Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

Pradedam fotosesijas savo puslapiuikui blush2.gif

Saldus rutuliukai wub.gif

user posted image

"Šokoladinis" tortas su avietem wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 25, 11:39)
Pradedam fotosesijas savo puslapiuikui  blush2.gif

o kr rasti ta puslapiuka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2011 03 25, 11:03)
o kr rasti ta puslapiuka?  rolleyes.gif

dar kuriamas http://www.truputikitaip.lt/ iki velyku startuos ax.gif

o cia idetu skanumynu receptukai mano bloge yra mirksiukas.gif parase nuoruoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 25 kovo 2011 - 11:23
Sveikute
Kur savybes labiau issilaiko dziovintu saldytu dilgeliu lapuose?
Atsakyti
QUOTE(Britule @ 2011 02 21, 12:10)
Sveikos mergaites,
Išleista mano nuomone labai gera knyga - T.Campbell ''Naturalus budas isvengti ligu'' (gaila pavadinimas banalus, eilinis, o knyga tikrai nereali), leidykla Kaune ''Luceo''. Esu skaiciusi sia knyga anglu k., tik pavadinimas ''China Study'', labai labai patiko, taip buvo gaila, kad kiti lietuvaiciai negali jos perskaityti. O vakar knygyne netiketai pamaciau ja isversta i lietuviu kalba ir tikrai ruosiuosi dovanoti ja visiems giminaiciams ir draugams. Nors knygos autorius nera zaliavalgis, taciau pateikia galybe tyrimu duomenu, kad veganiska mityba yra butina norint isvengti vezio, diabeto, sirdies ligu ir pan. Parasyta tikrai idomiai, nezinau tik, ar gerai isversta.

Ir kaip sia knyga vertina giminaiciai draugai? smile.gif
As siuo metu baigiu ja skaityt, visi aplinkiniai baisiai purtosi, jei paminiu kokia informacija is ten. Ir siaip bijo tokiu zodziu: vegetaras, veganas, zaliavalgis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 03 25, 23:44)
Ir kaip sia knyga vertina giminaiciai draugai?  smile.gif
As siuo metu baigiu ja skaityt, visi aplinkiniai baisiai purtosi, jei paminiu kokia informacija is ten. Ir siaip bijo tokiu zodziu: vegetaras, veganas, zaliavalgis. smile.gif

lotuliukas.gif normalu as irgi daug metu sukiojau pirsta prie galvos (mano kriksto mama vegetare) o dabar pati tokia baigiu patati (jau 2 savaites be mesos, vakakar atsikandau gabaliuka ir meciau lauk doh.gif ) normalu kad bijo, visada bijai to ko nezinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 26, 06:30)
lotuliukas.gif  normalu as irgi daug metu sukiojau pirsta prie galvos (mano kriksto mama vegetare) o dabar pati tokia baigiu patati (jau 2 savaites be mesos, vakakar atsikandau gabaliuka ir meciau lauk  doh.gif ) normalu kad bijo, visada bijai to ko nezinai  mirksiukas.gif

As ir jau beveik dvi sav be mesos. Net purto pagalvojus, kad reiktu seimynai ka mesisko paruost. doh.gif
Galbut lengviausiai gyv. buda keisti neinformavus aplinkiniu, po truputi keisti meniu ir tiek. Maziau neigiamos energijos teks gauti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 03 26, 07:45)
As ir jau beveik dvi sav be mesos. Net purto pagalvojus, kad reiktu seimynai ka mesisko paruost.  doh.gif
Galbut lengviausiai gyv. buda keisti neinformavus aplinkiniu, po truputi keisti meniu ir tiek. Maziau neigiamos energijos teks gauti. smile.gif

seimynai gaminu ax.gif bet paskutini sedevra ir vyras valge atbulais dantim, aiskino keistas skonis, o kur nebus jei racione labai daug kas pasikeite ir jau zino tikra maisto skoni, o ne prieskoniuota ar paslepta padazuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 26 kovo 2011 - 08:16
nuo vakar nusprendžiau, kad visą savaitę maitinsiuos raw. Vakar netyčiau duonos suvalgiau biggrin.gif visai kažkaip užmiršau. Reikia man kokiu receptukų pasižiūrėt. o tai vynuoges, kriaušes ir bananus kramsnoju. Beje dar riešutus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 03 27, 13:24)
nuo vakar nusprendžiau, kad visą savaitę maitinsiuos raw. Vakar netyčiau duonos suvalgiau  biggrin.gif visai kažkaip užmiršau. Reikia man kokiu receptukų pasižiūrėt. o tai vynuoges, kriaušes ir bananus kramsnoju. Beje dar riešutus rolleyes.gif

Kazkada ir as taip pat galvojau, jau nuo sios minutes VISKAS darysiu taip ir anaip, taciau visgi teko prieiti prie isvados kas greitai keiciasi, nera pastovu.
Kiekvienam esminiam pasikeitimui reikia, ne tik laiko, bet ir kantrybes ir noro.
Kad ir pereiti prie RAW, pavyzdziui as jau su siuo dalykeliu keli meteliai dirbu doh.gif
Pradejau nuo labai paprastu dalyku, t.y. pusryciai... aha kaip cia gaminti ir maitintis pusryciams tik RAW. Gerai pusryciai sutvarkyti, einam toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 03 28, 08:15)
Kazkada ir as taip pat galvojau, jau nuo sios minutes VISKAS darysiu taip ir anaip, taciau visgi teko prieiti prie isvados kas greitai keiciasi, nera pastovu.
Kiekvienam esminiam pasikeitimui reikia, ne tik laiko, bet ir kantrybes ir noro.
Kad ir pereiti prie RAW, pavyzdziui as jau su siuo dalykeliu keli meteliai dirbu  doh.gif
Pradejau nuo labai paprastu dalyku, t.y. pusryciai... aha kaip cia gaminti ir maitintis pusryciams tik RAW. Gerai pusryciai sutvarkyti, einam toliau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tik taip ir nekitaip, man jau metukai arteja prie to, kaip samoningai ieskau kitokio gyvenimo ir bandau palaipsniui keisti mitybos iprocius ir dziaugiuosi mazais pasiekimais, o bet eiti prie 100 proc RAW dar baisu, ir kaip paskaitoje vienas daktaras pasake reikia su protu ir mesos ir ikalti ir pieno isgerti nes labai ilgai gyventi neidomu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 28 kovo 2011 - 08:30
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 28, 09:29)
drinks_cheers.gif  tik taip ir nekitaip, man jau metukai arteja prie to, kaip samoningai ieskau kitokio gyvenimo ir bandau palaipsniui keisti mitybos iprocius ir dziaugiuosi mazais pasiekimais, o bet eiti prie 100 proc RAW dar baisu, ir kaip paskaitoje vienas daktaras pasake reikia su protu ir mesos ir ikalti ir pieno isgerti nes labai ilgai gyventi neidomu  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti