jei kam idomu galiu rasyt ka valgau, manau, kad labai karototi ir mane bars uz bananus  ax.gif  nu negaliu as be ju  ax.gif

Rūta, būtini rašykit! Labai įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 05 30, 05:32)
ir man ji labai daug kur girdeta, matyta bet nieko nesu jos skaiciusi  ax.gif  dabar skaitau naturalus budas isvengti ligu, pradzia idomi, ziuresiu kas toliau  ax.gif  o nuo siandienos (pasibaigus baliu menesiui  doh.gif ) startuoju su 4 svaitem 28 dienom 100 proc. termiskai neapdorotu maistu  ax.gif  jei kam idomu galiu rasyt ka valgau, manau, kad labai karototi ir mane bars uz bananus  ax.gif  nu negaliu as be ju  ax.gif

nu tad startuoju  ax.gif
svoris 86,9 kg, esu istinusi po drauges vestuviu  ax.gif  suvartota taure vyo ir tona vandens  ax.gif, esu labai laiminga jog ismokau ir nebejaucio poreikio vartoti alkocholio (nu vis  pabandau progai esant vdrug pramus ir gersiu skaniai) deja ne nebenoriu ir man nebereikia  ax.gif  ir pastebejau tai darosi labai madinga  bigsmile.gif

*Ruta* saunuole ax.gif Dideliausios sekmes 4u.gif

Butu smagu paskaitineti, ka valgote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 05 30, 07:32)
ir man ji labai daug kur girdeta, matyta bet nieko nesu jos skaiciusi  ax.gif  dabar skaitau naturalus budas isvengti ligu, pradzia idomi, ziuresiu kas toliau  ax.gif  o nuo siandienos (pasibaigus baliu menesiui  doh.gif ) startuoju su 4 svaitem 28 dienom 100 proc. termiskai neapdorotu maistu  ax.gif  jei kam idomu galiu rasyt ka valgau, manau, kad labai karototi ir mane bars uz bananus  ax.gif  nu negaliu as be ju  ax.gif

nu tad startuoju  ax.gif
svoris 86,9 kg, esu istinusi po drauges vestuviu ax.gif  suvartota taure vyo ir tona vandens  ax.gif, esu labai laiminga jog ismokau ir nebejaucio poreikio vartoti alkocholio (nu vis  pabandau progai esant vdrug pramus ir gersiu skaniai) deja ne nebenoriu ir man nebereikia  ax.gif  ir pastebejau tai darosi labai madinga  bigsmile.gif

Labas rytas. Būtinai rašykit viską, kaip sekasi..
o iš jūsų posto tai gerai prisijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
Labis rytas 4u.gif

tai pradedam biggrin.gif nerasysiu, pusryciai pietus vakariene, surasysiu dienos metu suvalgytus patiekalus, taip pat isgeriamu skysciu kiekio, nes jis pas mane minimum 1,5-2 litrai vandens per para, dar rytas tradiciskai prasideda stikline vandens su arbatiniu sauksteliu himalaju druskos (nezinau issitikinimas ar ne, bet kai pradejau tai gerti dingo zveriski galvos skausmai, da gerai tiems kas su WC esate susipyke), matuosiu maista puodukais (200-230ml turio), druska naudoju tik himalaju ax.gif tikiu, kad nieko naujo nepaskysiu, labai daug kas kartosis ax.gif

1-oji diena

1 puod. kopustu, pomidoru ir agurku salotu su slakeliu aliejaus, balzamiko actu ir agavos sirupu
1 puod. mirkytu lukstentu saulegrazu su razinomis (cia mano megiamiausias desertas)
4 bananai
0,5 kriauses
1 puod. agurku salotu su svogunais (aliejus, citrinos sultys medutis, pipirai, druska)
5 datulės

svoris nepasikete ax.gif 86,9 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 31 gegužės 2011 - 06:52
Labutis 4u.gif
Ruta saunuole, sekmes didziausios, butinai rasyk savo savijauta, ar kas neskauda ar galva nesisuka?
tiesa o kaip su himalaju druska yra, kuom ji vertinga?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 05 31, 07:11)
Labutis 4u.gif
Ruta saunuole, sekmes didziausios, butinai rasyk savo savijauta, ar kas neskauda ar galva nesisuka?
tiesa o kaip su himalaju druska yra, kuom ji vertinga?

Butinai aprasysiu kaip jausiuosi, kolkas viskas gerai 4u.gif

Himalaju druska
Natūrali, nerafinuota, be priedų, smulki, neapdorota ir chemiškai nevalyta Himalajų druska. Joje yra net 84 elementų, ne tik natrio chloridas, jodas ir vanduo, kaip įprastinėse stalo druskose. Himalajų akmens druskoje, palyginus su kitomis akmens druskomis, yra gausu kalio ir santykinai mažiau natrio, todėl ji nekenkia žmogaus sveikatai. Priešingai - (kartu su vandeniu) ji reguliuoja kraujo spaudimą, šalina toksinus, reguliuoja ląstelių ph ir vandens kiekį organizme, stiprina kaulus ir kvėpavimo sistemą, gerina miegą, energizuoja ir jaunina.

Himalajų druska susidarė prieš 500 milijonų metų išdžiūvus senosioms jūroms ir glūdi žemėje 300-600 m. gylyje, apsaugota nuo aplinkos poveikio.

Tai visiškai natūralus, neperdirbtas produktas, kurio poveikis iš esmės skiriasi nuo stipriai perdirbtų plačiai naudojamų analogų (panašiai kaip rafinuotas cukrus ir natūralūs cukrūs, balti miltai ir pilno grūdo nevalyti miltai, rafinuoti aliejai ir šalto spaudimo aliejai).
Himalajų druska turi taisyklingų kristalų struktūrą - tai lemia jos didelę energetinę vertę.

Ši druska iš vienos seniausių druskos kasyklų Himalajų papėdėje, kurioje jau 2000 metų druska tradiciniu būdu kasama, rankiniu būdu rūšiuojama, plaunama, džiovinama saulėje ir sumalama.

Himalajų druska rekomenduojama naudoti ne tik maistui, bet ir plauti akims, nosiai, pilti į vonią. Šiais atvejais ruošiamas 1% druskos tirpalas. Himalajų druskos vonia - detoksikuoja, jaunina, atpalaiduoja, stipriai drėkina odą, palankiai veikia esant odos problemoms - dermatitams, niežėjimui.

Druskos sudėtis: 100% druska (NaCl 970 g/kg, Ca 2290 mg/kg, K 2140 mg/kg, Mg 998 mg/kg, Si 183 mg/kg, Sr 139 mg/kg, Fe 33,4 mg/kg, Br 10,6 mg/kg, Zn 4,46 mg/kg, Ba 1,66 mg/kg, Ti 1,65 mg/kg, Mn 1,52 mg/kg, P 1,49 mg/kg), natūrali, nerafinuota, be priedų.

kadangi as po skrandzio mazinimo operacijos, man privaloma visa gyvenima gerti vitaminus (sintetinius taip rekomenduoja gydytojai) tai as ieskojau kuom juos pakeisti, tai negeriau nei vienos tabletes, o praejus pusmeciui po OP kraujas geresnis negu iki OP, hemoglobino tokio auksto nesu turejusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 31 gegužės 2011 - 07:17
QUOTE(*Rūta* @ 2011 05 31, 08:16)
Butinai aprasysiu kaip jausiuosi, kolkas viskas gerai  4u.gif

Himalaju druska
Natūrali, nerafinuota, be priedų, smulki, neapdorota ir chemiškai nevalyta Himalajų druska. Joje yra net 84 elementų, ne tik natrio chloridas, jodas ir vanduo, kaip įprastinėse stalo druskose. Himalajų akmens druskoje, palyginus su kitomis akmens druskomis, yra gausu kalio ir santykinai mažiau natrio, todėl ji nekenkia žmogaus sveikatai. Priešingai - (kartu su vandeniu) ji reguliuoja kraujo spaudimą, šalina toksinus, reguliuoja ląstelių ph ir vandens kiekį organizme, stiprina kaulus ir kvėpavimo sistemą, gerina miegą, energizuoja ir jaunina.
Himalajų druska susidarė prieš 500 milijonų metų išdžiūvus senosioms jūroms ir glūdi žemėje 300-600 m. gylyje, apsaugota nuo aplinkos poveikio.

Tai visiškai natūralus, neperdirbtas produktas, kurio poveikis iš esmės skiriasi nuo stipriai perdirbtų plačiai naudojamų analogų (panašiai kaip rafinuotas cukrus ir natūralūs cukrūs, balti miltai ir pilno grūdo nevalyti miltai, rafinuoti aliejai ir šalto spaudimo aliejai).
Himalajų druska turi taisyklingų kristalų struktūrą - tai lemia jos didelę energetinę vertę.

Ši druska iš vienos seniausių druskos kasyklų Himalajų papėdėje, kurioje jau 2000 metų druska tradiciniu būdu kasama, rankiniu būdu rūšiuojama, plaunama, džiovinama saulėje ir sumalama.

Himalajų druska rekomenduojama naudoti ne tik maistui, bet ir plauti akims, nosiai, pilti į vonią. Šiais atvejais ruošiamas 1% druskos tirpalas. Himalajų druskos vonia - detoksikuoja, jaunina, atpalaiduoja, stipriai drėkina odą, palankiai veikia esant odos problemoms - dermatitams, niežėjimui.
Druskos sudėtis: 100% druska (NaCl 970 g/kg, Ca 2290 mg/kg, K 2140 mg/kg, Mg 998 mg/kg, Si 183 mg/kg, Sr 139 mg/kg, Fe 33,4 mg/kg, Br 10,6 mg/kg, Zn 4,46 mg/kg, Ba 1,66 mg/kg, Ti 1,65 mg/kg, Mn 1,52 mg/kg, P 1,49 mg/kg), natūrali, nerafinuota, be priedų.

kadangi as po skrandzio mazinimo operacijos, man privaloma visa gyvenima gerti vitaminus (sintetinius taip rekomenduoja gydytojai) tai as ieskojau kuom  juos pakeisti, tai negeriau nei vienos tabletes, o praejus pusmeciui po OP kraujas geresnis negu iki OP, hemoglobino tokio auksto nesu turejusi  ax.gif

dekui uz info o tu kur ja perki?jauci nepigi ji?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 05 31, 08:09)
dekui uz info o tu kur ja perki?jauci nepigi ji?

paskutini karta pirkai iki esanciame sveiku produktu skyriuje, 1 kg 18,99 lt (nepigu bet vitaminiai brangiau) ax.gif o po saukstuka arbatini (nubraukta) ilgam uztenka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 31 gegužės 2011 - 08:11