Sveikos merginos,
ir as jungiuosi prie jusu.
Zaliavalgiaujam su vyru ir sunyciu jau koks trecias menuo. Aisku taip staigiai 100% neperejom, bet nuklydimai sudaro viena kebaba per savaite, kelis troskintos lasisos gabalelius per menesi, vyrui - zalia arbata kasdien, o man .....bandeles kas kelias dienas

. Bet sau identifikuoju sita 'nuodeme' kaip trukuma kazkokiu medziagu, nes jei prisiverciu vietoj bandeles ikalt kelias sermuksnio uogytes, visi potraukiai ant saldaus baigiasi keliom dienom.
Sunyciui matyt zaliavalgyste maziausiai nesklandumu sukelia, nes kuo toliau tuo labaiu tikiu tuo, kad vaikams toks mitybos budas igimtas (jam db 1,2men.). Grauzia morkas, obuolius, salierus, kartais zalia bulve visa diena tamposi, o buna kad ir cesnako nusigriebia ir ciulpia, o labiausiai is pagamintu dalyku jam sueina darzovienes (man iki siol kai kurie skoniu deriniai siurpa kelia, o jam kuo karciau, rugsciau, tuo labiau). Aisku didziausias postumis man taip maitintis, tai stipriai pasitempusi maziuko ir mudvieju su vyru sveikata (tfu tfu tfu). Bet cia gal kitakart issipletosiu.
O db apie technika

turiu kokteiline (blenderi), kaimynai atidave, nes dangtelis neaisku kur(naudoju lekstele), o pats indas truputi nuskiles;kavamale mano mylimiausia, dar tarybiniu laiku ir nors sunytis nutrenke ja nuo stalo, suskaldydamas korpusa, ji dar vis puikiai sumala problematiskas smulkmenas; na ir zinoma turiu savo didy dziaugsma ir neatrastu galimybiu aparata dziovintuva 'Excalibura'. Kas dvejojat pirkt ar ne, kaip naudotojas didziai reklamuoju, super daiktas
Va pvz vakar susidziovinau lekste duoneles (nuo trapuciu ir duoniuku skiriasi tuo, kad nera sausa iki trupejimo, ji daugiau tokia kaip tikra duona), vysniu kauliuku (pagalvelei vaikui renku), krapu ziemai ir eksperimentinini migdolu jogurta pasidariau - nzn kaip cia gausis, nes pirma karta dariau, bet gavos tiesiog kazkokia fantastika, vos prisiverciau visko nesuvalgyt is karto. Ir viskas tik per kazkur 4,5val.
Beje duoniukus ir duoneles darau paprasciausiai is per diena likusiu sulciu isspaudu, man tai puikus atradimas tiek taupaus maisto naudojimo, laiko klausimu (nereik specialiai ruost teslos duoniukams), tiek skoniu ivairoves (siandienai turim pvz. kalafijoru ir pomidoru duonos).
Na tai tiek pirmam kartui, kazkaip smagu kai kazkam galiu pasipasakot